tebrikler sezai süper ben kaçırdım ama güzel deneme olmuş.
Printable View
tebrikler sezai süper ben kaçırdım ama güzel deneme olmuş.
taam emir sana da gider dogru soyluyon
o soğukta o kadar tutunamaması normal beyler yani, abartmayın yok aktarmada eksiği var kc nin vs diyerek bence hak geçiyor öyle denilince :)
orda ben 90hp dizelle normal kalksam bile ilk 2 vitesim iptal olur , düzgün sıcaklıktaki asfaltta 1. viteste neredeyse sarmayan arabayla :D
maşallah corsaya da punisher a da, akhisarda güzel süreler bekliyorum ikisinden de Allah'ın izniyle :icon_tup:
2 aracada maşallah,kemalcan 200 metre sardı o sararken corsa çıktı
kemalcan tutununcada corsayı geçti corsa speclerine göre uçuyo k20 aşrı güçten tutunamıyo bile :)
güzel yarıştı...
..................................
Punishle denicem aklımda o konu haberlesiriz punish yürümüyor mu hani baskalarına yedirirsiniz de bana değil :) Kemal cana diyorum o kg ile hafiflikle 255 beygir aracımı geçmesi normal olacak ama canım sıkıldı biraz hareket olsun ve Kemal can beni kac boy geçecek merakım bu zs n/a ise punish N/a değilmi turbomu
Ek kasa k20 motor atmosferik bı typer yanlis varsa duzelt
güzel yürümüşler maşallah
swap oldugu için normal typerla bir tutamayız punisherı NA makina sonuç olarak , zs de bone stock motor var ama yinede deneriz.punisherlada denicez telefonla konuştum seninle kimin geçtiginin bi önemi yok bizim için el sıkmasını biliriz zaten yürümüyor bizim arabalar ;)
gelcem antalya ya az kaldı alcam ifadenizi :D