User Tag List

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
153 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: DBS İzmir 1-2-3 ..

GokHan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ep3 ler gercekden adrenalin yüklü araclar yalnız keşke (megane rs'le kıyasladıgımızı war sayarsak ) iç aksamındakı basit gösterişsiz ve sağlam yapısı sanzumanında'da mevcut olsaydı keske megane'de ise gösterisli ama sanzuman bir o kadar ep3'e göre daha sağlam bilmiyorum arkadaslar ne düşünüyor bu konuda benim nacizane fikrim bu videodakı dbs'yi örnek alırsak yalnıs hatırlamıyorsam 260 ps falandı vites kaçırsa senkromeçler mort oluyor
    baskan dbs bizim arabamız sen nerden cıktın deme önce bunu bi söyleyim,2.si sen naasıl araba kullanıyosun,kaç tane sanzuman patlattın bilmiyorum ama bizde vites kacırmamak gibi Allah vergisi bi özellik var,o yuzden sen bizim senkromencleri vs leri pek kafana takma,vites atma sıkıntısı varsa fulle depoyu sabaha kadar otobanda asagı yukarı git gel gerci bu da Allah vergisi bişey calışarakta olmaz,istersen bi ara sadece elimizi ceken bi video oluşturalım video cekerken nereye ne sekilde hangi suratte vites atıldıgını bi izle sonra baş dönmesi ve mide bulantısı gectiği zaman konuya gelip tebrik edersin megene rs in saglamlıgını vs sahipleri yada onu tercih edenler dusunmuslerdir yeternce,, typer alan adam da artılarını eksilerini biliyodur o yuzden sen bu kadar uzulme bu typer kullanıcılarına bırak takılsın adamlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bana bi megane rs getirin karşıma çok konuşcağınıza 500whp olcam oem şanzıman gel gör bak kırılıyormu kırılmıyomu , hadiiii

bulun bi rs getirin şanzımanlarınızı görelim . vtı oem şanzımanla 600 hp gazlıyolar biraz araştır ya bişeyi derken ... ben kulaktan dolma değilim , tecrübeleri bizzat yaşıyorum. forum bilgini değilim.

2jzgt sana diorm
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eywallah kardeşim dbs sizindir biz sadece izliyoruz sana msjımı attım dostum spora gitmiştim geldim buyur
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    milleti birbirine düşürmekmi bu yorumu hangi msjım için yazdınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bana bi megane rs getirin karşıma çok konuşcağınıza 500whp olcam oem şanzıman gel gör bak kırılıyormu kırılmıyomu , hadiiii

bulun bi rs getirin şanzımanlarınızı görelim . vtı oem şanzımanla 600 hp gazlıyolar biraz araştır ya bişeyi derken ... ben kulaktan dolma değilim , tecrübeleri bizzat yaşıyorum. forum bilgini değilim.

2jzgt sana diorm
    sizin bilginize süphem yokdur bazı arkadasların gerek yorumlarından gerekse bazı abilerimiden öğrendiğimiz bilgiler doğrultusunda fikir beyan ettim mesajımdada belittiğim gibi bilen arkadaslar ne düşünür v.s diye tarzında acık bıraktım cümlelerimi yazdıklarınızı tabiki dikkatle okuyorum normal standart araçlar üzerine yorumlamıstım aslında

BERKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    milleti birbirine düşürmekmi bu yorumu hangi msjım için yazdınız
    ep3 ler gercekden adrenalin yüklü araclar yalnız keşke (megane rs'le kıyasladıgımızı war sayarsak ) iç aksamındakı basit gösterişsiz ve sağlam yapısı sanzumanında'da mevcut olsaydı keske megane'de ise gösterisli ama sanzuman bir o kadar ep3'e göre daha sağlam bilmiyorum arkadaslar ne düşünüyor bu konuda benim nacizane fikrim bu videodakı dbs'yi örnek alırsak yalnıs hatırlamıyorsam 260 ps falandı vites kaçırsa senkromeçler mort oluyor

senin bu yazılarına karsılık yazdım hayrola burda rs ep3 mü denemiş ki rs katıyosun yada sen kac kere ep3 senkromec kırdın bu kadar iddalı konuyosun varsa bi sıkıntın özelden burda konusmakla olmaz bu işler ve bana msj felan gelmedi şero ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizin bilginize süphem yokdur bazı arkadasların gerek yorumlarından gerekse bazı abilerimiden öğrendiğimiz bilgiler doğrultusunda fikir beyan ettim mesajımdada belittiğim gibi bilen arkadaslar ne düşünür v.s diye tarzında acık bıraktım cümlelerimi yazdıklarınızı tabiki dikkatle okuyorum normal standart araçlar üzerine yorumlamıstım aslında
    benim aracımın şanzımanı standart
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokHan35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baskan dbs bizim arabamız sen nerden cıktın deme önce bunu bi söyleyim,2.si sen naasıl araba kullanıyosun,kaç tane sanzuman patlattın bilmiyorum ama bizde vites kacırmamak gibi Allah vergisi bi özellik var,o yuzden sen bizim senkromencleri vs leri pek kafana takma,vites atma sıkıntısı varsa fulle depoyu sabaha kadar otobanda asagı yukarı git gel gerci bu da Allah vergisi bişey calışarakta olmaz,istersen bi ara sadece elimizi ceken bi video oluşturalım video cekerken nereye ne sekilde hangi suratte vites atıldıgını bi izle sonra baş dönmesi ve mide bulantısı gectiği zaman konuya gelip tebrik edersin megene rs in saglamlıgını vs sahipleri yada onu tercih edenler dusunmuslerdir yeternce,, typer alan adam da artılarını eksilerini biliyodur o yuzden sen bu kadar uzulme bu typer kullanıcılarına bırak takılsın adamlar
    yorumlarınız biraz sahsi oldu sanırım ben dbs üzerinden ziyade genel olarak yazmıstım kaldıkı bende hondacıyım eskı ncm 71 kırmızı type r bilirmisin bizden alındıgı gün pert olan 5 belki daha ewwel zaman önce

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim aracımın şanzımanı standart
    doğrudur sizin aracınız üzerine konusmak haddime değil muharrem bey sadece beğeniyle izliyoruz siizn üzerinizede bişey yazmadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cevap vermeyin susar
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BERKİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

senin bu yazılarına karsılık yazdım hayrola burda rs ep3 mü denemiş ki rs katıyosun yada sen kac kere ep3 senkromec kırdın bu kadar iddalı konuyosun varsa bi sıkıntın özelden burda konusmakla olmaz bu işler ve bana msj felan gelmedi şero ben
    bak kardeşim ben denenmeden ziyade daha önce type r çok bindim su an yakın arkadasımız eğer takip ettiysen 350 aldı vede bende kendim megane rs düşünüyorum burada kıyasdan ziyade kafamdakı bazı soruları yanıtlmaka adına bir fikir sundum ama bunda ne dbs yi nede herhang ibir aracı baz almak istedim kaldıkı su ismi geçen araçları begenen biriyim senkromeç kırmadım hiç allaha sükürler olsun ama type r ço kbindim 5-7 sene önce kadar ben burada bilgisi olan arkadasların fikirlerini öğrenerek hareket etmek istedim hepsi bu bu kadar büyütülmesini anlamadım sanırım bi yalnıs anlama oldu sizdece özelden mesaj gönderiri mtekrar problem değil herkese teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu dbs type r ların en iyisi atmosferik olanların
    bakınız ben bunları yazdım sizin aracınız için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak kardeşim ben denenmeden ziyade daha önce type r çok bindim su an yakın arkadasımız eğer takip ettiysen 350 aldı vede bende kendim megane rs düşünüyorum burada kıyasdan ziyade kafamdakı bazı soruları yanıtlmaka adına bir fikir sundum ama bunda ne dbs yi nede herhang ibir aracı baz almak istedim kaldıkı su ismi geçen araçları begenen biriyim senkromeç kırmadım hiç allaha sükürler olsun ama type r ço kbindim 5-7 sene önce kadar ben burada bilgisi olan arkadasların fikirlerini öğrenerek hareket etmek istedim hepsi bu bu kadar büyütülmesini anlamadım sanırım bi yalnıs anlama oldu sizdece özelden mesaj gönderiri mtekrar problem değil herkese teşekkürler
    kardesim birine bişey sorucaksan yada bi arabanın biyerini öğreniceksen sohbet bölümü var oraya yaz insanları burda diyoloha sokma sen ister rs al ister typer al kimsenin umrumda değil herseyden emin olarakta konusma şöför vardır şöför vardır hadi kardes aksam aksam burayı daha cok fazla kalabalık etme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakınız ben bunları yazdım sizin aracınız için
    ya kardesim yeter dedik ama ben san kötü bişey dedin demiyorum lütfen baska bişey yazma artık bak lütfen dedim

yine diyorum bişey öğrenmek istiyosan sohbet bölümüne yaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BERKİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesim birine bişey sorucaksan yada bi arabanın biyerini öğreniceksen sohbet bölümü var oraya yaz insanları burda diyoloha sokma sen ister rs al ister typer al kimsenin umrumda değil herseyden emin olarakta konusma şöför vardır şöför vardır hadi kardes aksam aksam burayı daha cok fazla kalabalık etme
    eywallah kardeş kalabalıkdan ziyade daha yorum yapma gereği duymayacağıma emin olabilirsin sanırım hala durumu anlayamadınız berkın bey ben orda sahsi birşey sormak istemiştim insanları diyaloğa sokmayı istemem emin olabilirsin iyi söförlerede saygımız sonsuz sizin aracınızla ilgili yorumlarıma bakarsan fikrimi anlayabilirsin neyse uzatmaya laf salatası yapmaya gerek yok iyi muhabbetler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eywallah kardeş kalabalıkdan ziyade daha yorum yapma gereği duymayacağıma emin olabilirsin sanırım hala durumu anlayamadınız berkın bey ben orda sahsi birşey sormak istemiştim insanları diyaloğa sokmayı istemem emin olabilirsin iyi söförlerede saygımız sonsuz sizin aracınızla ilgili yorumlarıma bakarsan fikrimi anlayabilirsin neyse uzatmaya laf salatası yapmaya gerek yok iyi muhabbetler
    ok ok ok ok ok ok ok ok shero ben

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    typerın şanzımanı ömürlük adam gibi kullanılsa torununa bile yeter. daha doğrusu hondanın bütün şanzımanları ömürlük ama insan gibi kullanırsan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pek ıyazmıyorum mesajımı yazmıs bulundum saygılar

özgür izmir
    Misafir
    bu neymiş yaa akşam akşam shero

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)