neyin kafasını yaşıyolar acaba.![]()
Bunlar aynı kıza aşık olmuşlar kızda başkasıyla evleniyor bunlarda konvoyda sinir harbi yapıyolar işte muhahaha![]()
Konvoy Başı Hep Sıkıntı İlk Polis Seni Durduruyor İlk Kameralar Seni Çekiyor Bir Gereksiz Birşey Olsa Direk Senin Plaka Ortada Neyin Mücadelesi Bu![]()
Bu bişey değilvitara ile sorentonun sağ tarafını komple haşat etti bi abimiz
bizim ordada çok takıntı var bu konuya
özellikle eski ford picup lar fenalar kasaları ile istedikleri yere vuruyorlar
![]()
Benim arkadaşın konvoyda , organize ettim çıktık gidiyoruz yaklaşık 15 araç birde tabi gelinin tarafından akrabaları var.
Bir ara bir dayı konvoyda bir hırs yaptı şimdi baştaki araçlar ben ve arkadaşlarım çekim yapılıyor bizde kendi çapımızda konvoyda mutlu mesut gidiyoruz, dayı sen taunusla bir hışım dal aynen böyle kendimi nasıl attım sağa hatırlamıyorum adam içine etti konvoyun. Videonun başınada ondan ibretlik dedimCidden var böyle tipler. Adama konvoyda çok agresifti anlamadık akşamda düğünde beraber göbek attık
Allah akıl fikir versin.
Tahmin ediyorum zaten o korkuyla ikiçeşmelikte kaldırıma çıkıyordum yokuş aşağıSonra saldım gitti önden önden fuara kadar
![]()
daha önce denk gelmişti bunlarda konvoyla gidiyolar ama tam olarak ne olduğunu anlamadım, bunlarda silah falanda var
Driving in Chechnya. - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)