bence Drahte'yle denesin :D
Printable View
bence Drahte'yle denesin :D
Alper Amca çipsli 406 Hdi var 2.0
Araba 406 hp deneyebilirmiyiz :D
Yanlız korktuğum şey hala gerçekleşmedi :D Şimdi s2000 sahibi biri çıkıp da sizin hesabınıza göre benim araba kaç hp şimdi diye sorarsa kaçın beylerrr :D:D
Sevgili Koray abi bende 1 Hp lik el arabası var denermiyiz eğer uygunsa deneyelim :D
@ 34 HP kardeşim o gece o arabanın 320 HP olmadığı zaten belliydi stratosferden atsan o araba o gece 320 HP çıkarmazdı sana orda söylediler senin segmentin değil başka arçlarla denetelim diye benm arabamda hamann turbo kiti var dunyadaki en güzel egzost sesi var bunlar talihsiz açıklamalar:D
@ Halik ortam görmemiş gençler olarak haytımızda hiç BMW kapı koluna doknmamış insancıklar olarak bizi gezdirir misin teşekkurler ok bye:D hahaha komiksiniz ya
bazı arkadaşlar nasihat üzerine güzel yorumlar yazmışlar,haklılar bende kulak verdim.
bazıları ise dalga geçer gibi yorumlar yapmışlar,sanki kendileri direk 25 inde olgun doğmuş 18i yaşamamış :)
sonuç,basılcak yer var basılmıcak yer var :) kazasız belasız sürüşler
hayalle yaşayanı bir yaşamayanı iki kere ......." demişler :D
Urfa Bey'le aramızda geçen dialog ;
1) Başganım Çarçur yapmışsın hayırlısı olsun; cevap : Heeeyaayaptıkbişeler canım :D
2) Başganım debriyajında problemmi var; cevap: Canım debriyaj bitik.
- Eee basganım neden almıyorsun bitane debr. Arabayı aldıgından beri bitik..
- Sıkıntı yok canım. No pıroblem Zaten kullanmıyorum debriyajı :D :D
hahahahahahah
nassss ses 2 de bastım kanka. :D Adamın urfa ya.
Diyaloglarımı çalmayın başganımda aramda onlar hey hahahahaha:D bide başkanım bi gurubun başGanı unutmaylım hey hey hey:D
http://i720.photobucket.com/albums/w...o/cb92cfd0.jpg
Basgan bizim evde monopoly de iflas etmeden once :D
o gece iflas mı etti lan batırdı beni bide :D
olm monopoly de hepinizi keperim lan ben. Hiç bir gayrimenkul sahibi olmadan oyundaki bütün herkesi yenebilme becerisine sahibim.
kanka iflas etmedi de Emre duman etti urfayı :D Canda fena diğldi en son hatırladığım 500.000 nakitim var deyip bacak bacak üstüna atıp peşin satan kompozisyonunu canlandırıyodu ama nazara geldi:D