Maşalah Doğu ve Yasin çok güzel bir deneme olmuş zevkle izledim
Maşalah Doğu ve Yasin çok güzel bir deneme olmuş zevkle izledim
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
iki aracada maşşallah DOU şanzımanı bozmasan iyiydi ama napalım.
Masallah guzel deneme olmus GNS ye aldigim Parcalar dou nun ekledigi kisa disli ve kullanisi gunesin,yazdigi map iyi is gormus
Hem fikir olmadığımız başka bir konu yok ki. Sen teke tek denemeden bana haber vermişsin olay buradan patlamış. Ama özelden ettiğin lafları unutmadım Yasin. Onun haricinde başka kimseye söylemediysen söylememişsindir. Ben Muharrem de başka yerden duydu diye biliyordum Dou söyledi diyorsun. Doğrudur orada yoktum bişey diyemem.
IN BOOST WE TRUST
Masallah ikisinide cok cok iyi yuruyolardonustede polis olayi garipti yani herif yola atladi
![]()
COP&AYF
KARAMÜRSEL SEPETİ
8800 - 9000+ rpm çevirince senkromeç maşon sarf malzemesi kategorisine giriyor artık
Benim hatam abi rollde 2. viteste otobanda sarınca gaz kesmeyip 3. vitese geçirmeye çalışmamdan ötürü oldu. Bir iki kere ciddi kaçırınca daha da ilerliyor hemen yüksek devirde.
Stock egzozla 1-2 ay az rpm cevirerek kapagi acana ben parcalari alana kadar goturur. Parcalar gelene kadar cadde sahil yardiririm bende napim![]()
Araba ellerinden öper abiSen olduğun müddetçe içim rahat
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)