Vay bizim buralar, bordo renk olan bravo bu sanırım. Eğer oysa akademinin oralarda çok sık görüyorum aracı.
Vay bizim buralar, bordo renk olan bravo bu sanırım. Eğer oysa akademinin oralarda çok sık görüyorum aracı.
///M Rulez...
Gören olursa atlasın önüme
Arabanın da bi mermiliği yok yaw. İlk a3 hale bakeksik olma
Dün birisi çevirdi gece, durduktan sonra buyur dedim, yok abi bişey dedi.. O da ilginç![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
E46 kesin gözüme çarpmıştır
Mekatronik'de Selen'i tanıyorum bi, onun da 4 .senesi olması lazım, bizim Yavuz'un kız arkadaşı...
Bir de onların gruptan bikaç kişiyle tanıştım ama isim olarak hatırlamıyorum malesef.. Hatta dün akşam akademinin orda çılgınlar gibi kaydık naylonla![]()
if in doubt, flat out.
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Bende koyim rahmetli kızımartık abisinin zamanı geldi yine dizel bişeyler bakıyorum sınırı yükselttim meg. 3 cuplar var aklımda
Soyadı çiviyse bizim sınıfta, hatta evlerimizde yanyana ama muhabbetimiz yok pek, ben evinde sahibinden.com la yaşayan biri olduğum içinYazın pederin pert ettiği maviş E46'ım
Uploaded with ImageShack.us
///M Rulez...
Bu nasıl oldu yaw? :S Çok geçmiş olsun tekrardan..
Ha evet soyadı Çivi...
Sizin sokakta mavi bir A4 duruyor görmüşsündür belki.. 2.8 Quattro.. Yavuz'un arabası işte
E çık gel arada.. Biz arada çıkıyoruz, okulun arkasında kız yurdu var, orda nargile falan içiyoruz.. Katıl bize
Sana da geçmiş olsun bu arada.. Güzelmiş BMW...
if in doubt, flat out.
Özgür'le aramız iyi yaw.
Süleyman hocayla bi türlü ısınamasak da, panpası Özgür'le iyi anlaşıyoruz
Aynen iletiyorum
Seneye bi bitirme kalsın diye uğraşıyorum, belki bikaç bişey daha kalabilir 7'ye.. Durum vahim yani
2 ve 3. seneleri çok boş geçtik, sonra böyle olduk. Söylüyorlardı, inanmıyordum![]()
if in doubt, flat out.
ahuahu bende pek anlaşamazdımpanpası Özgür ahuahua
ben Hasan hocayı çok severim süper adamdır her yönüyle
ısıcısın dimi sende, 2de 3te çok takıntın olmazsa 4 senede bitirirsin 2de 4er 4er bırakmıştım alttan 3te temizliyim derken ikinci dönem 8 ders bırakmıştımmakine elemanları vicdan azabım gibiydi 4 sefermi ne aldım ama bitti 4 senede
![]()
körler sağırlar
Senin iyiymiş ya. Tebrikler
4 sene benim için hayal bile değildi. Ufkum o kadar geniş değil yani
Isıcıyım ben de..
Hasan hoca ile bu dönem proje yaptık.. Şeker gibi adam.. Ama puan konusunda sıkıntıları var
Benden dersiniz varsa hallederiz dedi.. Ben yine de çalıştım, finalde 60 lık kağıt verdim.. 1 vermiş![]()
if in doubt, flat out.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)