ogünden bugune cok sey degisti yıgıt abı sımdı yarın cıkalım yan koltugumda otur dersınkı bukadar gelıstırmıs olamazsın dıreksyonunu (:
Printable View
ogünden bugune cok sey degisti yıgıt abı sımdı yarın cıkalım yan koltugumda otur dersınkı bukadar gelıstırmıs olamazsın dıreksyonunu (:
amma yüklendiniz çocuga, eşeğin g.tune sokup çıkardınız.elek etmişsiniz zaten otobanda :D:D:D
ahahah yok be abi ınan senı barıyerden toplıcaz sonunda lafını gunde 700 kere duyuyorum en az napıym o an arabanın direksyonunda oturukenki mutlulugu baska bisey vermiyo.
gardaş ismin ne bilmiyorum ama trafikte kralım diyosan bir göreyim seni nası gidiyosun çıkalım bi saat 4 5 yada 8 9 trafiğinde :D göreyim nası gidiyomuşsun
aslanım dreksiyonu değil kafanı değiştirmen lazım :) bak yanlış anlama sen cidden efendi çocuksun sevdim ben seni ama sen pistte yapılması gereken hareketleri insanların can taşıdığı, normal bir şekilde biyerden biryere gitmek isteyen insanların olduğu (bunun içinde yaşlısı acemisi öküküzü körü hertürlüsü var) yolarda yapıyorsun... bunu birdaha sakın yapma bak, bu ortamlarda hiçbir insan bu senin yaptıklarını yapmıyor herkez efendi gibi geliyor aynı anda gaza basıyor ve çekiyor ondan sonra herkez babanne spec arabasını kullanıyor sağsalim evine dönüyor... bişey değil sen böylle kullanamya devam edersen ister 2000hp araban olsun kimse senle yola çıkmaz yarışacak adam bulamazsın, çünkü herkezin hayatını riske atıyorsun ;)
seve seve abi cıkalım sizi izliye izliye bu hale geldik bakalım daha kac fırın ekmek yememiz gerekiyo onu gorelim (:
Yasin genc sabanci yan yollari otobana benzemez.Bi anda game over olursun.Kamyona girip komalik olan olen oldu zamaninda..Bu yillari biraz frenleyerek atlat zaten ilerde durulursun.;) Hee birde yan yolda 80 le giden mini gorursen silme falan gecme bi tokatta benden yersin forumun ustune :)
bi noktada yigit abide haklı bu arada isim doruk (:
haklısın sabancı yan yolları tırların fink attıgı yollar helede yagmur yoksa iyice sapıtıyolar.. plakayı ver selam edip gecelim (:
bu arada eğerki o aracı performans olarak dahada ilerletmek istiyorsan, forumdaki dizel bölümündeki bilgileri sular seller gibi oku öğren... ondan sonra zaten başkasının bilgisine muhtaç kalmadan aracına neler yapabileceğini neler yapamıyacağını anlar öğrenirsin.... yani o araç 320hp olmaz değil, hatta dahada fazlası olur ama öğren nasıl olur ;)
olum o gün gaz kelebeği %60 açıyodu arızalıydım sabah çözebildim :D gece uyuyamayınca sabaha kadar düşündüm buldum :D
Bizim ankara da unlu isvecli bilim adami olaf yersen'in uretimi dyno vardi, istanbula satildi diyorlar, olcu birimi olarak yersen beygiri kullaniyordu. Bu 320 hp orada mi olculdu?
lan atmosferik k20 yi bırak b16 yı zor geçtim o gece :D o sinirle zaten sabah gaz kelebeğini yaptım baktım araba gene istediğim gibi gitmiyo hiç durmadan angaraya gidip vanosları değiştirdim geri geldim :D
ya mert dua et fenerbahçeli bir kardeşimsin ordan kurtarıyon :D
yav yiğit bırak sosyal mesaj vermeyi :D oda bizden :D:D
editttttttttttttttttttttttttttttttttt
bmw basmamış bence
bnmde 2009 model 520d aracım var ozaman bnde 520 hp istiyorum :) kim yardımcı olucak bana bakimm :(
sabancı forum oldu burası :D
Yok ben rakip takımdanım, koç mezunuyum :hehe: