User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
36 sonuçtan 20 ile 36 arası

Konu: S1000RR hayabusa zx10 gsxr1000 Rolling türkiye ..

BocuQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amin (((
    Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cem36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu takımla bursa bulusmasında gazladık dönüş yolunda Özkan arkadaşımızı kötü bir kaza sonucu kaybettik aklıma geldi kötü oldum Allah kazasız belasız kullanmamızı nasip etsin
    şu f1 yada motogp şimdi tam hatırlamıyorum yarışı dönüşü olan kazamı hani kız arkadaşı vardı arkada arabayı sol şeritte sollamaya kalkdı araba görmedi bariyerle araba arasında kalmışdı ibr arkadaş o kazamı allah rağmet eylesin.

cem36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu f1 yada motogp şimdi tam hatırlamıyorum yarışı dönüşü olan kazamı hani kız arkadaşı vardı arkada arabayı sol şeritte sollamaya kalkdı araba görmedi bariyerle araba arasında kalmışdı ibr arkadaş o kazamı allah rağmet eylesin.
    O değil. Bursa da buyuk bulusma yapıldı istanbul,izmir,ankara,manisa,antalya vs tüm illerden motorcular geldi gündüz k-9 köpek çiftliğinde piknik gibi güzel buluşma yaptık ordan bursa otobanının trafiğe kapalı olan kısmında denemeler yapıldı eğlendik dönüş yolunda Özkan arkadaşımızın lastiğine çivi girmişti benzincide durup dıştan fitil atmışlar, basınca dayanamıp fitil virajda atmış maalesef düşüp hayatını kaybetti. Üzerinde full korumalı tulum vs herşey vardı.

Bu yaz kız arkadaşı arkasında vefat eden 3 çift duydum en sonuncusu daha 3-4 ay önce idealtepe köprüsünde motor sekmıs tutamamış kullanan arkadaş ikiside vefat etti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cem36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O değil. Bursa da buyuk bulusma yapıldı istanbul,izmir,ankara,manisa,antalya vs tüm illerden motorcular geldi gündüz k-9 köpek çiftliğinde piknik gibi güzel buluşma yaptık ordan bursa otobanının trafiğe kapalı olan kısmında denemeler yapıldı eğlendik dönüş yolunda Özkan arkadaşımızın lastiğine çivi girmişti benzincide durup dıştan fitil atmışlar, basınca dayanamıp fitil virajda atmış maalesef düşüp hayatını kaybetti. Üzerinde full korumalı tulum vs herşey vardı.

Bu yaz kız arkadaşı arkasında vefat eden 3 çift duydum en sonuncusu daha 3-4 ay önce idealtepe köprüsünde motor sekmıs tutamamış kullanan arkadaş ikiside vefat etti.
    allah rağmet eylesin gençler bilhassa ss lere çok özeniyorlar ve daha ömrü boyu motora binmemiş gençler istiyorlarki direk 600 lükden falan başlasınlar..
    üstüne baldırı çıplak binmeyi hava atmak sanıyorlar bu gün nerden baksan bir ss cinin full takım koruması ortalama 3 bin tl ye yakın tutar herhalde..
    motora gidip para vermeyi biliyorlarda o korumalara para verirken canları çıkıyor birde ucuzuna kaçıyorlar çin malına falan o zaman zaten hiç almasın daha iyi o çin malı onu korumaz sadece işde benimde korumam var diye gezinir ama ilk kazada en ufak bir koruyucu görevi bile görmez..

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkıntılı işler
    JoYTeaM

AL Tdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağlam yarışmış
    ADANADA TEK DYNO
    www. fourtuning.com

tel: 322 458 2 458

megachips ADANA

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 teker şeytan işi.Bana göre değil.Yapana bişey dememde bende yapmam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yok hocam ss ler tehlikelidirde chopperlar güzeldir tavsiyede ederim chopperla efendi yolunda gidersen allahın izniyle hiç bir şey olmaz..

hep diyorum kaza yapan motorlara vefat etmiş kardeşlerimizin sürdükleri motorlara bakın %90 ı ss yani racing makinalardır.. racing makinaın dengesi hassasdır yere basma mukavemeti hafif alışımlardan yapıldıklarından daha azdır lastikleri yol tutuşlarını etkilemesin diye nazikdir yani suya çamura gelmez.. viraja girdinmi sağlam denge ister tutamassan virajda altından kayar gider makina..

benim gv250 da kalın tırnaklı metzeller tourance serisi touring yarı arazi yarı asfalt tipi lastik var şu karda çıksam gene sürerim o denli sağlam lastikler yani motor var motor var..

berkayGLRN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izlerken bile ınsanı nası heycanlandırıyo fena ..
    BG GARAGE
    34 KOR 81 RX8
    106GTİ 34 ZN 8402
    E21 34 SRT 17
    30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok hocam ss ler tehlikelidirde chopperlar güzeldir tavsiyede ederim chopperla efendi yolunda gidersen allahın izniyle hiç bir şey olmaz..

hep diyorum kaza yapan motorlara vefat etmiş kardeşlerimizin sürdükleri motorlara bakın %90 ı ss yani racing makinalardır.. racing makinaın dengesi hassasdır yere basma mukavemeti hafif alışımlardan yapıldıklarından daha azdır lastikleri yol tutuşlarını etkilemesin diye nazikdir yani suya çamura gelmez.. viraja girdinmi sağlam denge ister tutamassan virajda altından kayar gider makina..

benim gv250 da kalın tırnaklı metzeller tourance serisi touring yarı arazi yarı asfalt tipi lastik var şu karda çıksam gene sürerim o denli sağlam lastikler yani motor var motor var..
    peki chopper da baslangic icin hangi marka/model tercih edilmeli ?
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kazasız belasız amman dikkat. güneşe karşı o hızla gazlamak iyi cesaret.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki chopper da baslangic icin hangi marka/model tercih edilmeli ?
    tecrübenize bağlı ben çok motor aldım değiştirdim chopperda yada cruiser der bazıları benim chopper demek hoşuma gidiyor

çin malıda aldım japonda aldım almadığım tek amerikan ingiliz mallarıdır..
    en 500 ümde oldu intruderda aldım bir ara vulcan vn800cc liğim vardı onla jübileyi yapdık zaten hacmi düşürdük şimdi gv250 im var gayet memnunum..
    arada regal raptorda aldım çin malı bir ara super shadowum oldu ihaleden çıkma eski polis motoru cbx 750 de almışdık arkadaşla beraber 2 tane yıllar önce oda hayatımın en büyük hatası olmuşdu.. neyse işde..

yeni başlıyorsanız tecrübenizde yoksa ufak hacimli bir şeyden başlayın derim 250 lik gibi buda bütçenize bakar.. bütçenizi yazmamışsınız paranız az ise size çinlilerde bisan roadstar öneririm v motordur vibrasyonu azdır xv250 virago nun clone nudur ama kaliteli iyi bir clonedur kötü değildir.. keeway super shadowda aynıdır regal iyidir ama parça ve bakımdan yorabilir regalde biraz elinizin anahtar tutması gerekebilir sabahları zor çalışır falan..

param var derseniz zaten gidin güzel bir iki yaşında yada sıfır bir hyo alın gv250 enjeksiyonlu 30 beygir gayet güzel dengeli bir motordur ondan öğrendikden sonra zaten yükseltirsiniz..

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    video çok güzel sonlara doğru tek teker filan yapıyolar kopmuşlar..
    2000 A3 8L

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Şuan en hizli motor(düz ivmelenme) 2012 kawasaki zzr1400'dür..

s1000RR çok güzel bir motor ama sadece standartken ve ya düz giderken..yoksa pistte de bir cacigi yok(bknz:superbike) r1,1198,rsv4 vs daha gucsuz olmasina ragmen tabi hepsi modifiyeli superbiketa ama yine de fisssss

Stock halde 9.78 yapiyor zzr1400
    BORKED

react1ve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rengı cok kotuymus yanlz =)
    Life is just a dream on the way of death!

BocuQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuan en hizli motor(düz ivmelenme) 2012 kawasaki zzr1400'dür..

s1000RR çok güzel bir motor ama sadece standartken ve ya düz giderken..yoksa pistte de bir cacigi yok(bknz:superbike) r1,1198,rsv4 vs daha gucsuz olmasina ragmen tabi hepsi modifiyeli superbiketa ama yine de fisssss

Stock halde 9.78 yapiyor zzr1400
    BORKED
    ya bu topiği tartışma alanına çevirmek istemiyorum ama dayanamicam S1000RR şuan pistte o saydığın makinaların alayını deliyor..
    özellikle virajı muhteşem.. düzde zaten ezip geçiyor rsv4 r1 1198 gibi eşşek motorları
    Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı BocuQ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bu topiği tartışma alanına çevirmek istemiyorum ama dayanamicam S1000RR şuan pistte o saydığın makinaların alayını deliyor..
    özellikle virajı muhteşem.. düzde zaten ezip geçiyor rsv4 r1 1198 gibi eşşek motorları
    zaten yukarida belirttim standart olarak üstün s1000RR ama motorlar pist setuplari yapilip çıktığı zaman işler değişiyor..artık 2012 r1'de bile traction control var..ayrica motorlar yuklendikce s1000RR patatese bagliyor..bu sene superbike'da sampiyon ducati oldu carlos checa ile eugene laverty ve marco melandri de yamaha ile hep podyumdaydi ayrica max biaggi'de hep ilk 3teydi aprillia rsv4 ile.. bmw podyum yuzu goremedi bile

s1000RR sadece düz de başarılı eğer standart binilmeyecekse ve pist odakli olucaksa s1000RR basarili degil malesef..

s1000RR'i pistte basarili kilan traction control'du ama artik 2012'den itibaren her 1000likte bu var yani esprisi kalmadi..

Bu arada pist dediğimden sanirim sen drag pisti anladin ben circuit'ten bahsediyorum..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)