araçlara maşallah,çok net görüntüler var :) tebrikler hatta bu güzel videoları sunduğunuz için ;)
S2K ayrı güzel , BA'da net yürümüş ...
kazasız belasız ...
Printable View
araçlara maşallah,çok net görüntüler var :) tebrikler hatta bu güzel videoları sunduğunuz için ;)
S2K ayrı güzel , BA'da net yürümüş ...
kazasız belasız ...
Butun araclara masallah cok keyifli denemeler izlemesi :)
dün güzeldi maşallah deneyen arabalara .. dostluk kazandı :)
Mehmetle deneme Videolarımızın bir kısmında ben öndeyim gibi gözükmüşüm ama mehmet yüksek hızlarda yakalayıp öne çıkıyor net net.Gecenin en hızlısı Sus S2k oldu tebrik ediyorum daha da güzel olcak inşallah.
Gelen izleyen çekim yapan herkesin eline ayağına sağlık Maşallah bütün araçlara..
çok güzel denemeler olmuş maşallah bütün araçlara .. SUS' sesine kurbannn :)
hepsine maşallah çok güzel denemeler olmuş keşke akşam izlemeye gelseydim :)
enes adamsın kanka :) mehmet gece gündüz sıkmaktan arabanın yürürü değişti ak gizliden gizliye meth mi nosmu basıyosun sdlkflasdsdşkgjfasdf maşallah 2 aracada bu arada çekimler harbi izlenilesi olmuş elinize sağlık
çok güzel akşamdı:)ue 106 ile denedik ba s2000 denedik deneyenler teşekkürler...
maşallah maşallah videolarda denemelerde çok kaliteli olmuş. çiçek gibi derler ya!
maşallah araçlara süper denemeler olmuş BA ile SUS un denemeleri çok zevkli olmuş maşallah...
bizde dün az gazladık ***** polisler hemen barikat kurdu 72 tl yedik ama men egzos cezası yok şükürler olsun:)
maşallah araçlara
specler nedirki
maşallah denemeler gerçekten ateşli olmuş :)
UE ye maşallah süper gitmiş yine :) Bütün araçlara maşallah cok güzel bi gece olmuş
Maşallah Tüm araçlara beyler kusura bakmayın gelemedim,daha kimseyle denemedim
newbie :P
valla kanki atın olumu arpadan olsun dedım verdım ayarı gaz kesmek yok alıştım artık :)
Bu nacizane yorumunuz için çok teşekkurler :)
:) bır sonrakı resımden sonra yorumun ne olcak acaba başkan :) ahahah
Kanka BİLLURLU adamsın be :) ayıp edıyorsun ardeşim sen ondeydın bence gayet net :) şimdi ikimizde boyle mutevazı davranalım galıp Alps2 olsun ahah :)
Ayaklarına sağlık kanka :)
Kanka yok 1000 TL kule gergısı yaptı arabayı bboyle :)
bütün araclara maşallah beyler:icon_tup:
Maşallah araçlara.. Çekimler gerçekten çok güzel olmuş. :)
Sus,Ba çok iyi.. Sevdiğim araçlar.. Allah kaza bela vermesin :)
Enes gerçekten adamsın kanka.. :) Keşke bütün denemeler böyle olsun dedirten denemeler olmuş..
harikaaa
masallah cekımlere ve araclara
Allah kaza bela vermesın
Massallah beyler ayaginiza saglik herkez ustune duseni yapmis:)
maşallah honda kokulu bır gece olmuş:) sus da afr gorebıldıım kadarıyla zengın gibi beyınden sonra baya bı farkeder... hp gene speclerıne göre formunda enes herzamankı gıbı arka tampon guzel sekiyor vıteslerde:)
Kovboy bey konuda gereklı açıklamaları yapar su an :)
İyi eğlenceli bir gece olmuş maşallah...
Ah ülen AC ahhh sen bu typer ları ne hallere sokuyordun :) :D
Cok video izledim ama gece çekilip ve bu kadar nefis seslerin oldugu ikinc ibir video daha duymadı bu kulaklar ellerinize sağlık mükemmel olmuş güzel bir ses melodosi dinletisi oldu hondalarda köpek gibi kudurmuşlar :)
Maaşallah beyler videolar gayet güzel tüm araçlara maaşallah:)
bütün araclara masallah hepsi birbirinden hızlı.
ba s2k olmus ya :D:D
parçalara ne oldu ??
Maşallah en sevdiğim üçlüye :)
taa sekerpınarlara kadar arkanızdan geldık yolumuz denk dusmedı anca dondgunzde dahıl olabıldık..guzel geceymıs kacırmamız kotu olmus..hepsı bırbırınden hızlı masallah..Allah kaza bela vermesın..
maşallah kazasız belasız tüm araçlara