cocugu targa ve 370z den de edelim tam olsun yani ? :)
Printable View
belki de burdaki yorumlardan içlendi hırsına yenik dustu akan trafikte son hız denedi ?
yorumcular suclu
suclu olduklarına dair fotograflar war elimde onları da gosteririm size
18 yaşımdayken bende yapmıştım aynı kazayı insan kazadan sonra akıllanıyor..
ah be daha dün gece söyledim ahhhhh!!! adam gibi kullan şu arabayı milletin hayatını kendi hayatını tehlikeye atma vs vs diye.... inşallh kemeri takılıdır ki o zihniyetle araba kullananın kemer takacağını hiç sanmıyorum :(
kaçtane arkadaşım var, araba kullanma şekillerine bakarak sen 1 hafta yada 1 ay içinde kesin kaza yaparsın dediğim, ve ciddi şekilde dediğim süre solmadan hepsi kaza yapıp arabalarını pert etti.... bu 4. oluyor, kaza yaparsın dediğim adam 2 gün sonra patlıyor yav.... dahada konuşmam valla :(
Maşallah ıkı araca da
I Love You Rs :D
bikere bu kaza yapıp aracını pert eden bi arkadaşa, eskişehirde yeni arabasıyla virajda *** atmayı gösteriyorum viraj içine bas çek vs yapıyorum anlatıyorum bak böle böle yapılıo vvs diye, sonra ''ama dikkat et sakon sen deneme, bi boş araziye çıok orada deneme yap sonra yola çık'' dedim...
sonuç: ertesi gün ona viraj öğrettiğim virajda patlamış :D noldu dedim lastik patladı diyor :D:D:D lan sokturtma dedim lastiğine :D azkaldı 2. aracıda pert oluyordu ki pert olmasına az kalmış baya bi girmişti araç :D