yoynus54 Nickli Üyeden Alıntı tüm araçlara maşallah.Cam car iyi gidiyor b16rex, gaz pedalının altına paspas sıkışmış hali
MTM-PROSTOCK GARAGE Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun
despe Nickli Üyeden Alıntı b16rex, gaz pedalının altına paspas sıkışmış hali harbiden rollingler bitti dönerken farkettik artı bide cem abi 110 küsür emre 60 küsür ben 70 küsür iyi gitmişiz yine edit2: cem abi yine kızdı yaranılmıyo valla
OKAN YILMAZ ..MTM & PRO STOCK GARAGE..
E0041 Nickli Üyeden Alıntı harbiden rollingler bitti dönerken farkettik artı bide cem abi 110 küsür emre 60 küsür ben 70 küsür iyi gitmişiz yine müdür bende takoz koydum gaz pedalının altına
PROSTOCK GARAGE SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı müdür bende takoz koydum gaz pedalının altına rodajı bitirde rex vti denemeleri yapıcaz beyin al bide pr4
E0041 Nickli Üyeden Alıntı rodajı bitirde rex vti denemeleri yapıcaz beyin al bide pr4 izmirdeki can varya turbo olan rex ,haa o setup degişikligi yapacakmış cipli pr4 var bi götü düzeltsem alacam onu laa
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı izmirdeki can varya turbo olan rex ,haa o setup degişikligi yapacakmış cipli pr4 var bi götü düzeltsem alacam onu laa hacı götü düzeltsem falan yazma öyle alenen
livin' on the edge
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları