Masallah haci abim gene adaletini yapmissin :)
Printable View
Masallah haci abim gene adaletini yapmissin :)
gucler benzer olsada agirlik farki cok ciddi, masallah s3 e..
Maşallah s3'e.
S3 ün reçete nedir?
hacım tanıstıgımıza ben de cok memnun oldum,ınsallah bu dostlugumuz devam eder.aracım 380 bg ve 2000 kg,amac 6-7 boydan fazla fark olurmuydu kı 2-3 boy daha fazla oldu,helal olsun aracına masallah.ama en onemlı nokta aramızda 5 tane 110 kıloluk adam kadar fark olması,550 kg yukle ve bıdaha cıkalım...
500kg çoook büyük fark. Zaten s3 ede 500kg yükleyebilmek mümkün değildir diye düşünüyorum.
Zevkli denem olmuş, maaşallah
maşallah her iki araca opc duruşu sesi her şeyi on numara ancak 500-600 kg daha hafif olsa tam süper olacak...
Ne yazayım bilmiyorum,ikiside arkadaşım.Ama hacım keşke yoğun istek yapan arkadaşlarına,araç sahiplerine bir sorayım deseydin,çünki o gece ben bu videoyu koyarsam gülerler bana demiştin.Neyse,s3 ile yürümesi için 100 hp üzeri bir güce daha ihtiyacı var opc nin,ama aradaki 500 kg rağmen oldukça iyi gidiyor.
ali kardeşimiz de o zaman bizim jünior gti mızı geçmeseydi,hacım da onun bir nevi rövanşını aldı.avatarındaki resmini de değiştir lütfen.sen bizim baş tacımızsın ama sana cupra aldırana kadar seni rencide etmeye devam edicem.araban yavaş araban yavaş he he he he he arabn yavaş,yakalayamaz ki yakalayamaz ki:)
Hacım maşallah ama hep hızlı korna çalıyorsun tarzın böyle :p , Opelin acilen kg den kurtulması lazım :( ama 550 kg çok ciddi rakam :(