şehir efsanesidir mahallede top oynayan çocukları kandırıyorlardır 320 hp diye:D
Printable View
şehir efsanesidir mahallede top oynayan çocukları kandırıyorlardır 320 hp diye:D
Klavyeni koluma doliim Batiman :D
bu ufaklık bizim k20 eg ile denemek istemişti.hamman turbo o bu falan saydı bizde heralde iyidir dedik çıktık.sonra yolda önce benim arabayla denedik geçerse k20 denesin dedik ben araya ilçe soktum hemen ilk çıkıştan geri döndüm.
ertesi gün herif herkese geçiyorum sarı eg'yi demiş.dedim nası geçiyosun bilader?
ufaklık benim son hızım 250 seninki 230 mantık olarak geçiyorum dedi bende eyvallah reis dedim kenara çekildim :D
babası yeni almış heralde arabayı çocukta biraz heyecanlı..yarın bigün ya trafikte döverek öldürücekler onu yada kendi giricek biyere ölücek salak salak makas yapar başka bi b.k bilmez bi liseli..
onu bırakında bu çocuk şimdi buraya üye olsa asıl siz onu düşünün :D
ben işin sırrını yazdım 100shot bassın hepinizi süzgeç eder :D
Hayatımda gördüğüm en kısa deneme oldu 50 tl lik benzin alırken herkes geri geldi denemeden :D bir ben göremedim orda. en şanslı benmişim benzin depoda kaldı :D
sitede bi çocuk vardı berkcan mı öyle bişey babam arabamı elimden aldı okula taxiyle gitmek zoruma gidiyor diye konu açmıştı onlar olmasın bunlar :D
Bitane 3.20 d lede ben makara yapmıştım adam aracını sattı sonra :) :)
Araba 320d plka HP birlerstir 320 HP sorun cozuldu;)