normal 320d göre hızlı olabilir araç ama alper abininde koyduğu video'da herşey belli gaz kesip yan yana bile geliniyor, yanlış konuşma olunca yanlış araçla denemiş dişine göre araçla deneyince zevk alır inşallah.
Printable View
normal 320d göre hızlı olabilir araç ama alper abininde koyduğu video'da herşey belli gaz kesip yan yana bile geliniyor, yanlış konuşma olunca yanlış araçla denemiş dişine göre araçla deneyince zevk alır inşallah.
Oncelikle yas 18 daha yeniyiz bu islerde ve bu yollarda emegını dokmus olan butun herkesede saygımız var sonucta alper abıylede konusurken yasına hurmeten konusuyoruz zaten. 2. olarak dynoya cıkınca tekrar anında koyucam verileri ve emrede yazdıgında haklı inanmıyanda gelip kullanabilir arabayı icinde giderken belli sınırlar dahilinde onune geleni yiyebilcegin hissine varıyosun.. 3. viteste kalkısı yapıyosun 4de sıkıntı yok 5e gelince araba baslıyo tıkanmaya 2,3 ve 4. viteste aldıgın verimi alamıyosun ama tek basına otobanda basarken onu farkedemiyorsun.. Mehmet abininde dedigi gibi benimki kadar guclu 3.20d tektuk var.. ama benzinliye gucumuz yetmiyor.. benim arabamın rakibi c kasa mercedesler yada audiler olsun o tarz arabalar ama biz importa karsı sansımızı zorluyoruz.. sadede gelirsekte bu daha bitmedi sanzımanın sınırlarını zorliyana kadar yuklicem arabayı hepinizin tavsiyeleriyle.
Eray Yümsel m3 almamamın tek sebebi 1 yıl icinde 370z yada targa4s gibi bi arabaya gecicegimden dolayıdır..
saygılarımla hayırlı gunler.
adammmmsınnnnn yanlız bostancıdaki dyno fazla ölçüyo paşaoğluna gidip ölçersen seviniriz kardeşim
Ha bu arada liseli diyenleri sabancıya beklerız (:
olm mert bu cocuk hiç sizin bahsettiğiniz gibi konuşmuyo bir çelişki var bu işin içinde gayet düzgün ve efendi görüyorum ben :D kardeşim sen bunları dinleme gel benım yastıgın altında nos var veriyim sana tak geç hepsini :D
hahahh eyvallah Eray Yumsel yani abi isin ozeti bu ben kimseye bos yere atar gider yapmadım yapmamda hele yasca buyukse ayriyetten saygıya ozen gosteririm cunku bu sekilde yetistirdiler.. Nos isini dusundumde sanzımanı elime almaya niyetim yok.. supercarcura heveslendim bakalım daha harcama yapcak cok sey var (:
guzel kardesım 34 hp:) sen bosver takılma makara yaparlar azcık.. doldur mazotunu gez sen ne ısın var denemelerde bosver. makara yapanların yuzde 50nıne senın arabanı versen ustune bıde takla atarlar.. 320d ıle deneme yapmak nerden gelıyor aklına? hızlı olur mu olur neden olmasın fakat o zmn 320dlıkten cıkar aracın yazık olur. yapmıssın aracına yanla kose baslarında 50 lıraya 200km gez bosver rollıng nıghtları. sımdıkı kafam olsa hıc bulasmazdım bu ıse hep zarar kullıyen zarar:D
bende senın motorun aynısından manuel şekilde yedek duruyo sen bas nosu kırarsan takarız manueli :D
yanlız yeni yorumları okudumda, bu arkadaş mehmet abinin adınıda lekeliyor ne yazıkki, bu işlerden anlayan birine gitse deseki ''gazhan benim aracıma yazılım yaptı ve gazihan kendi azıyla bana 320hp oldu dedi'' dese o kişi gazihan hakkında kim bilir neler düşünür gerisini siz düşünün... ayıptır, yazıktır günahtır ya.... bi insanın yaptığı iş çoluk çocuğun azında sakız olup böyle lekelenmemeli, çok sinir bozucu bi durum....
hızlı günler seni bekliyor anlaşılan:) hadi hayırlısı diyelim
hahah edo typer haklısın abi ilerde cokk gulucem halime muhtemelen ama heycan arıyoruz bizde.. demin buzda yanlıya yanlıya dolasıyoduk batı atasehirde nebilym zaten yeni organizasyonlar pesindeyiz heyecan arıyoruz abi bosver 3.20d 3.20dlikden cıksın sonucta birkere gelicez bu dunyaya bari her annın zevkinin cıkaralım (: