User Tag List

Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
203 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Bz s3 & insignia opc stage2

CanberkD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TYPERHAKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canberk sen ona deneme mi diyosun,yoksa kafana göre basıp gitmemi diyosun bende ordaydım,subarucu arkadaşında fellik fellik kaçıyordu onu niye söylemiyosun.niye bastınız gittiniz sen hiç s3 le yanyana gelip bastınmı sen siyah fr la bastın,herkes doğru konuşsun ,hacı denediği video yu koyar geçilse bile adam gibi adamdır .hiç şüphen olmasın adamı burda zan altında bırakıp üçkağıtçı muamelesi yapma.
    subarucu arkadaşım denemediyse benim suçum ne ? sizle anlaşıpmı oraya geldik ? ben onunla deniycektim s3 ve fr da bizimle çıkmak istediler kırmadık. hatta fr dan çekilen vidyo nedeniyle ben arkadaşımla papaz oldum. sen beni geçtin millete vidyo çektiriyorsun dedi.

s3 ile yanyana gelip basmadığımı hala düşünüyorsan tekrar düşün kararın değişirse yaz yoksa arkadaşının geçilirken bi vidyosunu koyucam ...

http://www.techturkey.com/forum/2500854-post56.html

bu postumda da yazmışım video çeken cupra(fr mış cupra sanıyordum ben) vardı vidyoları atın diye niyeyse kimse cevap yazmamış ?
    Alıntı MTZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabalar bitti iklimleremi salca oluyosun olum artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8sn altı diye konuşulmadı. önceki postlarıda tkrar okudum.9sn altı bile değildir dediniz.bizde iddia ediyoruz s3 ten iyi çıkartırız diye. hatta canberkin evo 8,5 civarıdır die yazdınız. sizin s3ün de dbn alalım yakışan olsun herşey ortaya çıksın dimi
    Benim Hacı ile alakam yok. Siz diodunuz ya en hızlı stock turbolu evo diye bende onun için diyorum koyun dbn i görelim. O zaman anlarız Reşitten hızlı mısınız yavaş mısınız? Reşitin ne kadar gittiği aşağı yukarı belli.
    IN BOOST WE TRUST

bahadı-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Canberk şu denemelerde bi kere de beni çağır da arabamı göreyim kardeşim ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bahadı-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canberk şu denemelerde bi kere de beni çağır da arabamı göreyim kardeşim ...
    abi bu bahsettiğim deneme ağustos ayındaydı

çıkmayalı çok uzun zaman oldu lastik yay işlerimi halledeyim haber vericem sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canberk stock turbo ile senin kadar hızlı evo başka olmadığına göre Reşitin araba bence Adanadaki evoyu geçer. DBN falan koydukları yok. Official olarak şu an en hızlı araba Canberkin araba. DBN alalım sonra konuşurlar en hızlı biziz diye.
    Düz mantık diyorsun yani . Bravo yaa helal olsun iki üç arabayı kendi hayal aleminde yarıştırdın en hızlısını yavaşını seçtin.. He bu arada 9 sn altı diye konusuluyor sayfalardır 8sn altı nerden çıktı anlamadım .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CanberkD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bu bahsettiğim deneme ağustos ayındaydı

çıkmayalı çok uzun zaman oldu lastik yay işlerimi halledeyim haber vericem sana
    Kısmet olursa sabah 8 de savas'ın ordayım vastgate işini halledersem özgün musaitse bi kontrol yaparız ondan sonra kar lastiklerimi çıkardım mı ben akşama hazırım kardeşim

can0001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kısmet olursa sabah 8 de savas'ın ordayım vastgate işini halledersem özgün musaitse bi kontrol yaparız ondan sonra kar lastiklerimi çıkardım mı ben akşama hazırım kardeşim
    pis kokular alıyorum
    M.CAN EKER...

PRoject01 Garage

MCanEkerPhotography:
    MCanEkerPhotography

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can0001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pis kokular alıyorum
    Gelin ata binmiş ya nasip demiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelin ata binmiş ya nasip demiş
    ben hazır olamam akşama falan, yarın bende gelirim büyük ihtimalle konuşuruz orda ama dbox herzaman hazır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question

Alıntı CanberkD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben hazır olamam akşama falan, yarın bende gelirim büyük ihtimalle konuşuruz orda ama dbox herzaman hazır

9 un altı olsun ne olursa olsun benim olsun kimseyi geçme geçilme derdim yok hedefim 9 altı fırsat bulursak hava izin verirse yrn ölçerik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9 un altı olsun ne olursa olsun benim olsun kimseyi geçme geçilme derdim yok hedefim 9 altı fırsat bulursak hava izin verirse yrn ölçerik
    aynen abi gorusuruz yarın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alperen-B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düz mantık diyorsun yani . Bravo yaa helal olsun iki üç arabayı kendi hayal aleminde yarıştırdın en hızlısını yavaşını seçtin.. He bu arada 9 sn altı diye konusuluyor sayfalardır 8sn altı nerden çıktı anlamadım .
    yaw neyin duz mantigi resitin araba 9 civari kosuyordu 100-200 u canberk ile kafa burun gittigine gore. ilk once gecmisi oku sonra yaz. canberk 8,65 yapti dedigimiz zaman evonuzun sahibi bizim yapmadigmizi nereden biliosun diyordu. bi de merak etme ayal alemim cok genis herkese yer var neyle deneme yapmak istersen soyle ben dener sonucunu yazarim sana.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tmm bizim yapmadıgımızı nerden biliyorsun demiş. 8 sn nin altında çıkardım dememiş ki. ben öyle hayal alemindeki denemelerden yana değilim saolasın.

tolga900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    balata emme filan yazmışsınız size adanadan baya havadis gitmiş uçan balonlarla beraber benim arabamın emmesi debriyaj balatası onu bırak enjektörleri bile orjinal 8 sn altı nerden çıktı bende anlamadım 8 in altına inen sizin leonların harbi babası eli sopalı vagların yeki gitmez dediğiniz 51 plakalı 1,8t oda 7 sn çıkardı oda adanada yapıldı.

tolga900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orada değilim bahadır ama ne isterseniz yardımcı olmaya çalışırım aynı şekilde canberk senin içinde allah canınızı malınızı şerden beladan ve kem gözlerden korusun

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı camaro rs 01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sende beni yanlış anlama arkadaşım ama bence yanlış evo 9 ile kıyaslama yapıyorsun tolga abinin evo 9 stock olmasına ragmen çok sıkıntı bir makinadır ve tr deki diger evo 9 lar ile karıştımamak gerekir kaldıki en iyi 30'lu tfsi ile kıyaslaman lazım sen 30r lı evo 9 ları seni geçmemesi bence biraz saçmalık dedigimiz evo 9 zaten 8 - 8.5 lerde koşmuyor buna emin olabilirsin
    tolga, arkadaşın yazmış benım lafıma 8-8.5 daha ıyı yapıyo anlamında bende onun üzerıne yazdım ılk mesajlarımda bu arkadaş ıcındı,
    emme var şu bu var demek ıstemedım bızde eksık olan parcaları söylemek ıstedım

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw neyin duz mantigi resitin araba 9 civari kosuyordu 100-200 u canberk ile kafa burun gittigine gore. ilk once gecmisi oku sonra yaz. canberk 8,65 yapti dedigimiz zaman evonuzun sahibi bizim yapmadigmizi nereden biliosun diyordu. bi de merak etme ayal alemim cok genis herkese yer var neyle deneme yapmak istersen soyle ben dener sonucunu yazarim sana.
    alperım ben ılk defa dbn koydum araçıma, gişelerden cıktık golf v gti 30r la denıyoduk ve 90km hızda bastım bıraz devır olarak k04 yukarda kaldı 1.9peak yaptı normalde 75-80de basınca 2.2bar basıyo araç, ılk vıtes degıstırmemde vıtes kolu sekmanı kırıldı vıtes boşa cıktı o halde 5attım yavaşcana ve 8.8 yaptım 70lerde 3 oturunca daha cok basınc basıyo arac ve daha ıyı gıdıyo 90km gore ve vıtes sorun vardı, arabamın k04 son halı 8-8.5 arası cıkarır dıye düşünüyorum, zaten ogunde eve dondum ondan sonra 30r taktım, ölcum yapıcaktım öyle kaldı,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga900 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canberkin rekorunu kırmadığımı nerden biliyorsun? bilebilirmisin
    aha bunu yazan kim.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alperım ben ılk defa dbn koydum araçıma, gişelerden cıktık golf v gti 30r la denıyoduk ve 90km hızda bastım bıraz devır olarak k04 yukarda kaldı 1.9peak yaptı normalde 75-80de basınca 2.2bar basıyo araç, ılk vıtes degıstırmemde vıtes kolu sekmanı kırıldı vıtes boşa cıktı o halde 5attım yavaşcana ve 8.8 yaptım 70lerde 3 oturunca daha cok basınc basıyo arac ve daha ıyı gıdıyo 90km gore ve vıtes sorun vardı, arabamın k04 son halı 8-8.5 arası cıkarır dıye düşünüyorum, zaten ogunde eve dondum ondan sonra 30r taktım, ölcum yapıcaktım öyle kaldı,
    Reşit ben sana bişey demiyorum senin araba aşağı yukarı ne veriyor belli zaten. 9 sn çıkarsın ne olacak bu arkadaşların evo erken 8 leri geçtim 8.5 nerelerinden çıkaracak ben onu merak ediyorum. Dediğim gibi adanada süreyi başka bir zaman birimi ile ölçüyorlar heralde.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)