driftboy Nickli Üyeden Alıntı Engin, o gece otobana çıktığımızda sana vtı'larla yürürsün diyen aklımı s.... diyorum başka bişey demiyorum. Ortalığa düştün benim yüzümden sen şimdi ne dedin tatile mi hazırlanıyon yine laa
PROSTOCK GARAGE SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı sen şimdi ne dedin tatile mi hazırlanıyon yine laa sende dostmusun düşmanmısın safını belli et abi her msjma bunu yazıyon tırstım artık
Marblex Mining & Marble Harput Yapı İnsaat CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var
driftboy Nickli Üyeden Alıntı sende dostmusun düşmanmısın safını belli et abi her msjma bunu yazıyon tırstım artık acanım acann gizli mod
Senden olsa olsa gizli ölücü olur
vti geççez diye bi iddamız yokki panpa geçilebilirizde belli olmaz ki bu işler
cliver Nickli Üyeden Alıntı Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin alın teri 16 YA 234 minik serçem 16 BS 462 Clio rsi 16 R 5115 Saxo vts(Kermit) 16 GU 424 punto hgt Anka Vts belediye otobüsü
sana o gazı verdiğim için kendimden nefret ediyorum panpa ne güzel gtı ile yürüyodun sessiz sakin nerden bulaştırdım seni ben..
tofaşımı eziklediler panpa gitmez dediler eşşek o araba dediler ben burada kendim için değil bütün boynu bükük tofaşlar için yarışıcam
Ama nedense hardcore yapcaklar üstünde o nası olcak ? Eziklemeden beter etcekler ?
geçicekler yabancı değil panpa
Her gördüğün arabaya bilenmicen agaaa. Eksozundan girerler sunroof açarlar sana benden demesi, helede bu fikoysa
olum fiko panpama bilenmedimki illa tutturrdu bende gelicem bende gelicem diye napayım
baktı kimse seni sallamıyo, ben bi engine saplıymda aklı başına gelsin dedi o
driftboy Nickli Üyeden Alıntı baktı kimse seni sallamıyo, ben bi engine saplıymda aklı başına gelsin dedi o
driftboy Nickli Üyeden Alıntı Ama nedense hardcore yapcaklar üstünde o nası olcak ? Eziklemeden beter etcekler ? deme laa
sağdaki sensin panpa :
............
cliver Nickli Üyeden Alıntı geçicekler yabancı değil panpa kekiLLi voll 1
bardak tutuşunu sevdim bebeyim
twitter: sedatmert10 instagram: sedatmert10 web: bursapower.com
S.Mert Nickli Üyeden Alıntı bardak tutuşunu sevdim bebeyim eyvallah panpam ama bardaktaki bira değil vodka
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları