vti=kısa+headers+cai+düz boru eksoz+hafif volan
4ün ortalarına vtec üstü denemede ise başına kadar tutunuyorum vtec e sonra gidiyor 4-5 boy acılıyor
106 gti 1 kişi punto hgt 2 kişi 106da 14/60+çip+filtre+eksoz var yanımdakı arkadaş 73 kg
106 2 kişi punto hgt 2 kişi
buda bonus videolardan biri
akşam cıktık semıh kardeşimle denedik arabalarımızı ben araç içine arka cama sabıtledığim çep telefonuyla çektiğim video fotograf makınasını sabitleyemedıgım ıcın pek kalıtelı görüntü videoyu olduğu gibi yükledim kesmeyi beceremedım 5DK DA vanos altı denemeler gözüküyor videoda vanos ütsü denediğimizde video kaydı bitmiş 200 e kadar 2 boy öndeyim vanos altı bastığımızda 4 e kadar öndeyim 5te arka tekerlek hizasındayım her viteste limitöre kaptırdıgım videoda oldu bu durum iyi seyirler.. elinde baska vıdeo olan varsa paylasırsa sevınırım semih kardeşimede benı kırmadıgı ve geldıği için tesekkur ederım bu arada semih aracına alışamamış bende aşırı lımıtöre kaptırmışım heycandan her viteste semih kardeşimde arabasına alışsın birdaha deneme yaparız inşallah ilk denememizde tam yürürken sanırım vites atamadı semih ve bıraktı
specler
scirocco 1.4tsi 160hp=stock
punto hgt=kat iptali+orta iptali sonda remus eksoz+filtre+koltuklar sökük+14 saç jantlar