User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
112 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Ye gsı - da 106

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Opel hızlı olamazmı ?

ayrıca bu YJ istanbul sefaköydeki YJ mi ?
    Aynen ama 4 aydir bende. Opel yavas demedim sadece 106 specler yanlis yada ayarsiz dedim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bi1ReD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen ama 4 aydir bende. Opel yavas demedim sadece 106 specler yanlis yada ayarsiz dedim...
    Bende opel yavaş diyorsun demedimki

106 nın içinde olan ekstraları sahibide teyit etmiş,ayrıca binen adam yada diğer sürücü arıza var dememiş sen nasıl anladın arıza olduğunu ?

Yanlış anlama aynı şeyi bende yazdım tam net bir cevap gelmedi...

Sonra düşündümki yanlış yapıyorum , neden diyeceksin eğer bir sıkıntı olsa mutlaka yazılırdı veya ertesi gün gidilir bakılırdı,misal YG ile VE rs denedik sonucun normal olmadıgını düşündüm 1 2 gün sonra suki ye gittim 1 haftaya yakın araç kaldı sonra arızanın beyinden oldugu anlaşıldı beyin değişti yazılım tekrardan güncellendi emme temizlendi motor alt kulağı değişti,gaza otorduğumuzda çıldırıyor gibi şimdi makina VE rs haricinde DD 106 ile denemiştim arızalı haliyle DD de ben direksiyondaydım en az 3 boy atıyordum YG ye, arıza yapıldıkdan sonra temiz 2 boy sallıyorum DD ye gerisini sen hesapla,kısacası bir sorun varsa en kısa zamanda tespit etmeniz gerekiyor yoksa karnınıza ağrı girer.

Ayrıca YJ kasa olarak ne durumda bilmem,yürürü çok sağlam 106 bilgin olsun .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YEgemen999 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Samet belgelerle konuşuyorum ikiside iyi yürüdü hakkını verelim tekrar deneyecez söz verdim sana , 10 dakika yakınımdasın havalar ısınsın bi , Sakarya caddeleri bizi bekliyor
    illaki kardeşim benım dostlugumuz bakı olsun gönüller bir olsun ben sadece gördüğümü yazdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

106 nın içinde olan ekstraları sahibide teyit etmiş,ayrıca binen adam yada diğer sürücü arıza var dememiş sen nasıl anladın arıza olduğunu ?

Sonra düşündümki yanlış yapıyorum , neden diyeceksin eğer bir sıkıntı olsa mutlaka yazılırdı veya ertesi gün gidilir bakılırdı,misal YG ile VE rs denedik sonucun normal olmadıgını düşündüm 1 2 gün sonra suki ye gittim 1 haftaya yakın araç kaldı sonra arızanın beyinden oldugu anlaşıldı beyin değişti yazılım tekrardan güncellendi emme temizlendi motor alt kulağı değişti,gaza otorduğumuzda çıldırıyor gibi şimdi makina VE rs haricinde DD 106 ile denemiştim arızalı haliyle DD de ben direksiyondaydım en az 3 boy atıyordum YG ye, arıza yapıldıkdan sonra temiz 2 boy sallıyorum DD ye gerisini sen hesapla,kısacası bir sorun varsa en kısa zamanda tespit etmeniz gerekiyor yoksa karnınıza ağrı girer.

yaşar abicim aracta sorun var bunu da nasıl anladık söyleyim daha önce opc ile gazlamıstık abartmadan söylüyorum yaklasık 2 3 boy önünde gittik gsi ile denedikten sonra opc ile tekrar denedik artı olarak 2 3 boy gectigimiz denemede opc de egzos vardı gecen aksam opc de orjinal egzos vardı denedik sonuc hüsran yani aracta hakkaten bi sıkıntı var bi baktıralım sonra tekrar deneyeceğiz sorun neymiş onu da yazarım ....

mtcvtc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samet54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaşar abicim aracta sorun var bunu da nasıl anladık söyleyim daha önce opc ile gazlamıstık abartmadan söylüyorum yaklasık 2 3 boy önünde gittik gsi ile denedikten sonra opc ile tekrar denedik artı olarak 2 3 boy gectigimiz denemede opc de egzos vardı gecen aksam opc de orjinal egzos vardı denedik sonuc hüsran yani aracta hakkaten bi sıkıntı var bi baktıralım sonra tekrar deneyeceğiz sorun neymiş onu da yazarım ....
    slm kardeşim sizin 106 ciddi yürürlü bi araçtı kesin sorun vardır havalar açsın sizde sorunu çözün bende ayardan sonra bi deneme yapıcaz inşallah.gsi da speclerinde hızlı gerçekten onuda bugün serdivan avm'de gördüm güzel araç maşallah onunlada denemek isteriz...

YEgemen999
    Misafir
    Alıntı mtcvtc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm kardeşim sizin 106 ciddi yürürlü bi araçtı kesin sorun vardır havalar açsın sizde sorunu çözün bende ayardan sonra bi deneme yapıcaz inşallah.gsi da speclerinde hızlı gerçekten onuda bugün serdivan avm'de gördüm güzel araç maşallah onunlada denemek isteriz...
    deneriz tabi ne demek , havalar açsında ondan sonra.

YEgemen999
    Misafir
    senin arabanın specleri ne ?

sipahi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yerler kuruduğunda ilk işimiz denemek olsun.Benim makinanında sorununu çözdüm.Hayırlısıyla bende denicem.

mtcvtc sende gel bekleriz.
    ome-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen havalar açsın deneyelim ayar işimizde bitsin bende stage3 ekz. var altyapıda var tahmin edersin şimdi burdan baya uzun liste yazmıyayım ama dolu araç ayar sıkıntımız var bi kısmet olup gidemedik özgüne hep aksilikler çıktı ama yakında gidiyorum sonra havalar açınca zaten herhafta geliyorum sakaryaya uğrarım denemek bahane makara olur tanışmış oluruz zevkli olur

YEgemen999
    Misafir
    aynen havalar açsın deneyelim ayar işimizde bitsin bende stage3 ekz. var altyapıda var tahmin edersin şimdi burdan baya uzun liste yazmıyayım ama dolu araç ayar sıkıntımız var bi kısmet olup gidemedik özgüne hep aksilikler çıktı ama yakında gidiyorum sonra havalar açınca zaten herhafta geliyorum sakaryaya uğrarım denemek bahane makara olur tanışmış oluruz zevkli olur
    Bizim kapımız herkese açık , misafir ederiz , her zamanda bekleriz.

E0041 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deneyen araçlara maşallah allah tekerlerine zeval vermesin

106 tıyı falan bilmemde konuda sıkıntı var kavga cıkması lazımdı bi sonraki sayfa bi sonraki diye diye sona geldim tık yok
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah kardeşim bu 106 mızda güzel ama grip oldu herhalde ona baktıralım esas araba beyaz 106 onunla da deneriz benimde işlerim var bende halledersem benım saxo da var güzel olur renkli olur deneriz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E0041 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    deneyen araçlara maşallah allah tekerlerine zeval vermesin

106 tıyı falan bilmemde konuda sıkıntı var kavga cıkması lazımdı bi sonraki sayfa bi sonraki diye diye sona geldim tık yok
    kardeşim iyi arkadaslarız kavga edecek bi durum yok .... araba için birbirimizi kırmaya da gerek yok ....

E0041 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim iyi arkadaslarız kavga edecek bi durum yok .... araba için birbirimizi kırmaya da gerek yok ....
    böyle düşünüyorsanız ne kadar güzel 1-2 sayfa öncesinde saracaksınız diye düşündürdü bana
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E0041 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle düşünüyorsanız ne kadar güzel 1-2 sayfa öncesinde saracaksınız diye düşündürdü bana
    biz anca bu saatten sonra e5 te sararız

kcl_saxo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yoynus54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Corsa D gsi 1.6 T'dir 2.0 değil Ayrıca koyduğun videodan ne çıkaracaz onuda anlayamadım?
    kusura bakma ben astra gsi zannetmiştim koydugum video da sağlıklı ve sağlıklısz araba kıyaslaması her neyse ıkı aracada maşallah

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

YJ kasa olarak İbrahim abinin yaptığı harici herhangi bir + yada - yok. Bir kaç sorunu vardı onuda araci aldiktan sonra yaklasık 1 hafta İstanbulda kaldım İbrahim abi ve sefa köy tayfasıyla hallettik.

Yürürüde aynı arama yaparsan sitede bir kaç roll videosu var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YEgemen999 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim kapımız herkese açık , misafir ederiz , her zamanda bekleriz.
    inşallah kardeşim gelip giderken haber veririm deneyemesekte tanışmış oluruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah kardeşim bu 106 mızda güzel ama grip oldu herhalde ona baktıralım esas araba beyaz 106 onunla da deneriz benimde işlerim var bende halledersem benım saxo da var güzel olur renkli olur deneriz...
    biran önce hallolur inşallah sıkıntılar hepsiyle deneriz tabi maksat muhabbet olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)