Valla gönül ister ama biraz zor, AC 6310 nun arada hiçde öyle 3 hp lik bir fark yok :icon_tup:
Ba typeR enes denediginde anca 6 ya attıgında geçebiliyordu AC mami yi.
Printable View
Çok güzel denemeler olmuş herkesi tebrik ederim çekimler de çok kaliteli olmuş.
maşallah denemeler çok güzel olmuş
s2k ları zaten biliyoruzda ue106 ba typer şaşırttı biraz
çok çok iyi yürüyolar hakkaten
sus taki çekimlerde müthiş olmuş sanat akıyo resmen :D :D
ßütün araçlara maşallah kazasız ßelasız :)
Izlerken bile keyif aldim valla .Cok guzel denemeler olmus ellerinize saglik :)
Keyifli videolar olmuş, kaliteli çekimi de cabası :)
Abi alçak gönüllülükten değil ne kadar sapladığı belli olsunda ,bir dahakine elimdeki kozları oynayıp ben saplayınca ne kadar hızlanmışım bilelim dimi :hehe:
Sağol murat abi o sahneyi bende çok seviyorum :)
Bu arada 106 da yavaş değil kendi sınıfındaki araçlara neler yaptığını biliyoruz daha da hızlandırır onu ahm performans :)
memoş enesiks önercip 3 ünüzede maşallah kankalar denemelerınız cok guzel arabalarınız cok guzel kazasız belasız gunlerde kullanın ınş hepsi birbirinden güzel gidiyor
herkese kazasız surusler tebrıkler
çok keyifli denemeler olmuş,maşallah araclara.
meymet egzos u single a cevircektin ne oldu o iş?
Maşallah araçlara güzel keyifli denemeler olmuş.Çekimlerde kaliteli teşekkürler :)
Masallah guzel denemeler olmus
enes maşaallah yine formundasın.s 2000 lere de maşaallah.yolda çok güzelmiş arabaları bitirmişiniz resmen.
maşşallah bütün araçlara ac 106 hakikatten güzel giden bi araçtı ama ac 106 ba typerla denedikten sonra ba typer hiç hızlanmadımı acaba bunu merak ettim ...
Maşallah böyle işte ya zevk bu işte nazar değmesin,
bütün araçlara maşallah s2k lar güzel yürümüş
maşşllh güzel bir geceymiş herzamanki gibi kaçırdım:)
ne hale sokuyodu ayırıp gidiyomuydu
mavi tabela e 5 yeşil tabela e 6 :D:D
ba typer ac ile denediginden sonra hiç bi işlem yapılmamışmı sence ? 3 5 hp önemi yok varsa bu spech lerde aracın varsa getir deneyelim farkı sende gör biz bu kadar yapabiliyoruz
Bu arada 106 da yavaş değil kendi sınıfındaki araçlara neler yaptığını biliyoruz daha da hızlandırır onu ahm performans :)[/QUOTE]
enes ayagına saglık kardeşim aracın çok güzel yürüyo maşşallah 106 nın şanzumanı biraz uzun onu ve bi kaç eksigi daha var onlarıda haledelim tekrar deneriz :icon_tup:
ac 106 güzel giden bi 106 idi lafımız yok suat abinin eline saglık ama her 106 denemesinde ac kıstas alınıyo anlamıyorum
Maşallah çok güzel bir akşam olmuş.. Bütün araçlar birbirinden güzel.. ALLAH kazasız belasız binmeyi nasip etsin hepinize, tekrardan maşallah..
deneyen bütün araçlara maşşallah çok güzel bi geceydi nazar degmesin
arap ömer in as900 ü getiricem göki haftaya :D
cok guzel olmus vıdeolar ellerınıze saglık
mayami bey göremiyoruz sizi
göki ZD yi çıkar deneyelım delıkanlıysan ahahahahhaha bu konuya ıyı gıder bu kelime :)