Masallah sportlar ezber bozduruyor![]()
DTi
Teşekkürler arkadaşlar.Yakın bir zamanda kendi ellerimle F7R ın bikaç sıkıntısını giderip birdaha deneriz.
Konunun açılış başlığı ne. Arabalar yazılmış neyin kafasındasın.
Hayatında hızlı araba sahibi olmamış dangalak. Bundan önceki arabalarımı bilio musun konuşuyorsun. F7R çıktığında kaç yaşındaydın. Al 2006 da yaptığım araba. Ama ben herşeyi iddia ettiğimi söylemiyorum. Evet yazılım yaptırdım arabama ama herkes gibi oo arabamda yazılım var diye çıkmıyorum. Biz yazılımı geliştirmek için uğraşıyoruz. Bittiği zamanda sadece bende olacak. Arabayı aldığımda stocktu şu anda nerelerde ortada. Sadece yazılımla mı geldi buralara sanıosun.
Madem sen çok biliosun yaparsın bir araba koyarsın ama nerdee sen bitek ciğer spec bilirsin.
Volvo S40 T4 (0-255km/h) - YouTube
IN BOOST WE TRUST
2005 Kasım da S te kaza yaptım. Sonrasında bu şekilde topladım. Volvo forumdan da alper adında bir arkadaş youtube a eklemiş. Kendiside buraya üye
IN BOOST WE TRUST
Evet ben ataşehir bilmezdim bizim havaalanı yolumuz vardı. Öyle yapsaydım böyle yapsaydım için nineminde taşşakları olsa dedem olurdu diyeceğim. Yaktığın benzinden bana ne. Denemeye yaktığın benzinle mi bu işler biliniyor. Deniyordun da geçiyor muydun. EZN TIR sokuodu araya. Ben Clio ya benzin yakmıyorum artık. Bi denersem Kadirle denerim o da bu halimle. Yazılım bittikten sonra ona da benzin harcamam. Evet Ataşehir şu anda kıçımın dibinde ama biz senin gibi ipimiz boşta sokaklarda gezmiyoruz. Bi evimiz eşimiz var onlara karşı sorumluluklarımız var. Henkten yazılım almasını bende biliyorum 198€ stage 2 hemen aliim ama bana ne katıcak bilgi olarak.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)