İki aracada masalah da arkadasim olan olmus napcan eski kirginligin deyip degmiceni acma eski konuyu kimse kimseyi kirmasin;)
Printable View
İki aracada masalah da arkadasim olan olmus napcan eski kirginligin deyip degmiceni acma eski konuyu kimse kimseyi kirmasin;)
2 aracada masallah kazasiz belasiz nihayetinde araba oldgunu anladginiza sevindim dostlugunuz baki kalsin gns gider ahm gelir ygz gidr hkn gelir kalanlar yine siz olursunuz kazasiz belasiz
Masallah cik guzel denemeler olmus bu takim guzel boyle :) iki aracada masallah cok yakinda sahalara donerim artik:)))))
Yanlis anlamalar ve alakasiz insanlarin alakasiz yorumlarina karsi hazirlikli olmak icin ortalik karismadan boyle bir mesaj vermeyi uygun gordum, ustune alinmani gerektiren birsey yok, (onceki konu ile ilgili fikrimi sorarsan yuz yuze oldugumuz bir zaman anlatirim, burdan yazmayayim)
Bu arada ben karakter olarak alttan alttan mesaj veren biri degilimdir, birsey diyeceksem direk soylerim hic kivirmadan yumusatmadan o yuzden laflarimin altinda bir anlam arama ;)
Takim ile ilgili henuz bir aciklama yok, ama cok kabaca soyle soyleyebilirim, bir olusum var kendi aramizda, bireyselligi azaltmak ve beraber birseyler yapip beraber eglenmek icin olusturulan bir grup diyebiliriz kisaca, dusundugun bir birsey degil yani :)
Maşallah araçlara güzel deneme olmuş zevkle izledik zevklede yorum yapıyoruz :)
Maşallah iki aracada:)
Allah kaza bela vermesin.
maşallah araclara
maşallah araçlar agüzel denemeler olmuş ..
maşallah araçlara
koca koca maşallah araclara :D herşey geLip gecer mühim olan dostluk abi haddim olmayarak bunuda bi anektod olarak sölim dedim :D
Maşallah denemeler kaliteli.
Ahada deneme masallah type r lara :)
Road runner da gelmis :)
3. video düzeltilmiştir
bugün fena gazlanır havada hız kokusu var
deneyern araçlara maşallah
maşallah 2sinede..
dou basına güneş mi gecdi lan:)
ne kadar düzgün efendice yazmışssın öyle. bende seni tebrik ederim kardeşim, arabanı gördükden sonra direk arkamı döndüm sana ama:) hakikaten hersey otobanda basınca anlaşılıyor;)
genel anlamda kafa burun yürüdük kimsenin kimseyi öyle böyle gecdiği yok...
2-3-4 de kafa kafa ya yürüdğüümüzde oldu yarım 1 boya yakın cıktığımda oldu...
5 de ben erken vites attım mı dou kafa cıkarıyo yarım 1 boy, dou da ki hatayıda ben affetmiyorum:)
2 de bastığımızda ben daha cok avantajlı oluyo gibi me geldi bana, 3 de bastığımızda dou daha avantajlı gibi...
baska videolarda vardır eklenir...
kısacası gecen hafta ben 60 kilo hafiftim bu hafta dou 40-50 kilo arası hafifti;)
benim depo herzamanki gibi doluydu günesede gösterdim...
aracımı zor zamanımda yanımda olupta toplayan
SAVAŞMOTORSPOR TOPKAPI SAVAS USTANIN , KESİNLİKLE TOLGA ABİMİN VE KAAN KARDEŞİMİN EMEKLERİNE SAĞLIK...
DOU CUM TEKRAR TEBRİK EDERİM. GECEN HAFTADAN BU HAFTAYA KAFANDAKİ YANLIŞI DÜZELTTİĞİN İÇİN;)