Bende opel yavaş diyorsun demedimki
106 nın içinde olan ekstraları sahibide teyit etmiş,ayrıca binen adam yada diğer sürücü arıza var dememiş sen nasıl anladın arıza olduğunu ?
Yanlış anlama aynı şeyi bende yazdım tam net bir cevap gelmedi...
Sonra düşündümki yanlış yapıyorum , neden diyeceksin eğer bir sıkıntı olsa mutlaka yazılırdı veya ertesi gün gidilir bakılırdı,misal YG ile VE rs denedik sonucun normal olmadıgını düşündüm 1 2 gün sonra suki ye gittim 1 haftaya yakın araç kaldı sonra arızanın beyinden oldugu anlaşıldı beyin değişti yazılım tekrardan güncellendi emme temizlendi motor alt kulağı değişti,gaza otorduğumuzda çıldırıyor gibi şimdi makina VE rs haricinde DD 106 ile denemiştim arızalı haliyle DD de ben direksiyondaydım en az 3 boy atıyordum YG ye, arıza yapıldıkdan sonra temiz 2 boy sallıyorum DD ye gerisini sen hesapla,kısacası bir sorun varsa en kısa zamanda tespit etmeniz gerekiyor yoksa karnınıza ağrı girer.
Ayrıca YJ kasa olarak ne durumda bilmem,yürürü çok sağlam 106 bilgin olsun .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
yaşar abicim aracta sorun var bunu da nasıl anladık söyleyim daha önce opc ile gazlamıstık abartmadan söylüyorum yaklasık 2 3 boy önünde gittik gsi ile denedikten sonra opc ile tekrar denedik artı olarak 2 3 boy gectigimiz denemede opc de egzos vardı gecen aksam opc de orjinal egzos vardı denedik sonuc hüsran yani aracta hakkaten bi sıkıntı var bi baktıralım sonra tekrar deneyeceğiz sorun neymiş onu da yazarım ....
Yerler kuruduğunda ilk işimiz denemek olsun.Benim makinanında sorununu çözdüm.Hayırlısıyla bende denicem.
mtcvtc sende gel bekleriz.
ome-R
aynen havalar açsın deneyelim ayar işimizde bitsin bende stage3 ekz. var altyapıda var tahmin edersin şimdi burdan baya uzun liste yazmıyayım ama dolu araç ayar sıkıntımız var bi kısmet olup gidemedik özgüne hep aksilikler çıktı ama yakında gidiyorum sonra havalar açınca zaten herhafta geliyorum sakaryaya uğrarım denemek bahane makara olur tanışmış oluruz zevkli olur![]()
deneyen araçlara maşallah allah tekerlerine zeval vermesin
106 tıyı falan bilmemde konuda sıkıntı var kavga cıkması lazımdı bi sonraki sayfa bi sonraki diye diye sona geldim tık yok![]()
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)