bence Drahte'yle denesin![]()
Alper Amca çipsli 406 Hdi var 2.0
Araba 406 hp deneyebilirmiyiz![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Yanlız korktuğum şey hala gerçekleşmediŞimdi s2000 sahibi biri çıkıp da sizin hesabınıza göre benim araba kaç hp şimdi diye sorarsa kaçın beylerrr
![]()
Sevgili Koray abi bende 1 Hp lik el arabası var denermiyiz eğer uygunsa deneyelim
@ 34 HP kardeşim o gece o arabanın 320 HP olmadığı zaten belliydi stratosferden atsan o araba o gece 320 HP çıkarmazdı sana orda söylediler senin segmentin değil başka arçlarla denetelim diye benm arabamda hamann turbo kiti var dunyadaki en güzel egzost sesi var bunlar talihsiz açıklamalar![]()
@ Halik ortam görmemiş gençler olarak haytımızda hiç BMW kapı koluna doknmamış insancıklar olarak bizi gezdirir misin teşekkurler ok byehahaha komiksiniz ya
bazı arkadaşlar nasihat üzerine güzel yorumlar yazmışlar,haklılar bende kulak verdim.
bazıları ise dalga geçer gibi yorumlar yapmışlar,sanki kendileri direk 25 inde olgun doğmuş 18i yaşamamış
sonuç,basılcak yer var basılmıcak yer varkazasız belasız sürüşler
hayalle yaşayanı bir yaşamayanı iki kere ......." demişler![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Urfa Bey'le aramızda geçen dialog ;
1) Başganım Çarçur yapmışsın hayırlısı olsun; cevap : Heeeyaayaptıkbişeler canım
2) Başganım debriyajında problemmi var; cevap: Canım debriyaj bitik.
- Eee basganım neden almıyorsun bitane debr. Arabayı aldıgından beri bitik..
- Sıkıntı yok canım. No pıroblem Zaten kullanmıyorum debriyajı![]()
![]()
hahahahahahah
nassss ses 2 de bastım kanka.Adamın urfa ya.
IN BOOST WE TRUST
Diyaloglarımı çalmayın başganımda aramda onlar hey hahahahahabide başkanım bi gurubun başGanı unutmaylım hey hey hey
![]()
olm monopoly de hepinizi keperim lan ben. Hiç bir gayrimenkul sahibi olmadan oyundaki bütün herkesi yenebilme becerisine sahibim.
IN BOOST WE TRUST
kanka iflas etmedi de Emre duman etti urfayıCanda fena diğldi en son hatırladığım 500.000 nakitim var deyip bacak bacak üstüna atıp peşin satan kompozisyonunu canlandırıyodu ama nazara geldi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)