ya güneş herseyi anladımda abicim o arka silecek plastiğni neden söktünüz:) ehuehueheu gözlerim açıldı:):):)
Printable View
İkinizede masallah bizde sans eseri denk geldik izledik herseyi gozumuzle gorduk :)
Ama
Bu takim muhabbeti ne simdi ?madem ayni takimdiniz ayni takimin adami birbirine karsi arabami soker?Ben sadece saplayacagim adam icin araba sokerim :) hepinizide tanirim ama takim muhabbeti bence heleki gecen haftaki konjnu uzeirine biraz alakasiz olmus :)
Ama tartismadan konusuyo olmaniz guzel bence sadece :) ama bu Typer da kirimizi bi idnece duruyor ya ulan keske satmasaymisim dedim dun kendi kendime seyrederken :)
Nöbetçi camjip olmuşuz kanka :D
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş.
Takima dahil olayim ben simdi ozaman rakiplerimiz nelerdir ona gore cokartalim hali saha maci yapar gibi. Yapariz nedir bu komik olmayin takim makim ayni takimdaysa. Denersin kymasassin 2 gun once farkli 2 gun sona farkli konusmayin burda k20 mi lazim peki f20 mi lazim peki baska? 4g63 b16 b18 b20 ee :) baska ne istersniz ? Sacma sapan konusup sosyal mesaj ermeye calismayin burda
Arabalar guzel tebrikler
BİZ TAKIMIZ CÜMLESİ suan yanlış anlaşılmalara yol açaçcaktır, gecen hafta yanlış anlaşılmalardan sorun cıktı bu hafta gırtlak saplama maksadıyla sökülüp gelindiği için...
sen iyi niyetli de olsan yazılanları okuyan art niyet arayabilir, yada konuşmlaraımız arasında olmayan arkadaşlarımız, biz gene bir araya gelir basarız eğleniriz;) herkezle de keyif alırız.
yani cephe alınmış gibi izlenim yaratabilir:)
Maşallah, Her iki aracada
GNS'in 2008-09 da HondaSquad buluşmasında çekilmiş olan bir fotoğrafını paylaşıyım, arşivde duruyordu.
http://i.imgur.com/PeGLa.jpg
İki tarafta birbirini yanlis anlayip fevri davranmistir olayin ozu bu
Herkez hata yapabilir benimde yasininde hatasi vardir onemli olan yanlisi duzeltmek
Ben sacma sapan konusmam, olsa olsa sen yanlis anlamissindir. takim olmakta da bir sorun yok, birlik olup beraberce birseyleri yapmanin kimseye bir zarari olmaz aksine faydasi olur.
Arkadaslar yanlis anlamislar birbirini, konusup duzeltmisler aradaki problemi, bu saatten sonra beraberiz demisler, olay bundan ibaret.
Zaten ortada net birsey yok, sadece beraber olalim isteyen birkac insan var, takim dedigimizde bu. Eger ki boyle bir birlik saglanirsa takimda kurulur, takimdakilerinde isimleri yazilir, duyurusu yapilir.
Takim derken yanlis anlasilmis sanirim biraz
Shell e forma giyip gelmicez merak etmeyin heghe
Ben gunes tolga abi kaan neredeyse her gun gorusuyoruz
Arada bir yasin ve ppr kaanda katiliyor bize
Takimdan kasit birbirine yardimci olmaktan soz ediliyor
Ornek vermek gerekirse benim yasinle ilk denemem tolga abinin ricasi uzerine olmustu, aracin eksiklerini gormek adina mesela. Bende kirmayip gittim yardimci olabilmek icin (bundan 2-3 hafta once) bu vesileyle yasinle tanismistik..
maşallah maşallah:)
Maşallah araçlara güzel denemeler oldu dün gece :)
Doucum gel forma
Giy gel kanka sikinti yok. :)
dou olm bana bi nargile ısmarlıcan benzinde... senin videoların için yarım depo benzin yedim :D:D:D:D:D
Benzin manyagisin olm durup durup benzine gidek nargile icek diyon gaghahagagaggs
Hobilerin benzinde nargile icip arabayla cocuk parkini talan etmek
özgün sen yanlış anlamışın bu mangal takımı :D:D mangala gidiyoruz her kez beyaz atlet corap giyip hahahah :D:D:D öle takım değil
Hemen kadroyu hazirliyordim 11 11 cikardjk :))
adamlar takim kuralim diyip yardilasilm diyor , forumda belli bi kesimin birbirine hardcore cokcok cekmesi rahatsiz etmiyorda bu takim kelimesi neden bu kadar rahatsiz ediyor onu anlamis degilim …