eksikleri düşününce bence de çok güzel bir hızlanma aligymbir maşallah da benden
eksikleri düşününce bence de çok güzel bir hızlanma aligymbir maşallah da benden
sağolasın senin arabanı yapmayı çok isterdim hakketen güzel gsi llardan eğer böyle bir yola girersen elimden geleni yaparım
sağolasın
walla ertuğ darısı sana inşallah sende biran önce bu sıkıntılı günleri atlatırsın bu işler sıkıntısız olmuyor ama mümkün olduğunca aldığın malzemeyi birkere al iyisini sıfırını al olay bu.
sağolasın adamım sizin durumlar nasıl iyidir inşallah
eywallah panpaa
gökhanım inşallah yanınıza gelmek nasip olur tekrar bol bol gazlarız çeşme otobanında
kardeşim inan böyle şeyler paylaşınca güzel tek başına ne binesin gelio ne bişey yapasım hep beraberken insan keyif alıyor yapın bişeylerde en kötü çay içelim muhabbet edelim
sağol kardeş
sağol çetoların çetosu
ali yapacam allahın izniyle suan yeni evlilik v.s ekonomik durumu toplamaya calısıyorumyardımada ihtiyacım cok olacak cidden senin bu işi yapmıs olman benim işlerimi % 50 azaltmıs oldu
onumde ornek olması beni rahatlatıyo benim aracım senin aracın kadar gitmeyecektir hafiflik hersey zaten
![]()
ben katılmıyorum aralarında sonuçta 100 kilo var ama yol tutuş olarak ve sürtünme katsayısı olarak daha başarılı bir şaseye sahip senin aracın bu yüzden 3. vitesin ortasından sonra işler bence değişir alt yapısı daha müsait bir araba ama yanılmıyorsam seninde şanzuman f18 birtek o iyi olmamış
maşallah ali..
debriyajdan sonra cok fark edicektir eminim.maşALLAH gayet iyi hızlanıyor..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
kısmet hayırlısı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)