yok kanka öyle bi durum söz konusu değil az cok tanıyosun:icon_tup:
Printable View
babyface patladıgın arabayı buraya koyarak kendine güldüren sensin :D bide gülücükler koyarak sevimli görünmeye calışıyosun .
kemalcan maşallah super gıdıyor makına.şunu kırmızı kasaya koyda alım senden :D
hızlı arabaydı alcaktım bilmeyenlerin eline geçmesin istedim sana geçti patlamadan sürersen alırım yine.
akhisarda bizi DBS geçti bagırta bagırta :) ama ozaman punisher boştu mugen beyin filt headers egzoz vardı.şimdi biraz yapmaya calıstık yine denicez DBS ile ama bu sefer sende DBS, seni geçmek zorunda kalıcz :(
çokyazdıöptmby.
Beyler burdan atışmak size yakışmıyor k20 ci adam yolda pistte yarışır forumda değil :)
300 metre zaten punisherın tamam ben başladım dediği yer, geri kalan 100 metrede kozlarını oynar :icon_tup:
14 saniye bayrağını bana mı teslim ediyorsun kemalcan :D
Maşallah moruk inşallah daha da hızlanır.
ekk20 bence de stok motorla iyiydi. dbs'nin şansı olucağına inanmayanlardanım tarafsızca yapıyorum yorumumu. pilotajlarda sıkıntı olmazsa tabi.
dostum punisher suanda yol tutmuyor
draglara extra şanzıman ve 3 takım lastikle gelicez seedinglere göre lastik takıcaz, kırarsam şanzımanı yedegi takıcam bu setupla en iyi süre neyse onu yapıcaz Allahın izniyle.
Maşallah araçlara .
Konu K20 oldumu gene gerilim.
Akhisarda herşey denildiği gibi belli olur :)
hadi hepiniz birbirinizi geçin sonunda EGO kazanıcaksınız ve muhtemelen sadece kalp kırıcaksınız ve aslında kimse kazanmıycak ;)
ben bu yarış olmadanda kemalcan sarmaktan gidemiyceksin demiştim 2 viteste kalktığı halde 100 metre en az sarıyo 3 atıyor hala sarmaya devam ediyo yol tutmadığı aşikar kemalcanın yüzü burda kimsenin yapmıyacağı bir şey yaptı cıktı denedi corsayıda sahipleri bala g....te yapmadı oda gayet güzel akhisar da kısmet olursa hep beraber izliyeceğiz ben arabanın yürüyüp yürümediğini ne zaman farkına vararım biliyormusunuz kendi aracımla denediğim zaman..bu işler rekabet işi geçmek kadar geçilmekte var ama her zaman bir hızlı mevcuttur bu hızlıda gün geldiğinde er meydanında belli olacaktır herkez için geçerli.saygılarımla
maşallah araclara...kemalcan çok güzel sesi aracının...maşallah kardes...
Kc gol gol gol