sandık motor dediğimiz böle bişi oluyor :)
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...41001429_n.jpg
Printable View
sandık motor dediğimiz böle bişi oluyor :)
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...41001429_n.jpg
arkadaşlar ben makara yapmıyorum ama siz iyi makaraya sardınız beni :hahaha: :hahaha:
valla bılmedıgımden soruyorum? geçen gun bırısı dedı sandık motor atıldı dıye,bende hadi yaa dedim bılmedıgımı anlamasın dıye :hahaha: :hahaha: ışığa kavuşturunuz bu kardeşinizi :beuj:
senın araçla ılgılı değil. başka bır araba sorguluyordum o arabaya yapılmış.nedir ne dgıldır,sandık motor atılması kotumudur yani? kusura bakma konunu bıraz dagıttım ama enson dbs ızmır vıdeosu guncelı yazarız artık :D :D
sheroo hakanın geldimii:confused:
:hahaha:abi sadece arabadamı yolda yürürken bile içiyo:p
http://d1202.hizliresim.com/u/g/2q945.jpg
hakanın tıpkısıı
Maşallah..
hayırlı olsun shero vur kırbacı :D
[QUOTE=shero;5582838]atıldı denmez motor üstüne oturtuldu nedir gibime geliyo:):icon_tup:[/QUO
bilemiyorsunkı işte adam o anda nasıl söyledi normalde bilen bilir ama ne denir anlatan sahıs belki farklı konustuk yada kardeşimiz yalnıS alladı v.s cok da önemi yok velhasıl
:) alıntıdıyıda yalan ettik bütün format bozuldu :) neyse konuyu dağıtmayayım dbsyi izlemeye devam
Masallah :)
maşallah videoyu izlerken bi tuhaf oldum çok emeğimiz vardı bu araçta yeni sahibine kazasız belasız sürüşler... DBS yine DBS hiç bişe kaybetmemiş;)
eywallah kardeşim benden fazla biliyorsan saygı duyarız cewap vermende gayet doğal tabiki olabilecek şeyler bunlar kaç günlük üye oldugum cokda önemli olmamalı ben bende olan bilgileri günlük üyeliğimle kazanmadım hee ama bu forum bana cok şey kattı onun da hakkını vereyim kafa çıkarmak gibi bir amacımda yok sunu belirteyim 24 saat onlıne açıgım diyebilirim vede paylaşımlarımı burdakı arkadaslarla paylaşmak akabininde bilgi edinmek amacıyla yapıyorum acemi yorumlarımı gördüğününe göre çok profesyonel birisin ama sunu belirteyim bilmediğim seyi zaten sorarım bu acemilik ise ben acemiyim burada'da bilgi edinmek amacıyla bulunuyorum vede herşeyden önce beğendiğim bir forum burası birde senden ricam konuya nasıl geldiğimize bakmandır bence burada amiyane tabirle tahrik edici cewaplar ve ortamı gerecek söz ve kelimelerden uzak durmak ve ilgi alanımız olan yerlerde gezinmek bilgi edinmek göz ve ruh zevkimizi doyurmak olmalı amacımız onun için sende bende bakalım keyfimize saygılar
ep3 ler gercekden adrenalin yüklü araclar yalnız keşke (megane rs'le kıyasladıgımızı war sayarsak ) iç aksamındakı basit gösterişsiz ve sağlam yapısı sanzumanında'da mevcut olsaydı keske megane'de ise gösterisli ama sanzuman bir o kadar ep3'e göre daha sağlam bilmiyorum arkadaslar ne düşünüyor bu konuda benim nacizane fikrim bu videodakı dbs'yi örnek alırsak yalnıs hatırlamıyorsam 260 ps falandı vites kaçırsa senkromeçler mort oluyormu bu tarz araclarda
abi kusura bakma su lafa tavım vites kaçırırsa yanlıs vıtes atarsa vs. kaçırma abı yanlıs atma hiçbişey olmuyo :)
baskan dbs bizim arabamız sen nerden cıktın deme önce bunu bi söyleyim,2.si sen naasıl araba kullanıyosun,kaç tane sanzuman patlattın bilmiyorum ama bizde vites kacırmamak gibi Allah vergisi bi özellik var,o yuzden sen bizim senkromencleri vs leri pek kafana takma,vites atma sıkıntısı varsa fulle depoyu sabaha kadar otobanda asagı yukarı git gel :D gerci bu da Allah vergisi bişey calışarakta olmaz,istersen bi ara sadece elimizi ceken bi video oluşturalım video cekerken nereye ne sekilde hangi suratte vites atıldıgını bi izle sonra baş dönmesi ve mide bulantısı gectiği zaman konuya gelip tebrik edersin :) megene rs in saglamlıgını vs sahipleri yada onu tercih edenler dusunmuslerdir yeternce,, typer alan adam da artılarını eksilerini biliyodur o yuzden sen bu kadar uzulme bu typer kullanıcılarına bırak takılsın adamlar :)
ya bana bi megane rs getirin karşıma çok konuşcağınıza 500whp olcam oem şanzıman gel gör bak kırılıyormu kırılmıyomu , hadiiii
bulun bi rs getirin şanzımanlarınızı görelim . vtı oem şanzımanla 600 hp gazlıyolar biraz araştır ya bişeyi derken ... ben kulaktan dolma değilim , tecrübeleri bizzat yaşıyorum. forum bilgini değilim.
2jzgt sana diorm
eywallah kardeşim dbs sizindir biz sadece izliyoruz sana msjımı attım dostum spora gitmiştim geldim buyur
milleti birbirine düşürmekmi bu yorumu hangi msjım için yazdınız
sizin bilginize süphem yokdur bazı arkadasların gerek yorumlarından gerekse bazı abilerimiden öğrendiğimiz bilgiler doğrultusunda fikir beyan ettim mesajımdada belittiğim gibi bilen arkadaslar ne düşünür v.s diye tarzında acık bıraktım cümlelerimi yazdıklarınızı tabiki dikkatle okuyorum normal standart araçlar üzerine yorumlamıstım aslında
ep3 ler gercekden adrenalin yüklü araclar yalnız keşke (megane rs'le kıyasladıgımızı war sayarsak ) iç aksamındakı basit gösterişsiz ve sağlam yapısı sanzumanında'da mevcut olsaydı keske megane'de ise gösterisli ama sanzuman bir o kadar ep3'e göre daha sağlam bilmiyorum arkadaslar ne düşünüyor bu konuda benim nacizane fikrim bu videodakı dbs'yi örnek alırsak yalnıs hatırlamıyorsam 260 ps falandı vites kaçırsa senkromeçler mort oluyor
senin bu yazılarına karsılık yazdım hayrola burda rs ep3 mü denemiş ki rs katıyosun yada sen kac kere ep3 senkromec kırdın bu kadar iddalı konuyosun varsa bi sıkıntın özelden burda konusmakla olmaz bu işler ve bana msj felan gelmedi şero ben:mad: