ÖZgür Abi biraz Sinirli birisi oLsun geçti gittiTEşekkür ederim.
Maşallah iki aracada, benim fikrim çok sağlıklı deneme olmamış o sebeple ies veya vti demek yanlış olur araçlar aynı güçte olsa bile tecrübe bile aracın öne geçmesine sebep olur güzel ve keyifli deneme olmuş iki arkadaşında eline yüreğine sağlık![]()
cok basarılı ıes kocamn bı masallah bakalım benımde 1 aya kadar 1 ıes nıyetım var erkut abının elını degdırcez ıes lerın bole yurdugunu gordukce gaza gelıorum tekrardan masallahhhh![]()
Teşekkürler Arkadaşlar. İes e bakmak yeterli her türlü yürürü olan bir araçmış gercekten ben ilk aldığım zaman dandik bir filtre vardı sadece arabamda düz boru egzos aldım sonra headers aldım sonra simota bigtube filtre derken bir baktım ki erkut abiye para göndermişim kapagım gelmiş elektrik tesisatını aldım p72 neptune harness wideband vti gaz kelebeği felan filan die giden bir dizi işlem ve şu andada haftaya motor iniyor Sohc olucaz inşallahben arabayı yaparken sadece şunu söledim ona buna saplarım vs gibi bir düşüncem olmadı olmazda zaten bu araba beni tatmin etsin ben sadece bunu istiyorum başkada bir isteğim yok. zevk vermesi yeterli
Bu Arabayı buralara kadar getirmeme yardımcı olan öncelikle
Parça Temini ve Akıl HocamBladerk ( Erkut abim )
Mapped'ımız Chare ( Mustafam )
Mekanikcim Aydoğdu Garaj ( Mustafa Ustam ) a
Sonsuz teşekkürler ediyorum.
emrah fena yürüyor araban maşallah dostum ( Vtec aVcıSı )
Dr.Ecu AntaLya
emrah kardeşim maşallah aracına canavar gibi gidiyor ilerleyen zamanlarda daha iyi olacak eminim ayrıca videoda startı ben verdim kimse kimseye avans vermedi yada önden salmadı gayet güzel bir kalkış oldu amaç sadece demekti. özgür abi bu kadar kızmana yada kasmana gerek yok adam zaten geçtim demiyor tutundum diyor efendi bir şekilde video koşmuş biraz sakin ol hepimiz arkadaşız bu arada acayip moda girmişsin abi acı yok felan çok güldüm yaaa SAKİN OL ŞAMPİYONNNN
http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10
Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder
http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10
Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder
devran ortalıgı karıştırdın bilader antalyanın bu diyologlarına her zaman için hazırlıkol ne zaman bi video konsa bi sorun oluyor kardeşim senin arabanın maşallahı var nede olsa charenin ilizyonları degdi ve yarışacagında onura direksiyonu emanet et geresini düşünme yeter bu arada özgür abiyi fazla kızdırmayın çılgın lık yapıp hepinizi bölerİ![]()
-Mapped by chare-
Alayınızaa goooo diyecem ortalık karışcak şimdii... Vtec normal ies anormal maşallah emrah arabana ieslerin kralı oo.... Hondacılar bırbirini yemesin gönlüm el vermıyor.... Saxocu,106 cı varsa hepsine saplayın yeter kırmayın birbirinizi![]()
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
maşallah ies ' e şaka makinası olacak gibi yürüyor. ancak videoda hangi araç olduğuna dikkat etmememe rağmen bir aracın sarmaktan hareket edemedği sesten anlaşılıyor çok sağlıklı bir deneme olmamış bencede.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)