Benim spec hedrs filtre egsoz kismetse bu hafta flash proyu baglar Dr. Civanim![]()
herkesin emeğine sağlık. güzel denemeler olmuş.
IN BOOST WE TRUST
maşALLAH araçlara beklediğim sonuçlar olmuş.öner mehmet valla güzel oluyo sizin denemeleriniz son hızlarda egsoz farkı belliediyo kendini..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
maşallah herşey çok güzel
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
cok guzel denemeler olmus guc olarak hemen hemen aynı aracların denemesı keyıflı roll olmus oner kardesım masallah stock egzostla bu kadar tutunuyorsun
mehmet kankım sana da masallah cok guzel araban herseyıyle hala 200 ustu suratlar tedırgın edıyormus gıbı geldı alısabıldın mı knkacım
enes roll denek aracıhala super kondısyon dewam edıyor masallah kankacım
S2000 turbo
masallah gercekten hepsi birbirinden güzelmiş 106 spec merak ettimenes masallah kazasız belasız herkese
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
maşallah hepsine
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
MaşAllah Araçların hepsine sabah sabah kulaklarımın pası gitti çekimlerde on numarahaftaya iyi başladım
![]()
maşallah araçlara çekim kalitesi çok iyi.. teşekkürler sildiğiniz pas için..![]()
Asıl sancı uyandığında..
tüm araçlara maşallah, 106nın speclerini ben de merak ettim![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
uzun suredir kaliteli çekim izleyemiyorduk![]()
araçlara maşallah güzel senfoni olmuş106 ya bayıldım çok güzel yurumuş neler var araçta ?
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)