User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
136 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Golf R32 vs Golf R32 Roll

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araclar gercekten cok guzel sesı bende cok begendım allah kaza bela vermesın..

arkadaslar dsg abartıldıgı kadar da basarılı bı sansıman deıl...hersey kavramanın yakalaması deıl bence. dogru devrın yakalanıp arabanın o andakı doru gaz beslemesi coksey degıstırır dıye dusunmekteyım. kaldı kı scırocco dsg ıle denıyen mauel arkadasım onde yurudugunu soyledı onun yalancısıyım.. ama dsg sansımanın keyıflı olmasına karsın bılınclı bırının cok daha basarılı vıtes gecısı yakalayacagını ıddaa ederım.

GokHan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araclara maasallah,sesler vs gercekten etkileyici

EMRE KAAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen rahatına bak yarası olan konusur daha cok büyümelisin abi dediğin kardesim dediğin adamla nerde nesekilde ne zmn ne iş yaparsan yap saygını yitirmemelisin ve karsındakiyle ayrıldıktan sonra arkadan konusmamalısın. benim gözlerim herkesi görüyo bunuda dert etme yaran varsa adresim belli uzatma internet ortamlarında
    o zaman telefonunu ben aradığımda bi zahmet edip açıcaksın bu bizim aramızda kimse üzerine alınmasın ama 3 kişilere laf düşmez kimse maydonoz olmasın konuya kimseye ayrı ayrı laf anlatıcak deilim sonu nereye varırsa varsın ama ben söyledikleriminde haklı olarak arkasındayım
    küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum

shero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMRE KAAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman telefonunu ben aradığımda bi zahmet edip açıcaksın bu bizim aramızda kimse üzerine alınmasın ama 3 kişilere laf düşmez kimse maydonoz olmasın konuya kimseye ayrı ayrı laf anlatıcak deilim sonu nereye varırsa varsın ama ben söyledikleriminde haklı olarak arkasındayım
    artık laf basladı bitirmek lazım bu işi bitirmek lazım sen daha yolda yürümeyi öğrende sonra buralarda konu kirletme cabasına gir laf sokucaksan yada laf ebeliği yapıcaksan acıkcaksın sohbete sıkıntını bizde senin sıkıntını gidericez.ve surayada gelelim 3 yada 4 yada 5 benim değer verdiğim insanlar onlar senin gibi coluk cocuk değiller.lafada dvm ediceksen burdan değil insanların üzerinde laf konusarak değil sohbete ac konuyu herkes yorum yapsın . senin telefonlarını neden acayım sen adam olmasını öğren sağda solda laf ebeliği yapan adamla ne işimiz olur nede bu zmn kadar oldu.
    Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda taraf denen kişiler teke tekse ,bu taraftan kimsenin konuya dahil olunması istenmiyosa o taraftan da kimse maydonoz olmucak o zaman,orası siz diye geciyosa burası da biz diye gecer,yeryuzunde istendikten sonra halledilemicek hiç bi problem yok burda fazla detaya girmeye gerek yok..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca bu kendim de dahil olmak uzere yaptıgımız davranısı tasvip etmiyorum,adam video cekiyo konu acıyo kendi videosuna yorum almak için alakasız bi şekilde buraya girilip kişisel mevzu acılıyo,alakasız mesajlar duzenlensin ya da silinsin,ayıpoluyo bu konuyu kirletmek,ya ayrıo konu acılır yada özel bi şekilde çözersiniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    artık laf basladı bitirmek lazım bu işi bitirmek lazım sen daha yolda yürümeyi öğrende sonra buralarda konu kirletme cabasına gir laf sokucaksan yada laf ebeliği yapıcaksan acıkcaksın sohbete sıkıntını bizde senin sıkıntını gidericez.ve surayada gelelim 3 yada 4 yada 5 benim değer verdiğim insanlar onlar senin gibi coluk cocuk değiller.lafada dvm ediceksen burdan değil insanların üzerinde laf konusarak değil sohbete ac konuyu herkes yorum yapsın ..
    bence bitirmek lazım sen benim sıkıntımı gideremezsin anca sıkıntı yaratırsın yolda yürümeyi gayet iyi biliyorum buna beni sadece 1 saat görmüş sohbet etmiş insan karar veremez zaten konuyu kirleten ben deilim tam olarak sensin senin işin yalan dolan dostum senin 3 yada 4 yada 5 arkadaşın yok yancın var bende artık yazmıyorum eğer bukadar şeye yüz yüze gelmezsek zaten ayıp olur .bitti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMRE KAAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence bitirmek lazım sen benim sıkıntımı gideremezsin anca sıkıntı yaratırsın yolda yürümeyi gayet iyi biliyorum buna beni sadece 1 saat görmüş sohbet etmiş insan karar veremez zaten konuyu kirleten ben deilim tam olarak sensin senin işin yalan dolan dostum senin 3 yada 4 yada 5 arkadaşın yok yancın var bende artık yazmıyorum eğer bukadar şeye yüz yüze gelmezsek zaten ayıp olur .bitti
    senin neyin derdindesin lan neyin yalanıymıs izmirde cevrede okadar arkadasım var senmisin sadece erkek olan ötekileri bayanmı laflarına dikakket istediğin yerde istediğin şekilde uzaktan havlamak cok kolay erkek olan yanımda havlarda ne kadar uzun boylusun onu görelim terbiyeni takın ben sana kardesim dedim ama yeri gelirse kardeste sssssss.....ne senin parana ne senin hayatına nede senin gibi insana ihtiyacım var cok sükür allahın bugününe .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokHan35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrıca bu kendim de dahil olmak uzere yaptıgımız davranısı tasvip etmiyorum,adam video cekiyo konu acıyo kendi videosuna yorum almak için alakasız bi şekilde buraya girilip kişisel mevzu acılıyo,alakasız mesajlar duzenlensin ya da silinsin,ayıpoluyo bu konuyu kirletmek,ya ayrıo konu acılır yada özel bi şekilde çözersiniz..
    sende madem bunun bilincindesin arkadaşım tek taraf yazıyomuş konuyu kirletiyomuş gibi yazmicaksın hatta hiç yazmicaksın artık özelden konuşalım kendi adıma özür dilerim

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı bi an dsg sandım vitesl geçişleri çok başarılı olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu kirliliği için özür masallah aracınıza cok güzel olmuş.

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her zaman dünyanın en güzel sesleri arasında kalacak bu ses kesinlikle. yalnız tolgaya katılıyorum araç düz vites olsa da bi 200-300 devir daha dönse cıkacak sesin tarifi olmaz o zaman

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ortalık 56 olmuş burda
    GT-R

Acurol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    galba boşaldım ak
    Gott weiss ich will kein engel sein...

Deagles48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kişisel görüşüm DSG'nin rakibi ancak başka bir otomatik sanzımandır.

Kaldiki bir insan 300Ms içinde deb. pedalınamı basacak vitesimi değiştiricek tekrar ayağını deb. danmı çekicek ?
    Bütün bunları yapsa bile bir üst dişli hazır olmadığı için aracın hızı duraksayacak ha bide üstüne üstlük bunu yaparken arabada en ufak bir hoplama olmayacak.

Bunları bir insanın manuel'de yapması imkansızdır bütün lüks spor araba üreticilerinin hepsinde artık manuel sanzıman rafa kaldırılmıştır zaten

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tolga yine bulmuşun bi v6 gülegüle kullan nedir bunun motor? mk4 lerdeyken porsche v6sı vardı sanki bunda, bu nedir?
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hınzır tolga yine bulmuş bol tokmaklı araba

maşallah araclara.
    OEM+

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı bs type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tolga yine bulmuşun bi v6 gülegüle kullan nedir bunun motor? mk4 lerdeyken porsche v6sı vardı sanki bunda, bu nedir?
    mk4 ile mk5 lerde ayni makina var sadece ufak degisikliker var mk5 makinasinda ama özü vr6
    Alıntı trgy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hınzır tolga yine bulmuş bol tokmaklı araba

maşallah araclara.

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir tane video ne hale geldi hey ALLAHIM ya

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)