Edirnedeki CRX mi bu Eko
Printable View
Edirnedeki CRX mi bu Eko
zavallı çocuk daha önce de uyardım yine uyarıyorum benimle düzgün konuş seni yemek diye yer *** diye sıçarım. Bacak kadar boyunla yazdıklarına bak.
Benim neyi bilip neyi bilmediğimi ben biliyorum etrafımdakilerde bilio sen ne biliosun hayatında Cliodan başka araban oldu mu.Clio ya da ne yaptın. Gittin egzos taktın filtre taktın modifiye kıralı oldun. Ben onları Sierramda yapıodum. Senin bildiklerini ben unuttum sik kafalı.
Benden hızlı dediğin araba Gökhanın arabası heralde. O da gitti 10 binde sekman kırdı. Yazılımı ben yazmıyorum ama başkaları senin yazılım tamam boost sonuna kadar açık dedikleri arabalarda basınç değil değil avans ve afr nin açık olduğunu görüyoruz. 10 binde motor kıracak alsam merak etme avans ve afr ile o arabadan çok daha hızlı hale getiririm arabayı. Benim kimse ile sidik yarıştırma peşinde olduğum yok. İçerisinde olursam da merak etme en sonuna en uzağa her zaman ben işerim.
Ertekin yaptın gene şakanı.... :)
maşallah araclara
okan bana araba kullanmayı öğretir misin lütfen. Rolling olayını geçen sene mi öğrenmişim. Senin ehliyetin yokken ben havaalanı yolunda roll yapıodum 98 yılında VTS imle. Aq. salağı.Rs in anlamını bilmezken dediğin 2005 yılında Rs türkiyeye geldiğinde lansman testini yaptım körfez pistinde. Neyin kafasındasın neyin hayali ile yaşıosun bilmiyorum ki. Evet Özgüne yazılım yaptırdım ama 2 kere değil. Kaç kere sayısını biz unuttuk. Adamla beraber emek veriyoruz bişeyler bulmaya çalışıyoruz yapılmamışı yapıyoruz senin gibi oturduğumuz yerden işkembeden sallamıyoruz yapılmışın üstüne konmuyoruz. Sana laf anlatacağıma köpeklerle uğraşsam senden iyi modifiyeci olurdu merak etme. Okuma yazma engelli. OO megane F7R şöyle ayırır böyle ayırır sonrada eet palio kullandım kısa şanzımanla almış. Bu kadar anlıosun işte. 2 kere motor kırmak marifetse ne diim biz her gün motor kıralım namımız yürüsün. Bi *** bilmediğin için 2 kere kırmışsın işte motor kırdım diye hava atıosun.
Arkadaşlar konuyu bulandırmayın ne olur. Geçilen eline verilen benim gıkım çıkmıyor :D Biz Ertekin ile kesin videodaki konuşmalara yorum yapılır bizi kimse sallama dedik ama dediğimiz çıkmadı mındar oldu konu :D:D
Ben oraya deneme yapmaya diye gitmedim aylak boş vaktim vardı Tekirdağ dönüşü çorlu yazısını görünce yeni mekana gidip bi hayırlı olsun diyeyim dedim. Standardım 1095 kg 195-50-16 jant lastik. Şu an üstünde 205-50-15 teneke jant lastik var. Lastik ebatı olarak taban geniş olduğundan pek fark oluşmuyor ama teneke jant olması bi avantaj. LPG sistemi ile (denemede tamamen boştu) ağırlığım 1160 kg. 3/4 depo benzinim vardı tam mındar etmelik, ben 93 kg, kameramanımız 57 kg :) Bagajımdaki standart! yüklerim ise mehmetRS in mındar egzozu, 2 adet dolu alet çantası, şarjlı el matkabı, aktarma kablosu :D vs vs. Arkada özel yaptırdığım pandizotum kolonlarıyla beraber aşağıda fotosu var. Stepnem yoktu. Sondaki standart yazdığımız susturucuda k4m 1.6 megane a ait ;) Kısmet olursa deneme için gidersem bir gün kesinlikle hazırlıklı olurum tabiki :) Kupa olmadıkça sonunda pek ciddiye alamıyorum :D:D
http://img23.imageshack.us/img23/2834/img0961ij.jpg
Adamsın Gökhan:)
konu pert olmuş 35 yaşındaki olgunlaşmış aile sahibi olmuş birininde bu şekilde karşılık verilmeden küfür etmeyi yakıştıramadım doğrusu küfür eden genç kişi karşılık vermeyende aile sahibi abimiz olmalıydı. neyse toparlamaya çalışalım sen nettin öyle paylo:O italyan aygırı dedikleri bu olsa gerek herkese bol gazlamalar mevlam cebinizden benzin parasını eksik etmesin
Biz o arabaları kullanmak için para vermiyoruz. İstanbul parka çıkıp bütün gün eğitimini veriyoruz Ferrari Track Day lerde. Formula zamanı 4 gün Quatroporte ile pilot taşıyoruz. California ile bütün gün trafikte milleti gezdirip araba satıyoruz. İstediğim zamanda gider Kuruçeşmeden F458 i California Quatroporteyi alır çıkarım test arabasının programı yoksa.
Şimdi de Pulat mı arabayı kullanamıyor oldu. Seninle benim aramda 100 kilo fark var hesap kitap salağı. Karşındaki adamı kendin mi sandın. Mamiyi koyalım oraya benim yerime mami geçilsin ben özürümü dilerim merak etme.
Biz denememizi ilk 2. vites 50km den yaptık. sonraki deneme 3. vites 90-100km den aşşa yukarı.
Plakasını da yazarım resminide koyarım videosunuda ama bugün haber bekliyorum.Hava çok güzel tam denemelik.Çok ciğerli dedi arkadaşım bakalım görücez:)
Benim 2. vitesim 85 90 arası bitiyor:) ama 2 de 80 de basalım dese genede denerim sorun yok:)
kese kese:D