legends never die![]()
dertsiz başlarına dert almışlar![]()
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
Tam Türk işi![]()
DTi
Yav sabahtan beri şu konuyu görüyorum merak edipte girmedim baktım çok hit yapmış bir bakayım dedim arkadaşlar böyle konulara daha çarpıcı başlıklar açalım kaçırmayalım bunları patron yanımda gülemiyorum ama çok iyi![]()
yazıkmıı.bunlarda sünger koltuk vardı belki önceleri hatrlarsan.ama bizim insanlar parçalıyordular koltukları hep öküz çok.sonra mersolar geldi düz koltuk şimdiki gibi.iyide yaptılar şimdi millet götünü kaşıyor ağrıdan zamanında kıymet bilmessen..
orda 93 yazan modeli devamıda sayısı.92 modelleride vardı bunların.
anadolu yakasında 8e de çok olurdu en son bikere denk geldim.3.sanrufları yok onların
her viteste kafalar ileri çıkıyor işte bide manyak kesicileri var taş gibi araba![]()
Macar malı, özal zamanı ithalatı bunlar
bu test ikarus lara ve onların ruhunu taşıyan şöförlere hakaret olmuş...![]()
We’re the middle children of history...
Bariyer felan dinlemez ıkarus hergün 121-B kullanan birisi olarak haftada bir körük bağlantısı kopuk şekilde köprüde kesiciye girerek giden tek araç hergün kesicide gidiyorum
![]()
yahu bu ikarus ömrümü yedi zaten halada kullanılıyo ankarada az da olsa körüklü ikarusun bi sesi var f16 *** yemiş 20 km öteden sesi gelir hele bi de dönüyosa falan otobüs devrilecek diye korkuyo insanama sabah dersaneye giderken uykum ikarusa binmeyince açılmıyodu
![]()
babama izlettim kendisi iett şoförüdür, güzelim arabaları kaldıırıyorlar dedişimdi mersodan aşaya biinmiyor ama keyfe düşkünleşti
![]()
ikarus teknik özellikleri: gürültü (karşıda oturanlar duymadan dedikodu yapabilme imkanı), hamam böceği kokusu (böceklere karşı bağışıklık sağlar) , zilli turşu bidonu sıkıştırma sistemi (diğer yolcularla daha hızlı akraba olunması), rölantide titreş...imli (mide, hazma yardımcı olur ve boyun kaslarına masaj imkanı), ani ve güçlü firenleme (kayışlara asılan ön kol kaslarını geliştirir), açılmayan camlar (anaerobik sistemi güçlendirir), körük(dönerli sistem-yolculuğa ek heyecan katar), akordeon kapılar (ikide bir tutukluk yaparak halkın birlik beraberlik güdülerini canlı tutar), inecek düğmeleri (bozulmak üzere tasarlanmış son teknoloji olup, "kaptan orta kapı!" diye duafon-bağırma amaçlı kullanılır), tekerlik üstü ergonomik koltuklar (minderleri çıkık olan bu özel bölüm badal zıplamalarında alınan ileri momentum keyfinin teshirini arttırır)
525ikarus ve 525 gerçeği
ege ünili öğrencilerin kurduğu bir site ilginizi çekiceğini düşünüyorum
canavar gibi çok kez yatıp aha gidioz dediğimde kalktıkhele kesicisi fena otosandan koşuyoluna doğru
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)