hayalle yaşayanı bir yaşamayanı iki kere ......." demişler :D
Printable View
hayalle yaşayanı bir yaşamayanı iki kere ......." demişler :D
Urfa Bey'le aramızda geçen dialog ;
1) Başganım Çarçur yapmışsın hayırlısı olsun; cevap : Heeeyaayaptıkbişeler canım :D
2) Başganım debriyajında problemmi var; cevap: Canım debriyaj bitik.
- Eee basganım neden almıyorsun bitane debr. Arabayı aldıgından beri bitik..
- Sıkıntı yok canım. No pıroblem Zaten kullanmıyorum debriyajı :D :D
hahahahahahah
nassss ses 2 de bastım kanka. :D Adamın urfa ya.
Diyaloglarımı çalmayın başganımda aramda onlar hey hahahahaha:D bide başkanım bi gurubun başGanı unutmaylım hey hey hey:D
http://i720.photobucket.com/albums/w...o/cb92cfd0.jpg
Basgan bizim evde monopoly de iflas etmeden once :D
o gece iflas mı etti lan batırdı beni bide :D
olm monopoly de hepinizi keperim lan ben. Hiç bir gayrimenkul sahibi olmadan oyundaki bütün herkesi yenebilme becerisine sahibim.
kanka iflas etmedi de Emre duman etti urfayı :D Canda fena diğldi en son hatırladığım 500.000 nakitim var deyip bacak bacak üstüna atıp peşin satan kompozisyonunu canlandırıyodu ama nazara geldi:D
o 320 d neredeyse stock gibi gidiyor geldi bana belki 190 hp flndır çocuk belki bilinçsizdir daha ya da aracını biliyor da biraz atraksiyon yaratmak istemiş olabilir kendince bu da ona bir tecrübe olmuştur belki farkına varıp ona göre hareket edr bundan sonra biz ne tecrübeler yaşadık......bu arada 2. video yıkım olmuş:):icon_wack
rs'e kocaman maşallah...
benim beygir olarak bi iddiam yok 137-145hp arası aracım
320-420-520ye kadar denerim :D
trafiktede bekliyorum ozellikle cuma gunleri 1inci kopru trafiginde aksam 5-8 arası temiz denerim
http://img811.imageshack.us/img811/3...23824968th.jpg
Uploaded with ImageShack.us
saygılar :D
GorguLess :)
ya ayar oluyorum şu bilinçsiz BMW kullanıcılarına :p
Yaşının 18 olması gidip alakasız bir şekilde atar yapmanı gerektirmiyor bizler bu yaşlara bir kerede gelmedik hepimiz gördük geçirdik muhatab oldugun adamlarla arandakı yas farkına var sonra arabanı iyi tanı ondan sonra gider yap sana demişler git vtecle dene diye ya orda bir arabaya bir şey olsa bunun hesabını kim verecek ?
Ne var su sabancıda cok merak ettim biraz açarmısın gelince ne olucak ?
Hata sizde muştu bey bilinlendirelim insanları ..:p
Az önce arkadaş aradı aldığım habere göre HP kurtköyde viaport'un ilerisinde patlamış direksiyonunu geliştirirken :D
şaka mı la bu.. ?
Geçmiş olsun inşallah ölümcül veya kalıcı bir hasar yoktur
ciddi mi ?
olan yine bizim F5 tuşuna olucak
Ins sakadir, gerceksede ins kimsede bisey yokturSahibine tanimam etmemde kotu oldum niyeyse :confused:
nolmuş Serdar ?
Yok şaka fln değil samandıra kavşağının orda sağ tarafa girmiş sanırım detaylarını tam öğrenemedim henüz.
su testisi su yolunda kırıldı o halde, geçmiş olsun üzüldüm ne diyeyim...