maşALLAH deneme olmadanda sölemiştim kemalcanada iddalı olur deneme diye sonuç beklediğim gibi maşALLAH onur sezai kemalcan..
maşALLAH deneme olmadanda sölemiştim kemalcanada iddalı olur deneme diye sonuç beklediğim gibi maşALLAH onur sezai kemalcan..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
dun gece uyku sersemı pek acıklayıcı yazmamısım...
orda bulunan we bu ıslerden az cok anlayan arkadaslar onur soytam dahıl ne kadar sardıgımı weya ne kadar kasmadıgımı gormustur..ewt corsa cok hızlı guzel zewklı bı arac olmus ancak bnm kadar hızlı degıl we asla bnm katagorım dehıl sezonda ust katagorılerde ıs yapıcagından emınım ANTALYA olarak bu sezon zewklı olucak masAllah tekrardan..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
kemalcan harıka olmus başarilarının devamını dilerimm
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
kardeşim sen ust katogoride devam et Antalyadan her katogorıye araba gerekiyor sıkıntı yok .
(el emegimizle yaptıgımız corsam alt katogoride büyük işler yapacagını gördüm )
Doruk Servis
Team Paşaoğlu
havada 3 derece idi soğuktan ziril ziril titredik![]()
Dr.Ecu AntaLya
Aydogdu & Kc bu sezon şampiyonlugunu koruyabilecek kadar guclu ve öfkeli
Corsa gsi ekibi iyi bi stratejiyle 14 küsürlü saniyelerde yerini almali
Good luck everyone
Not: bülüt efendide ciksa artik sahalara dimi??? Yani ?? Tekgöz şekli ahaha Biraz daha ciyer videosu izlesek..
dynojet w. Z1000SX
maasallah araclara da k20 için bu sekilde denemeler gereksiz genel anlamda tabi burda arkadassınız denemişsiniz orası ayrıcunku araba zaten yolun yarısından fazlasını sararak gidiyo doğal olarak,corsa kendi kendine nasıl yurudugunu gormus olmuştur maasallah hepsine ama bu denemeyi baz almasın bence sonra asfalta tutunulan bi yerde slicklerle vs denendiğinde sasırmasın
![]()
corsayı çok beğendim maşallah.
ama 0-400 olsaydı çok daha iyi olurdu.
kaan abinin ve mapperın ellerine sağlık, çok değişik olmuş valla![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
c20x swap ile daha zevkli deneme olur sezaiye burdan sevgiler saygılar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)