cam car arkadaş biraz daha önden çekip yapsaymış güzel olaakmış ama genede güzel denemeler olmuş :)
Printable View
cam car arkadaş biraz daha önden çekip yapsaymış güzel olaakmış ama genede güzel denemeler olmuş :)
ya sen neyin peşindesin ki hala anlamıyorum...
alınganlık mı yapmak isiyorsun...
kusura bakma ama koyduğum vieolarda yalan söylemediğim gayet acık
birdaha izle istersen
http://www.youtube.com/watch?v=-NPpj9g36gI
dou nun yanlış anladığını kendiside biliyor, ben dou ile sorunumu çözüyorum hala neden olayı tazeliyorsun ki. farkındamısın ama seni aramam neden bu kadar olay olsun ki_?
her kez herkezi arıyo rolling yaparken bile o anda telefnlar calıyo, izlyne aracların içinden...
zaten bu camiada kimin ne olduğunu herkez biliyo...
parise gidiyosun allah yolunu açık etsin... :)
Maşallah cekişmeli güzel denemeler olmuşş..
Ya artık uzatmasanız da konu kapansa ne güzel olur, rica ediyorum daha fazla tartışma olmasın.
Ben bir kaç ay nadasa çekiyorum kendimi şanzıman problemimden ötürü, hazır kapak yapacakken şanzımanı da aynı zamanda halledeceğim.
Stock egzoz power :D
Olayı kendi açımdan anlatacağım ve lütfen tartışma daha fazla uzamasın bitirelim burada.
Olayın özü opete giderken 2 vs 2 denedik
Ben 2 vs 2 de ağırlıktan ötürü handikaplı oldum ve baya geriye düştüm doğrudur type-r ağırlıktan baya etkilenen bir araç. 3 vs 2 gibi oldu esasında o deneme (bunun sebebi de yasinin bana 2 vs 2 diyip yanına 50 kg adam almasıdır, benim ve yanımdaki arkadaşın zaten ağır olduğu aşikardır), neyse geçti gitti. Orada yasini de tolga abiyi de tebrik ettim ve herkesin içinde 3-4 boy geçiyor dedim açıkça.
Opette Yasin, Alper abiyi aramış ve durumu söylemiş. Benim bundan haberim yoktu orada.
Sonra Opetten dönüşte yandakileri indirip teke tek denedik e-5 e geçene kadar 3-4 kere denedik ve çok yakın gittik. 2 tarafında erken basma-basmama durumuna göre kafa kafaya ile 1 boy arası bir sonuç oluşuyordu.
Ataşehire geldik ve dağıldık.
Sonra deneme gecesi eve geliyorum laptopu açıyorum tech e giriyorum ve Alper abinin mesajını görüyorum, yasin seni 3-4 boy geçmiş hayırdır işin aslı nedir diye. Başımdan kaynar sular akıyor evet 3-4 boy oluyor ama ne şartlarda????
Bende durumu anlattım abi evet 3-4 boy geçiyor 2 vs 2 de ama teke tekte çok yakın gidiyoruz dedim.
Şimdi benim açımdan bakınca, opette değilde, teke tek denedikten sonra ataşehirden dönerken yolda aranmış ve başa baş gitmemize rağmen "3-4 boy oluyor" diye lanse edilmeye çalışılmış gibi geldiği için, "niye teke tek 3-4 boy diyip yalan söylüyorsun?" diye ben Yasin in üstüne gittim.
Meğersem daha teke tek deneme yapmadan Opette aradığı için doğru olanı söylemiş.
Eğer opette aradığını ve durumu bildirdiğini bilseydim, Yasin'in bu kadar üstüne gitmezdim. Ne zaman aradığını bilemediğim için doğru olanı aktarmıyormuş gibi geldi ve bu sebeple tartışma çıktı.
Benim kendi kişisel görüşüm, Yasin in Alper abiyi yada kime bildirmek istiyorsa onu aramak için aceleci davrandığı, benim olayı tam çözmeden-dinlemeden ani ve fevri davranmam olayın başlıca hatalarıdır.
Alper abi ise benim görüşüm olayı bir de diğer taraftan dinlemek istemesinden ötürü bana sormuş olabilir, 1 hafta önce geçtiği ya da yakın gittiği arabanın 6 boy ilerlemesi şaşırtmış olacağından ötürü elbette ki gidişini merak etmiştir ve doğal olarak karşı tarafı da dinlemek istemiştir, zaten telefonda da detaylı konuştuk durumu.
Olayın benim vizyonumdan kısaca özeti budur, lütfen daha da tartışma uzamasın.
Yasin ben neyin alinganligini yapicam. Olayi ikiniz yanlis anlamissiniz sanki ortaligi ben karistiriyormusum gibi bana dou ile arami actin diosun. Benden once kime soylediysen onlar olayi dolayli olarak millete yaymis zaten. Yani sen ben dou arasinda olan biten bisey degilmis. Kutlarim araban hizlanmis. Gule gule kullan kardesim. Ama dedigim gibi olayin basrol oyuncusu ben degilim sizlersiniz. Olayin kahramani benmisim gibi araya ucu acik laf atip goz kirpmayin.
artık megane RS leri kötü biliyorum..... :) yeter be ya her konuda kavga çıkarıyosun
Özgün kusurabakma da bence alıngan davranıyorsun.
Sen de Tolga abi de, Güneş te yeri geliyor görüştüğümüzde - karşılaştığımızda makara muhabbet yapıyoruz.
Aramızda hiç bir gerginlik olmuyor, kimsenin sana kaldırmışlığı ya da sana bir şey demişliği yok.
Hepimiz elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama nedense sen sert bir tutum sergiliyorsun :)
masallah araclara ikiside birbirinden güzeller
Maaşallah araçlara ikiside birbirinden sağlam
Maşallah 2 aracada...
Yasin buradan yazışmak bize yaramıyor yanlış anlıyoruz birbirimizi, gerekirse yüzyüze ya da telden konuşalım
Yalnız rica ediyorum kavga etmeyin uzamasın şu tartışma.
Alper abi sendende rica ediyorum lütfen..
Ne olduysa oldu kim ne dediyse dedi bitti gitti artık önümüze bakalım..
araçlara maşallah...
Her ıkı arabayada maşallah:)
özgün kanka cıkar 8 kışı halı sahada ezelım sızı:)