User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
59 sonuçtan 58 ile 59 arası

Konu: benim de 2. vitesim sarıyooorrr :D

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RS lerde nasıl oluyor bilmem de benim stock 1,6 ies kompresyonları 210-210-200-210 çıkmıştı 1,6 9,5 sıkıştırmalı bir araç olmasına rağmen.o kompresyon saatinin bile hassasiyeti bozulmuş olabilir.sente ile ilgisi varmı bilmiyorum ama sente kaçık olsa bu rs öyle gitme yolda giderini biliyorum son hali ile ciddi güzel yürüyor

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RS lerde nasıl oluyor bilmem de benim stock 1,6 ies kompresyonları 210-210-200-210 çıkmıştı 1,6 9,5 sıkıştırmalı bir araç olmasına rağmen.o kompresyon saatinin bile hassasiyeti bozulmuş olabilir.sente ile ilgisi varmı bilmiyorum ama sente kaçık olsa bu rs öyle gitme yolda giderini biliyorum son hali ile ciddi güzel yürüyor
    Araçların sıkıştırma oranlarının kompressiyön testi sonuçlarına etkisi büyük ama tek etken değil. Kapak yapısı ve egzantrik değerleri ve timing de fark eder. Clio RS'in orjinali 210 demişler zaten. Senin aracın daha düşük sıkıştırma ve düşük hacim ile aynı değeri alması onun motorunu sağlıksız yada seninkini hatalı yapmaz. Farklı 2 motor çünkü.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)