Adamlar iyi eğlenmiş ama fsm'de falan bir 106 üzeebilir![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
aynen bence de
cok guzel bir yolda -nedenini bilmiyorum belki acemilikten belki polis molis korkudan- hic hakkini veremeden gidiyorlar
dunya kadar yer var lambonun arkasindan gidiyor surekli
durmadan frene basiyor
benim de izlerken direkt aklimdan gecti istanbul da bu arabalari madara eder 106 ile vtec ile iyi giden biri diye
slalom yaparken emniyeti kullanmayanlari tebrik ederim bende bu arada![]()
bizde asfalt yok birde yolda karşına ne çıkıcağı süpriz ben tem otoyolunun ortasında bildiğiniz gemi halatı gördüm sıyırdım geçdim kocaman devasal gemi halatı artık tırdan kamyondanmı düşmüş ama altına alan olursa kesin çok büyük bir kasa yapardı..
bir keresindede temde gene dolu damacana gördüm sağ şeridin tam ortasında şaka gibi hatta boşmu diye yavaşlayarak yanından geçdim bildiğin dolu damacana yani bir araç süratli vursa ona beton etkisi yaratır herhalde epey arabaya zarar verir..
ilerde durdumda kaldırdım koydum köşeye kimse vurmasın diye..
o yolda öyle mi makas atılır yaa frene basıp durmuş agresif kullanınca makas sanıyo bunlar heralde
yol tam makaslık bzım e5de oyle olsa keske![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Orası ABD; bu işleri yaptıktan sonra sizi Polis çevirince başınıza gelecekler buradakinden çok farklı olur. Onun için ABD için fazla bile bu video.
Arkadaslar GTR iniz olsa kaciniz atarsiniz makas.
Belkide adam tehlikeye atmasi gerektigi kadar atiyordur..
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
aynen,çok zevkli izleniyoartı olarak emniyet şeridi solda gördüğünüz gibi adamlar oraya hiç girmiyolar,biz olsak ayrılmayız mk
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
yol güzel zaten iddalı değilde keyfe keder olmuş eğlencesine![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
adamlar işin keyfinde bence![]()
ölmekden cok korkuyorlar neden riske atsınki adamın altındaki arabalara yasadıkları hayatı dusunursen bu en mantıklısı bence![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
yol baya guzel fsm yolunu animsadim bir an; arkayi atarak terse girilebilcek bir kac yer vardi duz gecti neyse makas videosu her zaman zevkli sonucta
yalniz gecen bi tane mini vardi s deil, felaket gidiodu temde bordo gibiydi uzaktan bi gordum ciddi iyidi ben dondum sora..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
ara hızlanması böylesine kusursuz bir arabayla makas atmak müthiş keyifli olsa gerek..
sanki bilerek yavaşlayıp uzuyorlar havası var video da işin makarasındalar..![]()
Asıl sancı uyandığında..
gayet emniyetli bi eğlence olmuşş.. adamların hayatları sadece makas atıp hız yapmak değil.. gittikleri yerde belkide 837836491874913764534812 tane hatun 7342932478324691 çeşit içki veya farklı türden eğlence çeşitleri vardır.bizdeki gibi kelleyi koltuğa alıp gazlamıyorlar.. hem ayrıca videoda 40-100 km/h arası makaslar atılmıyor bence ciddi hızlar var arabalar ne olursa olsun..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)