benim aracımın şanzımanı standart
Printable View
cevap vermeyin susar
bak kardeşim ben denenmeden ziyade daha önce type r çok bindim su an yakın arkadasımız eğer takip ettiysen 350 aldı vede bende kendim megane rs düşünüyorum burada kıyasdan ziyade kafamdakı bazı soruları yanıtlmaka adına bir fikir sundum ama bunda ne dbs yi nede herhang ibir aracı baz almak istedim kaldıkı su ismi geçen araçları begenen biriyim senkromeç kırmadım hiç allaha sükürler olsun ama type r ço kbindim 5-7 sene önce kadar ben burada bilgisi olan arkadasların fikirlerini öğrenerek hareket etmek istedim hepsi bu bu kadar büyütülmesini anlamadım sanırım bi yalnıs anlama oldu sizdece özelden mesaj gönderiri mtekrar problem değil herkese teşekkürler
kardesim birine bişey sorucaksan yada bi arabanın biyerini öğreniceksen sohbet bölümü var oraya yaz insanları burda diyoloha sokma sen ister rs al ister typer al kimsenin umrumda değil herseyden emin olarakta konusma şöför vardır şöför vardır hadi kardes aksam aksam burayı daha cok fazla kalabalık etme:mad:
eywallah kardeş kalabalıkdan ziyade daha yorum yapma gereği duymayacağıma emin olabilirsin sanırım hala durumu anlayamadınız berkın bey ben orda sahsi birşey sormak istemiştim insanları diyaloğa sokmayı istemem emin olabilirsin iyi söförlerede saygımız sonsuz sizin aracınızla ilgili yorumlarıma bakarsan fikrimi anlayabilirsin neyse uzatmaya laf salatası yapmaya gerek yok iyi muhabbetler
typerın şanzımanı ömürlük adam gibi kullanılsa torununa bile yeter. daha doğrusu hondanın bütün şanzımanları ömürlük ama insan gibi kullanırsan.
pek ıyazmıyorum mesajımı yazmıs bulundum saygılar
:) bu neymiş yaa akşam akşam :) shero :)
baskan benim yazım da sert gelmemiştir umarım bende kendimce acıklama yapmak istedim daha dogrusu işin içine baska arabaları katan bu konularda geneldde polemik yaratmaya calışan kişiler oluyo o yuzden bastan bu sekilde biraz sert tepki aldın sanırım ama yazdıklarına bakıyorum asırı usluplu yazıyosun hiç bozmadan ben gercekten bilgi edinme amaclı yazdıgını dusunuyorum su an ki zaten dbs yle ilgili konuda da polemik yaratmaya calışacak biri olacagını sanmıyorum kendini fazlasıyla kanıtlamış bi arac bizim de senden öğrenecegimiz seyler vardır eminim yeter ki yanlış anlaşılma olmasın bizde bilgilerimiz cercevesinde yardımcı olmaya calışırız sanzumandan yana bi sıkıntı yok yani :)
kardeşim yazmayacaktım ama senin yazına yazma gereği duydum tabiki polemik yaratacak biri değilimdir kaldıki dbs benim için sadece beğeniyle izlediğim ve takdir ettiğim bir araçtır buna emin olabilirsin sadece yalnıs anlaşılma oldu o kadar problem yok hepimiz arkadasız bu çatı altında
ilkercim sana kötü bir lafım yokki sen yazının tamamını alıntı yaparsan anlıycaksın sadece gürkana açıklama yapma gereğinde bulunma dedim telefondada söyledim millet burda mazeret okuyunca artık komik oluyor demek istedim orda dost hane dediğiniz yarış videoları ve lafları çıkında geçilen tarafın zoruna gidiyo daha öncede dbs ile çekişmeler oldu herkes kendince bileniyo bunu kimse inkar edemez, benim bir yılda yaptığım gazlama muhabbetine gelincede aynı ortamın adamarız nasıl yazdın anlamadım hangi gün yanınıza geldim de gazlamadım sen m3 bizde gördün kardeşim 7 yıldır bende m3 var dur senin daha 5 ay falan olmuştur m3 e bineli atarken destekli atki önce kendin inan
herkese cok cok tşk ederim güzel dilekleriniz için
maşallah :)
Helal DBS.. :)
maşallah kardeşimin arabasına
Yeni videolarla DBS adaleti :)
STI orjinaldir arkadaşlar..
İlke ayrı bi linkte koysaydın keşke ;)
DBS'yi canlı izlemek nasip olmadı, çiftede denk geliriz inş. bir cuma, maaşallahh :)
abi sayfalardaki videolar ilk mesaja toplansa daha iyi olur :)
kaan daha bugun bahsettı dbs'den guzel gıdıyo dıe Kaan on numara ıyı nıyetlı bı arkadas masallah dıleklerını ıletıo serom.
Yapıstııııır.
308 gün sonra gelicem talibim ben eski çocuğuma :D:D
maşallah tüyler diken diken her videosunu izlediğimde gözlerim doluyor :(
eskilerden gelsin bu da
http://vimeo.com/21817092