User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
139 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: stp ısınma turları :)

sipahi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca ömer sen enes BA typeR ile dene en güzeli bu olur typeR kardeşliği .

En iyisi en hızlısı
    yaşar abi deneriz inşallah havalar bi açsında.
    ome-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tekrar söylüyorum kimsenin şahsına bir lafımız sözümüz olmadı,arabada neler olduğunu bize sorsaydınız biz zaten söylerdik alengile gerek yok o manada yazdım,paşa bilir bizim bu konularda yalan söylemeyeceğimizi,paşa'yada güvenmiyorsanız daha ne diyeyimki

Havalar kurusun ıslak köfteye gelecem daha detaylı görüşüz hızlı gençlik
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

burock54
    Misafir
    İsmail kardesine bi sor ozaman neden olayla hic alakasi yokken benim arabamdan bahsediyo???yırtık dondan firlar gibi msj yazmadik biz buraya.adam alenen bizim arabamizdan bahsetmis bizde cıktık konusuyoruz sıkıntı nerde bunda?

şizofren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=sipahi;3042894]EMİN ben İSMAİL bak kardeşim ömer dün sametle yarım saat telefonda konusmuş,halletmişler konuyu.ömer dün en son buraya tamam siz haklısınız da yazmış.siz benm kardeşimi sahipsizmi sandınız olum?hayırdır emin cocuk altan almış hala uzatıyosun. kprosununda arabasınında a.koyarım yeter be olum.kendine gel.[QUOTE]

İsmail sen kardeşinin daha önceki yazılarını görmedın galıba soylenenlere cevap vermicez mi siz konuscaksınız bız okuyacaz olemı yanı ayrıyetten sametle omer konusmuslar halletmısler alttan da almıs eyvallah ama yasar abı neden ortalıgı karıstırırcasına laf atıyor o zaman sen yasar abıye yuklen abı konu kapandı neden hala uzatıyorsun de bence yasar abının soyledıgını neden sen veya omer soylemıyor yaşar abi söyluyor. kardeşimi sahipsiz mi sandınız kelimesi de çok basit bi klavye saçmalığı olmuş senin kardeşin bizim kardeşimiz senin abin bizim abimiz atarlanmaya giderlenme ye gerek yok diye düşünüyorum ismail konu kapanmısken yaşar abi uzattı sen bize yükleniyorsun. hakıketen kapatalım konuyu yüzyüze bakan insanlarız sonuçta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burock54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsmail kardesine bi sor ozaman neden olayla hic alakasi yokken benim arabamdan bahsediyo???yırtık dondan firlar gibi msj yazmadik biz buraya.adam alenen bizim arabamizdan bahsetmis bizde cıktık konusuyoruz sıkıntı nerde bunda?

İsmail sen kardeşinin daha önceki yazılarını görmedın galıba soylenenlere cevap vermicez mi siz konuscaksınız bız okuyacaz olemı yanı ayrıyetten sametle omer konusmuslar halletmısler alttan da almıs eyvallah ama yasar abı neden ortalıgı karıstırırcasına laf atıyor o zaman sen yasar abıye yuklen abı konu kapandı neden hala uzatıyorsun de bence yasar abının soyledıgını neden sen veya omer soylemıyor yaşar abi söyluyor. kardeşimi sahipsiz mi sandınız kelimesi de çok basit bi klavye saçmalığı olmuş senin kardeşin bizim kardeşimiz senin abin bizim abimiz atarlanmaya giderlenme ye gerek yok diye düşünüyorum ismail konu kapanmısken yaşar abi uzattı sen bize yükleniyorsun. hakıketen kapatalım konuyu yüzyüze bakan insanlarız sonuçta[/QUOTE]

Uzatalammı yoksa yetermi ?

Ona göre bir kaç kelime yazacağım .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burock54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    [QUOTE=şizofren;3043070][QUOTE=sipahi;3042894]EMİN ben İSMAİL bak kardeşim ömer dün sametle yarım saat telefonda konusmuş,halletmişler konuyu.ömer dün en son buraya tamam siz haklısınız da yazmış.siz benm kardeşimi sahipsizmi sandınız olum?hayırdır emin cocuk altan almış hala uzatıyosun. kprosununda arabasınında a.koyarım yeter be olum.kendine gel.

İsmail sen kardeşinin daha önceki yazılarını görmedın galıba soylenenlere cevap vermicez mi siz konuscaksınız bız okuyacaz olemı yanı ayrıyetten sametle omer konusmuslar halletmısler alttan da almıs eyvallah ama yasar abı neden ortalıgı karıstırırcasına laf atıyor o zaman sen yasar abıye yuklen abı konu kapandı neden hala uzatıyorsun de bence yasar abının soyledıgını neden sen veya omer soylemıyor yaşar abi söyluyor. kardeşimi sahipsiz mi sandınız kelimesi de çok basit bi klavye saçmalığı olmuş senin kardeşin bizim kardeşimiz senin abin bizim abimiz atarlanmaya giderlenme ye gerek yok diye düşünüyorum ismail konu kapanmısken yaşar abi uzattı sen bize yükleniyorsun. hakıketen kapatalım konuyu yüzyüze bakan insanlarız sonuçta

Cevap bekliyorum ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben birşey uzatmıyorum kardeşim,sen diyordunya benim eksiklerim var diyordun onun için kalkmıyorum dedi, lakin sen stp yi araştırıyormuşsun onun için kalkmadığını düşünüyorum Senin sordugunda yada aydan filiz in sorduğunda yoktu k pro,olsaydı yine söylerdik aydan filiz'e siz ue ile denemek istiyorsunuz değilmi ? havalar düzelsin şu anda suat ın orda yapılan beyaz 2000 model var onunla denersiniz 106 görmüş olursunuz ben birşeylerle ugraşmıyorum ama arada böyle alicengiz olunca bildiklerimi söylerim,sen olursun başkası olur fark etmez benim için
    Sen denememekle haklısın stp ile denersen arada çok fark olur
    Paşa seni aradığında arabamda eksikler var demiştin bence eksik yok fazlan var senin,denemek için ugraşmayın gsi ile ondan ue ile denemeye gerek yok siz typeR ile deneyin anlayın sonucu,bu rolling işleri böyledir sinir olmaz ama stres olur biraz Ayrıca denemek isteyenler hep dostdur bir sıkıntı olmaz bunları yazdım diye düşman olacaksank biz nasıl arkadaşız ? kızmak yok darılmak yok işin keyfini çıkaralım kimse kimsenin haysiyetine gururuna bir laf etmiyor heleki size karşı böyle birşey diyen yok,burda sadeece hızlı olmak isteyen biraz atışır o kadar mevzuyu ters yönlere çekmeye gerek yok

Saygılar SAKARYA
    yaşar abi ue er te fu ıf kd sl oı kj lo jf jd BLA BLA BLA BLAA BLAAAkiminle kalkıcağımı kiminle kalkmıyacağımı biliyoruz çok şükür tavsiyen için yine de sağol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzatıyoruz öylemi ? e peki siz bilirsiniz o zaman .

Siz arabayı alıp geldiniz millete demedinizmi kim varsa deneyeceğiz o zamanlar DD ye bilenip gittiniz araba aldınız geldiniz DD nin yerinde typer duruyorsiz arabanın durumunu bildiginiz halde denemek istiyordunuz araba crm ye geldi işleri bitti hadi buydun dediler siz denemediniz,sizde sorun vardı arabayaı yaptıracaktınız değilmi ?ama öyle olmadı ne hikmetse aydan filiz arabayı arayıp sordu nerden esti aydan filiz crm deki stp yi biliyrdu ?kaldıki siz denemek istiyordunuz denemediniz ben bile paşayı aradım denesinler dedim paşada seni aradı kıl tüy dediniz değilmi ? İzmirde araba yaptırdınız size göre çok iyi gidiyor olabilir lakin stoc opc veya gsi denemesi ile olmuyor o işler ayrıca arabanızda boya yok diyordunuz arabada baya bir boya çıktı ben öyle biliyorum halende öyle biliyorum referanslar sağlam şükür olsun bu camia bize dar geliyor başka statüye geçmemiz gerekiyor ama bırakamıyorum Samet ile görüştüm size karşı en ufak bir yanlışımız varsa samet çıkar söyler zaten,sen içindekileri yalan yanlış kusmuşsun sonrada yaşar abi uzatıyor diyorsun ben uzatmam al 2 ye 4000 devire kısadan halledelim diyorum sen yanaşmıyorsun,bu arada şunuda söyleyim benim bugüne kadar aynı adama 2 defa geçildiğim olmadı tarih yazmaz,bu konularda malesef duygusal olamıyorum ben kalp kırılmasın diye yazıyorum siz farklı şeyler yazıyorsunuz ,uzatan sizsiniz ilk mesajı yazdığınızda olayın buralara geleceğinş biliyordunuz,kişilerin yüzüne söyleyemediklerinizi burdan yazıyorsunuz sonra bize kabahat buluyorsun,bak bu işin kısa yolu şu sen arabanın eksiklerini bitir typeR ile dene zaten önemsiz bu işden keyif alıyorsunuz yada alıyoruz en azından anla ne demek istedigimi,yok olmaz dersen dediğim gibi 1 haftaya yada en geç 2 haftaya 2000 model beyaz türkiye yollarına açılıyor onunla deneriz olur biter...

Burası istanbul ne izmire nede angaraya benzer ...

Dost falan hikaye kısacası herkez saplamanın peşinde geçilmiş bir aracım olacagına geçen pert bir arabam olsun sevdası,eğer böyle olmasaydı mevzu buralara gelmezdi . . .

Ben paydos ediyorum eve yürüyerek gidecegim erken çıkmak zorundayım sağlıcakla kalın ...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzatıyoruz öylemi ? e peki siz bilirsiniz o zaman .

Siz arabayı alıp geldiniz millete demedinizmi kim varsa deneyeceğiz o zamanlar DD ye bilenip gittiniz araba aldınız geldiniz DD nin yerinde typer duruyorsiz arabanın durumunu bildiginiz halde denemek istiyordunuz araba crm ye geldi işleri bitti hadi buydun dediler siz denemediniz,sizde sorun vardı arabayaı yaptıracaktınız değilmi ?ama öyle olmadı ne hikmetse aydan filiz arabayı arayıp sordu nerden esti aydan filiz crm deki stp yi biliyrdu ?kaldıki siz denemek istiyordunuz denemediniz ben bile paşayı aradım denesinler dedim paşada seni aradı kıl tüy dediniz değilmi ? İzmirde araba yaptırdınız size göre çok iyi gidiyor olabilir lakin stoc opc veya gsi denemesi ile olmuyor o işler ayrıca arabanızda boya yok diyordunuz arabada baya bir boya çıktı ben öyle biliyorum halende öyle biliyorum referanslar sağlam şükür olsun bu camia bize dar geliyor başka statüye geçmemiz gerekiyor ama bırakamıyorum Samet ile görüştüm size karşı en ufak bir yanlışımız varsa samet çıkar söyler zaten,sen içindekileri yalan yanlış kusmuşsun sonrada yaşar abi uzatıyor diyorsun ben uzatmam al 2 ye 4000 devire kısadan halledelim diyorum sen yanaşmıyorsun,bu arada şunuda söyleyim benim bugüne kadar aynı adama 2 defa geçildiğim olmadı tarih yazmaz,bu konularda malesef duygusal olamıyorum ben kalp kırılmasın diye yazıyorum siz farklı şeyler yazıyorsunuz ,uzatan sizsiniz ilk mesajı yazdığınızda olayın buralara geleceğinş biliyordunuz,kişilerin yüzüne söyleyemediklerinizi burdan yazıyorsunuz sonra bize kabahat buluyorsun,bak bu işin kısa yolu şu sen arabanın eksiklerini bitir typeR ile dene zaten önemsiz bu işden keyif alıyorsunuz yada alıyoruz en azından anla ne demek istedigimi,yok olmaz dersen dediğim gibi 1 haftaya yada en geç 2 haftaya 2000 model beyaz türkiye yollarına açılıyor onunla deneriz olur biter...

Burası istanbul ne izmire nede angaraya benzer ...

Dost falan hikaye kısacası herkez saplamanın peşinde geçilmiş bir aracım olacagına geçen pert bir arabam olsun sevdası,eğer böyle olmasaydı mevzu buralara gelmezdi . . .

Ben paydos ediyorum eve yürüyerek gidecegim erken çıkmak zorundayım sağlıcakla kalın ...
    yok dd ye bilenip araba aldınız falan filan konuşmalırına dikkat et yaşar abi biz millete bilenip araba almayız almak istedim aldım parasını da verdim keyfim gelirse basıyorum gelmesse basmıyorum bana göre de en iyi 106 benim kral da benim pasişah da benim yok istanbula benzemez falan bende kımseye benzemem üstü kapalı kardeşlik muhabbeti içinde laf çakıyorsun anlamıyoruz sanma yok problemım yok sizle falan da filan da yaşın 33 abi diyoruz saygı kazan saygını bitirme

sipahi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı şizofren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok dd ye bilenip araba aldınız falan filan konuşmalırına dikkat et yaşar abi biz millete bilenip araba almayız almak istedim aldım parasını da verdim keyfim gelirse basıyorum gelmesse basmıyorum bana göre de en iyi 106 benim kral da benim pasişah da benim yok istanbula benzemez falan bende kımseye benzemem üstü kapalı kardeşlik muhabbeti içinde laf çakıyorsun anlamıyoruz sanma yok problemım yok sizle falan da filan da yaşın 33 abi diyoruz saygı kazan saygını bitirme
    Biz rahat adamız,sıkıntı yaptıgımız bi durum yok ortada.Sorunu sen kendin çıkarttın.Siz bize egzantrik ve yazılımı söylemiyorken birşey olmuyorda,Biz olmayan kproyu söylemeyince nasıl böyle saçmalıklar meydana geliyor? birde açıklıyoruz durumu anlatıyoruz adam gibi.Benin size söylediiğim bir yalanı delikanlı gibi yazsanıza şuraya ya beeklıyorum.Yaşar abiye gelince adam objektif ne görup biliyosa onu yyazmış.Gerdi seni sanırım.Tanımadıgın adam hakkında daha duzgun konus.Adam senin aleyhıne bırsey yazmamıs bıldıklerını söylemiş.Biz sizin gibi arkanızdan iş cevirmiyoruz aydan filizi arayıp bu arabayı alcaz bunda ne var diyomuyuz dedikmi? dahha o konuuyu acmadım bıle hıc farketmıssındır.Ayıbını cıkartmak ıstemedim daha fazla.Ama bak biz ne düşünürken siz neler yapıyonuz.Ayıp değilmi ya söylsene ayıp değilmi su soruma cvp ver benım.Bizedemi böyle?Bizden bişey istediğinde işini çözen adammlarız yalanmı? koşturmuyozmu? abim bu yazdıklarını görmedi daha .sen onla hesaplaşırsın.
    ome-R

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuç olarak denicekmisiniz denemicekmisiniz ?

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun ses harika

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sipahi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz rahat adamız,sıkıntı yaptıgımız bi durum yok ortada.Sorunu sen kendin çıkarttın.Siz bize egzantrik ve yazılımı söylemiyorken birşey olmuyorda,Biz olmayan kproyu söylemeyince nasıl böyle saçmalıklar meydana geliyor? birde açıklıyoruz durumu anlatıyoruz adam gibi.Benin size söylediiğim bir yalanı delikanlı gibi yazsanıza şuraya ya beeklıyorum.Yaşar abiye gelince adam objektif ne görup biliyosa onu yyazmış.Gerdi seni sanırım.Tanımadıgın adam hakkında daha duzgun konus.Adam senin aleyhıne bırsey yazmamıs bıldıklerını söylemiş.Biz sizin gibi arkanızdan iş cevirmiyoruz aydan filizi arayıp bu arabayı alcaz bunda ne var diyomuyuz dedikmi? dahha o konuuyu acmadım bıle hıc farketmıssındır.Ayıbını cıkartmak ıstemedim daha fazla.Ama bak biz ne düşünürken siz neler yapıyonuz.Ayıp değilmi ya söylsene ayıp değilmi su soruma cvp ver benım.Bizedemi böyle?Bizden bişey istediğinde işini çözen adammlarız yalanmı? koşturmuyozmu? abim bu yazdıklarını görmedi daha .sen onla hesaplaşırsın.
    hala bana egzantrik ten ondan bundan bahsedıyorsun ömer ya ben sana dukkan da da soyledım sen hala her kelımen de onu soyluyorsun bırak artık sunu benım arabam degıl denizin arabası burda konuyu okuyanlarda benımle alakalı sanıcak herneyse şunu da belirtiyim benim burda konuşulanlar sizinle aramı bozmaz diyorum sen ne diyorsun
    ayrıyetten de kiminle nasıl konuşup konuşmayacağımı da ben bilirim size karşı bi eksik varsa sen cevap ver yaşar abi ye yazılanı o cevap versin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ömer konuşuldu konuştuk anlatıldı anlattık heyecanlandık gerildik öyle oldu böyle oldu olmaması daha iyiydi ama hepimiz böyleyiz ne yapalım ateşleniyoruz ben payıma düşeni yapayım hakkınızı helal edin kusura bakmayın. Çay söyliceksende geleyim dükkana

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir type r konusunda gerginlik olmasa olmuyor yeminle dağlara taşlara doğru koşacam artık

boşuna üzmeyin birbirinizi aynı ildesiniz buluşun yüz yüze konuşun yapmayın böyle
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir type r konusunda gerginlik olmasa olmuyor yeminle dağlara taşlara doğru koşacam artık

boşuna üzmeyin birbirinizi aynı ildesiniz buluşun yüz yüze konuşun yapmayın böyle
    güzelin dedikodusu çok olur adamın arabası güzel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla typeR çok atarlı araba ya vtı ların tahtını alacak bu gidişle
    Dr.ECU

bycrm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler burda bukadar atar tutar gerekyok birbirinizi kırmayada gerek yok böle şeyler sizlere yakışmaz.kimin kimİn arabasıyla derdi varsa cıkın yolda deneyin kim kimi gecerse bizde ona MAŞALLAH diyelim gecelim BU KONUYUDA BUKADAR UZATMAYA GEREK YOK..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla abi biz adım attık da arkadaş pek oralı olmadı sanırım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)