maşallah ses çok iyi..
maşallah ses çok iyi..
egsoz filtre yeterli demekki bu arabayamüthiş bence stock binilmez heralde buna dayanılmaz
![]()
Emre şimdi gördüm r32'nin senin oldugunu, maşallah, Allah esirgesin![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
ben bi anda eski R32 sandım video başlığını okuyunca, düz vites onlar, dedim oha ne vites çekti
meğer dsg imiş![]()
BATIKAN
Maşallah araçlara başka bi dünya r32![]()
Bu R32nin sesi dunyalara bedel inanilmaz guzel kac defa dinlesemde bikmiyorum kazasiz belasiz.
sesler cok guzel msallah..Allah kza bela vermesın..vag grbunun en guzel araclarından bırı bence v r32![]()
Life is just a dream on the way of death!
golf mk5 r32 nin hastasıyım yeni çıkan golf r bunun yerini tutamaz v6 nın sesi yeter...
o araç dsg şanzumana sahip o kadar hızlı vitesi hiç bir şöfor atamaz çünkü araç örneğin 2. vitesteyken 3. vitesin zaten kavranmış olarak beklemektedir komut vermenizle birlikte süresini tam hatılamıyorum ama 0.2 saniye gibi çok kısa bir sürede vites büyütülmüş olur,bunuda hiç bir babayiğit yapamaz![]()
harbiden ya ben dsg nin bu kadar seri olduğunu bilmiyordum.seslerden gayet net anlaşılıyor ne kadar iyi olduğu.maşallah araçlara
V6 yaw. 350Z in sesi de buna benziyor. Çok güzel gerçekten.
IN BOOST WE TRUST
maşallah araçlara.ses mükemmel
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
bence o kadar hızlı vites atan biri olamaz
Golf Gti düz vites 0-100 7.2 saniyede çıkarken DSG şanzıman ile 6.8 saniyede çıkıyor..
bir kişi bu kadar vitesi değiştirebilir mi ??
Vw'nin sitesinden alıntıdır ....
"Volkswagen’e ait DSG şanzıman teknolojisi, 300 milisaniyede vites değişimi"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)