çok değişik bir sesi var maşallah
+1
Gayet başarılı araç. Fiyat polemiğine gerek yok. Maalesef ötv kdv muabbetinden ötürü bu fiyatlara geliyor çoğu araç. misal Golf R. Full dolusu ilk geldiğinde 94.000'di şimdi gidip baktıgınızda 125-140 arası değişiyorTercih meselesi diyip fiyat hakkında bisey yazmak istemiyorum
Hayırlısı olsun..
Bende çok begendim aracınızı YGT.. Kazasız belasız kullanın Ataşehirde gördüğümde dibim düştüRenk ses 10 numero
edit : gerçi Euro düşmeye başladı ama söylediğim fiyatları görmüştü. Şuanda ne durumda bilmiyorum..
Maşallah çok iyi performansı.. Allah kaza bela vermesin..
Bu arada yanlış hatırlamıyorsam sizin aracınız 56 numaraydı. Aşağıdaki araçta aynı renk 53 numara
http://www.youtube.com/watch?v=qHWBN...eature=related
Maşallah açıkçası böyle bir ses düşünmüyordum![]()
DTi
Supersprint downpipe ve iskender orta boru'nun sesi buallah hepinize daha iyilerini nasip etsin kazasız belasız inşallah...
INFINITE PERFORMANCE
22 ocak da yakından da gorduk masallahı var aracın
Mükkemmel.Harika.Maşallah.
yok ya araç kötü sarı toros. reno yapamaz böyle araç.kötü araç reno.adi.dandik.hadi bekliyorum bu yorumu.gelmeli sayfa 4'e düşmeden![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
Aracı Yakındanda Gördüm Gayet Başarılı Yapmışlar allah Kaza Ceza Göstermesin
Ses cok catlıyor,mutlaka soyledıgım operasyonu yap
1. vıtes neyse ama 2 ve 3 de okadar kesıcıye gırme cunku zaman kaybedersın hızlanırken ve ust vıtese attıgında,Lag daha fazla olur...
En ıyı sure yapan Serı uretım Onden ceker otomobıl ve Motorsporları duayenı Renault'dan...
Zaten Ring sticker'ı da bagaja yapıstı,anlayan anlar artık...
Ah bırde guzel lastık olsa,fena uzayacak...
Keyıfle ve gule gule bın...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)