ingilterede lassa satışı olma ihtimali yüksek adamların garajında vardır paspas,bi Türk olduklarını falan sanmıyorum pek
Bencede gerçek SV bu paraya arabayı bile yürütemezler. Bide bu ilgimi çekti gerçek reventon bulamamışlar heralde![]()
Super Replicas Lamborghini Reventon - YouTube
Super Replicas « Scams Online
Scam'miş bu ,yani internet efsanesi..
Kit Car Good Vendor List, Last Update: 13 Aug Don't buy anything from Jack 2011
FRAUD ALERT : WE ARE OBLIGATED TO INFORM ALL PEOPLE IN THE "KIT CAR INDUSTRY" THAT A COMPANY CALLED "SUPER REPLICA" LOCATED IN THE COUNTRY OF PANAMA HAS BEEN CONFIRMED TO BE A DISHONEST, UNSCRUPULOUS, FRAUDULENT ENTERPRISE. THEAND THEY HAVE MANY WEBSITES ON THE INTERNET. THEY WILL PROMISE YOU THE WORLD AND DELIVER NOTHING. THEIR COMPANY SLOGAN IS "SUPER REPLICA, A NAME YOU CAN."
E OUR CUSTOMERS WHO HAVE CALLED AND ASKED WHAT WE KNEW ABOUT THE cOMPANY. "SUPER REPLICA" IS LICENSED AS AN "AUTO MECHANIC REPAIR SHOP". THEY OPERATE OUT OF AN OLD, ABANDONED GAS STATION. THEY ONLY REPAIR STANDARD, USED MOTOR VEHICLES LIKE NISSAN SENTRAS AND THE LIKE. THEY DO OWN A COMPUTER AND THEY ARE RUNNING AN INTERNET SCAM.
ALSO THE U.S. STATE DEPARTMENT HAS ISSUED A TRAVEL ADVISORY FOR AMERICANS TRAVELING TO PANAMA BECAUSE SO MANY FOREIGNERS
HAVE BEEN HELD HOSTAGE FOR RANSOM MONEY IN THAT COUNTRY. WE WERE NOT AWARE OF THE U.S. STATE DEPARTMENT'S ADVISORY UNTIL WE RETURNED FROM PANAMA. BUYERS BEWARE!
Yok artıkben o iç kadranları ve diskleri gördüm olayın sahte oldugunu anladım saçmalamışlar resmen
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)