Bi de gercekten ben zorlamadım basarken. Brake boost falan yapmadım. Devir tuttururken boşta yakalandım. Bastık çektim o sırada o bastı gene bastık falan. Ciddi yuklenmedik yani. Basta tutunabilmesinin nedeni o.
Printable View
Bi de gercekten ben zorlamadım basarken. Brake boost falan yapmadım. Devir tuttururken boşta yakalandım. Bastık çektim o sırada o bastı gene bastık falan. Ciddi yuklenmedik yani. Basta tutunabilmesinin nedeni o.
aptalladı melül melük baktı aha saplıolar diye ama arabaya binerken kendine geldi abi imkanı yoktur olamaz hamann turbo varsa dünyada tek olur diodu. Ben hafif diye Hulkiyi alıcaktım yanıma bu fırladı ben binecem ben binecem diye.
Hamann turbo babasının X6sında falan var heralde. Okulda bence ahanda videoların diye önüne koy utansın. Şimdi okulda anlatıodur zaten abi haftasonu gene fiks nişantaşıya akmadan önce ataşehirde moral bozalım dedik. Bitane megane RS vardı tutturdu deneyelim diye. Verdim kırbacı verdim kırbacı diye anlatıodur. Sorsana gerçekten merak ettim ne diyecek benimle denemesinde ne oldu diye.Ne anlatıo acaba etrafa.
320d guzel araba yani de madem gazlayacaksin git 330cd al onu da cipsle o zaman biseye benzesin dicem ama anladigim kadari ile bunlar daha cocuk. Muhtemelen pederin arabayi caktirmadan cipslediler sonra iki gazlayinca da e92 M3 sandilar :)
Neyse. Herseyin bir ilki vardir:) Ayagina saglik Alper.
aynı araçdan bende var 3.20d stok 177 beygir otomatik tamam araba kendi götüren bir motoru var o kasayıda taşıycak giriş sınıfı bir dizel motor koymuş bmw de 320 beygir çok sallamasyon olmuş.. hadi yazılım yapsın 200 beygir hadi olsun 210-220 beygir 320 beygir çok abartı geldi bana..
ayrıca o araç yazılımla ıvır zıvırla öyle uzuyorsa benim araca ben yazılım yapıcakdım hiç gerek yok gibime geldi ben benim arabamın uzamasından büyük bir fark göremedim.. zaten arabanın gittiğide yok yanındaki arabalar uzamış keşke kamerayı bmw deki arkadaşa verselermişde rs ile s2000 nin uzamasını çekseymiş arkadan güzel çekerdi tamda ortada..
bu kdr buyutmeye ne gerek var kı:) genc bır arkadasmıs azcıkta heyecanlıymıs denemek ıstemıs,olmus bıtmıs:)
aracın vercegı 230-240 hpdır fakat top speedte ınanılmaz gıttıgı soylenıyor cıplı 320dlerın 260dan sonra baya cevırdıgınden bahsedıyorlar;)
konuyu açıyorum temizledim, sanıırım diğer aracın sahibi burada değil gıyabında bu şekilde konuşmalar olmasın lütfen, bize yakışmaz
ss okana bişi demiyorum yüzsüz adam yüzsüzdür tükürsende yarabbi şükür der takılsın kendi kendine bırakın
Arkadaşlar buyrun aracın sahibi bana özelden yazmış aynen koyuyorum.
Simdi abi oncelikle sunu soylemek istiyorum ben forumda konunun altinada yazmasini gayet iyi bilirim ama yasina hurmeten kisiselden yaziyorum.. Birinci olarak karsilastirdigimiz arabalar cok farkli klasmanlardaki arabalar bmw konfor ve klas uzerine sizin arabalarini performans icin.. Ben sana orda sanki yalvardim kalkalim diye sen bana dedinki bunla deniyelim sonuca gore onla deneriz olmadi baskasiyla en azindan rakibini gorelim dedin.. Ikincci olarak sizin cevrenizde saygi haketmek icin efendi olmak yetmiyomus.. Biz arabamizi denedik sonra efendi gibi tesekkurumuzu ettik gittik ama arkamizdan oyle konusulmasi hos degil.. Saygi icin saplamak gerekiyosa bizde onun icinde gerekli arabalar var cuma gunu gelicez tekrar busefer yuklu seylerle gelicez.. Ama dun aksam okuyunca cok sinirlendim gercekten yani beni gecmis olman dalga gecme hakkini kesinlikle tanimaz ama tekrar yasina hurmeten der diyip saygi duyuyorum.. Ayrica bana liseli diyenleri Sabanciya davet ederim.. Mehmet Abininde emegine cok fazla saygi duyuyorum ve gozumde yuksek degeri var zaten arabayi ona yaptirdigim icin sizlere kafa tutma cesareti buluyorum. Cevaplarini bekliyorum abi ama gercekten kirildim..
hüzün mode on
Sanırım aracını hala 320hp sanıyor :D
Anlamadığım konu sanki ben çocuğa deneyelim demişim de bana karşılaştırdığımız arabalar çok farklı arabalar demiş. Dediği doğru ama denemek isteyen kendisi.
2 cümlesisindeki tezatlık göze çarpıyor zaten ;)
-Birinci olarak karsilastirdigimiz arabalar cok farkli klasmanlardaki arabalar bmw konfor ve klas uzerine sizin arabalarini performans icin
-Mehmet Abininde emegine cok fazla saygi duyuyorum ve gozumde yuksek degeri var zaten arabayi ona yaptirdigim icin sizlere kafa tutma cesareti buluyorum
Bir yazılım 1-2 işlem ile araca sihirli değnek değmiyor ne yazıkki. Bende gidip bu gece k04 lere kafa tutabilirim :D
Anlamadığı nokta denedik geçtik diye dalga geçiyoruz sanıyor. Burada dünya kadar deneme oluyor millet birbirine tek laf etmiyor geçtiği için aşağılayıcı. Bizde aşağılamıyoruz zaten sadece söylediği yalanların ortaya çıktığı için kendisine abi olarak öğüt vermeye çalışıyoruz ki bi ders alsın bir daha yalan söylemesin. Ama ders alacağına olayı başka yerlere çekmiş.
Bu cuma Koenigsegg ile gelmesin :D
ama terbiyesiz tavırlar ya da ne bileyim saygısızlık tarzında hareketler yok,bi şeyler düşünmüş kafasında belki bunu en başta ifade edememiş gibi geldi bana
tanımam etmem bu arada bu arkadaşı ama saygılı konusmus sizinle, bunun haricinde bir durum varsa aranızda bilemem tabi
BMW de sadece yazılım mı var yoksa gercekten büyük turbo fln var mı bunu anlamadım ben, ha araçta sadece yazılım varsa gerisi palavraysa arkadasın davranısları cocukluk olarak nıtelendırılebılır,ama turbo vs işlerine girişilmişse denemek istemıs sanırım sadece aracını...
Ben saygısız falan demedim. Denedikten sonra geldi el sıkıştı tebrikte etti. Sadece bize çocukluk yapıp yalan söylemesi garip geldi. Deneme işi çocukluk yapılacak şeyler değil. Denemeye çıkan herkes bir risk alır. Hızlı ya da yavaş. Her ne kadar yolların boş olduğu saatlerde çıksakta trafiğe açık yollarda denemeler yapılıyor. Bu bir risktir. Sebepsiz yere arabası hakkında yalan söyleyip o kadar arabayı trafiğe çıkardı. Biz 2miz deneyecektik bir anda 10 araba çıktı izlemeye. Milletin çıkmasının nedeni de bizi seyretmek. Herkes 320 hp 320d görmek için yola çıktı. Daha sonra vtilarla çıkmışlar ben cooper S le çıktıklarını gördüm onları seyretmeye çıkmadı kimse. Yani söylediği en ufak yalan nelere sebep oldu. Kendisinin bunları görmesini istiyorum yoksa bizimde kendisine karşı bir saygısızlığımız falan yok.
Alper şaka maka usul usul çaktırmadan yürütüyosun hee megane ı :)
sana yazın sat kurtul typer al dedim dinlemedin
bak gene sölüyorum sana zararın neresinden dönersen kardır :)
Maşallah
Hilmi saolda ben memnunum yaw arabamdan. Daha yolu var. Hanımı kandırabilsem evoya geçicem. Başından da evo alacaktım anca buna müsade alabildik. Tayyarda istiyordum ama fiyatları uçuk yerlerde. Ep3 güzel makine ama 40 milyar etmez be abi 2002 model araba.
sidik yarışına çevirme dedim attığı mesaja bak.
Ozelden yazmamin sebebi kimseye etiken olmaya sebep yok.. Sidik yarisina cevirmiyorum ama cevirmek istesem bende bosta kalmam yani saygiyla tabiki. Evo x olsun porsche turbo olsun supra olsun elimizdeki araclar yani cuma gunu gelicez shelle insallah daha keyifli olmasi dilegiyle
34HP
anlatsaydın ona alper o getireceğini söylediği arabalarla denersen onunla aynı duruma düşeceğini ( biz altımızdakini tanıyoruz :) )
ben dün yazmışdım ama silinmiş o kardeşimede söyliyim hamann nın sitesinde bile yazılımla 184 beygirlik 3.20d nin çıkdığı değer 210 beygir.. benim o kardşeime bir kardeşi abisi olarak tavsiyem aracını detaylı ustalarda tekrardan gözden geçirtmesi.. eminimki çıkıcağı beygir değeri 210-240 arası bir şey olucakdır..
nos basarsa 320hp olur yanlız dalga geçmeyin :D
özelden yazıyorda arkadaş
Stage 1 ken dynoda 255 verdi. Stage 2 yapılırken orada ustalar 320 hp gibi laflar etti dedi. Stage 2 dynosu almamışlar. vwtürkte çıkaracakmış çıktısını paylaşacakmış.
Alper abi uğraşma artık senin anlatmak istediğini herkez anlamıştır koyver gerisini abi yav malı olan koyar ortaya bu bukadar..
Yapıcak edicekle olmuyor abi bu işler bende rex e birşeyler yapıyorum ama cıkıpta demiyorum arabam 500 hp diye yaparsın gazlarsın geçersin saygı duyarlar bunun örnekleri çok..
arabası iyi olabilir ama kendi muadilleri içinde iyidir ,arabasına kötü diyen yok ... deniyeceği arabaları iyi seçmeli bence...
bizim araçlar o işin aracı değil yani yürümüyormu yürüyor ama uzun uzun ağır ağır kendini toparlıyor araba kendini buldumuda önünde çok az araba durur arkadaş kendide demiş bu bizim araçlar saloon sınıfı araçlar diye 2.0d motorda ancak aracı doyuruyor ne çok seri götürüyor nede çok hantal bırakıyor tam fit koymuş bmw.. belki 2.5d olsa o güzel yürür..
burda konuşulan şey aslında olayın roll kısmı geçildin geçilmedin olayı değil arkadaşın aracım 320 beygir demesi.. ben onu o kardeşiminde iyi niyetine saflığına veriyorum orda bir usta sallamışdır belki 320 çıkdı diye oda ustadır deyip inanmış olabilir.. zaten konunun esas döndüğü kısmıda bu..
millet 30-40 beygir alabilmek için milyarlar harcıyor o kadar kolay olsa her kez aracını 300-400 beygir yapar..
kelalper rolle cıkmadan önce keske hemen bi highway yapıp mehmet abiye sorsaydın
ne risk alırdın ne benzin yakardın
msllah megane delmiş demek ki bi 500bg varmış kelalper senin araba haberin yok :))
s2000 haraketi kes demiş:D msllah
Geçildiği için değil, 200 hp lik arabaya 320 hp dediği için ta.ak konusu olduğunu fark etmemişmi halen?
Agar liseli alert
Bu ne ya supra turbo topliyip gelicekmis bu ekip yurekli garaj cemal panpamin ekibine benziyo hahaha :D cemal panpami yarin bi ariyim ben
yani o BMW li arkadaşa bişey yazmak istiyorum.
O gün kendin geldin kardeşim 320d arabam dedin sana burdaki arabalar fazla dedim. Aracım 320hp dedin o zaman kardeşim dene atmosferik s2000 ile geçersen hızlısı var onuda geçersen daha da hızlısı var dedim. 10 araba çıktık hepsi geçti seni. Araba evet 320d ye göre iyi gidiyor belki ama mesela koyulan ikinci video da sen bastın sonra biz bastık, hemen yanına geldik sonra rekabet olsun diye 2 saniye gaza basmadı alper sonra bastı hani orda bi anlık yanyana gidio araçlar yanıltmasın kimseyi.
Geldin tebrikte ettin aferim ama bu yapılanın telafisi değil. Denemek bir risk tir. Kaç insanın aracı bağlanıyor denemelerde. Orda aracım şöle böle diye sallamasan, adam gibi 320d var egzoslu yazılımlı vs desen sana göre araç bulurduk biz madem aracını görmek istiyosun. Boş yere araç çıkartmazdık.
Ayrıca gerçekten Mehmet Gazihan ın adını da lekeliyorsun bu davranışın ile. Yaşın daha ufak bunları belki anlayamıyorsun şu anda ama 320hp 320d aracım var diyerek kendinden öte bu işe senelerini vermiş kişilerin adını da lekeliyorsun. Tersine, gelsen bende yazılımlı egzoslu 320d var desen, ki bi 320d ye göre iyi gidiyor aracın, bizde sana göre bi araba çıkartırız geçersin bizde Mehmet Gazihan güzel araç yapmış deriz. Şimdi daha mı iyi oldu?
Son olarak saygı ve sevgi olayını geçtim, kimlere atar yaptığına dikkat et. Biz her hafta ordayız merak etme de ben senin getiriceğin Suprayı çok merak ettim. Ya bizim bilmediğimiz Supralar var yada sen farkında değilsinde gelelim diye bizi aricaksın :) Sen 1000hp araba getirsen biz 1001 getirirz rahat ol. Maksat denemek eğlenmek ama daha bu yaşından atar bence biraz erken.
Nick ini bilmediğim için özel den yazıyorum
şehir efsanesidir mahallede top oynayan çocukları kandırıyorlardır 320 hp diye:D
Klavyeni koluma doliim Batiman :D
bu ufaklık bizim k20 eg ile denemek istemişti.hamman turbo o bu falan saydı bizde heralde iyidir dedik çıktık.sonra yolda önce benim arabayla denedik geçerse k20 denesin dedik ben araya ilçe soktum hemen ilk çıkıştan geri döndüm.
ertesi gün herif herkese geçiyorum sarı eg'yi demiş.dedim nası geçiyosun bilader?
ufaklık benim son hızım 250 seninki 230 mantık olarak geçiyorum dedi bende eyvallah reis dedim kenara çekildim :D
babası yeni almış heralde arabayı çocukta biraz heyecanlı..yarın bigün ya trafikte döverek öldürücekler onu yada kendi giricek biyere ölücek salak salak makas yapar başka bi b.k bilmez bi liseli..