valla kanka mamıye bı dalavere yaparızda sonra 2 kımızde TR dısı tatıle gıderız
bycrm Nickli Üyeden Alıntı valla kanka mamıye bı dalavere yaparızda sonra 2 kımızde TR dısı tatıle gıderız valla bana uyar abi gider yurtdışında bi dükkan açarız bide orda bi mami daha buluruz bide ona gider yaparız
BAR22 Nickli Üyeden Alıntı valla bana uyar abi gider yurtdışında bi dükkan açarız bide orda bi mami daha buluruz bide ona gider yaparız şaka yapıyom kanka herzaman gıderızde mamisiz +106 olmazzz
bycrm Nickli Üyeden Alıntı şaka yapıyom kanka herzaman gıderızde mamisiz +106 olmazzz seviyoruz mami abiyi
bycrm Nickli Üyeden Alıntı şaka yapıyom kanka herzaman gıderızde mamisiz +106 olmazzz 106 bensiz ve sensiz olmaz ..ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız.. 4te 200
kanka 4 te 200 sekman gelmedi halaa
bycrm Nickli Üyeden Alıntı kanka 4 te 200 sekman gelmedi halaa abı sekman deme ya o kelımeyı kullanmıyalım muammer abıye
RABBİT MK1 gtx 2871 KNG typer...
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı 106 bensiz ve sensiz olmaz ..ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız.. 4te 200 burdan sizin aracılığınız ile tüm 106lara sesleniyorum eski efsane ac 106'dan hızlıyım diyen varsa gelsin yürüyelim
bycrm Nickli Üyeden Alıntı kanka 4 te 200 sekman gelmedi halaa abi hatırlatma harbi daralıyorum
BAR22 Nickli Üyeden Alıntı burdan sizin aracılığınız ile tüm 106lara sesleniyorum eski efsane ac 106'dan hızlıyım diyen varsa gelsin yürüyelim hahaha 1 ay sonra olurmu acaba
okan gelmedı kanka napalım salık olsun drag lara daha cok var
BAR22 Nickli Üyeden Alıntı burdan sizin aracılığınız ile tüm 106lara sesleniyorum eski efsane ac 106'dan hızlıyım diyen varsa gelsin yürüyelim kanka gene burda mamıyı cagırıyon sankı banamı ole geldı yoksa
bycrm Nickli Üyeden Alıntı okan gelmedı kanka napalım salık olsun drag lara daha cok var abi olmassa sekman yerine bi trabzon burması taksak olmazmı ...
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı abi olmassa sekman yerine bi trabzon burması taksak olmazmı ... ahahahahhaha
Araçlara Maşallah Allah kaza bela vermesin.. mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı abi olmassa sekman yerine bi trabzon burması taksak olmazmı ... bu nasıl bi benzetmedir ya ahuahuhauhaha
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
bycrm Nickli Üyeden Alıntı kanka gene burda mamıyı cagırıyon sankı banamı ole geldı yoksa ya bu olmeyı bayılmak sanıyo .. ac nın şokunu yenı yenı atlatıyo ama ona yenı aslan hazırlıyorum bunun şokundan çıkması biraz uzun zaman alabilir..
olur kanka neden olmasın ama altın cokkk pahalıı gercı matti olarak : seni üzmezsaol ne istesek alıyosun
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Araçlara Maşallah Allah kaza bela vermesin.. bu nasıl bi benzetmedir ya ahuahuhauhaha ya göki hiç sorma 25 gündür sekman bekliyorum artık butun alternatifleri dusunuyorum
bycrm Nickli Üyeden Alıntı olur kanka neden olmasın ama altın cokkk pahalıı gercı matti olarak : seni üzmezsaol ne istesek alıyosun ne demek ıstıyosun abi ne istesek alıyosun falan ayıp oluyo bak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları