düz yolda gidiyosunuz 15 dk boyunca ben anlamadım birşey gereksiz video olmuş
Eser hard bende var 5 metrelik arabayla delikler herturlu kucuk geliyorbazen sikiliyorum fena zorluyorumda cabuk yoruyor araba buyuk olunca
bende hardcıyım uhauha soft 30tane atıp üstüne 1tane hard girince cruise 90 baglayıp devam ediyorum auxhsauhxauxauhxauh
- K -
________
Dr.Ecu
Gecen mkas atiyorum ufaktan biyerden gecicem kafaya koydum ibne yavaslamazmi frenle girdim ama nasil girdim hatirlamiyorum arkama bakmadim hic![]()
orda frenlik bişey yoktu arabamda 5 kişi kızlı erkekli grup vrken gazladıgımı deli gibi trafık yaptıgımı hatırlarımiyi bişey değil o kadar insanı hiç düşünmeden saçma hareketler yapmak senın bu yaptıgın tehlikesiz kıvamında olmuş
hard a kaçma boşver bölesi daha iyi keşke bende böle slow makas atabilsem
hızlı gitmek bazen hayat kurtarabiliyo 3 şeritli yolda otoban gibi düşünün 3 gidiş 3 geliş karşıda,ışık fln yok 180 le gidiyodum unonun biri çemberden önüme çıktı orta şeride bende solundan geçeyim derken çembere geri girdi kaldırımla unoya sıfır geçtim tam dönüodu neye uğradığını şaşırmıştır sinyal flnda vermedi mesafede azdı beni görmesine rağmen atladı yola uzunları fln yaktım görmedi 150-160 olsam vururdum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)