bu video ya ne denirki ya sadece susuyorum![]()
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
en güzel skyline serisi bence ....fenaymış arac...
ağlamak istiyorum sayın seyirciler...![]()
uqr fotolarda sıktıgın canlar yetmedi videolara mı geçtin![]()
araç fesfena ama ya hakikaten can sıktı. 100-200 4lü saniyelerde. Of ulan of![]()
arac degil baska bir sey resmen..
zaten r34 icimizde kanayan buyuk yara; bir de boyle videolar eklenince durum iyice kotulesiyor.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
essahtan can sıktı yaw![]()
süper biraz daha gazladıgı hali olsa daha iyi olurmuş
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
adam bizim Gran Turismo 5 de yaptıklarımızı gerçekte yapmış valla
2 de 140
3 de 200 yaptı
şanzıman ve oranları çok iyi...
BATIKAN
'02 Nissan R34 GT-R
Output 982 WHP, 660 lb-ft of torque
Engine RB26DETT; Garrett twin GT35 turbos; HKS exhaust manifold, Step 3 stroker kit, F-CON V Pro engine management system, 1.2mm head gasket, valve guides, valve springs, Step 1 264 intake cam, Step 1 264 exhaust cam, adjustable cam gears, DLI II Twin Power ignition amplifier, fuel delivery pipe, fuel pressure regulator, EVC VI, Mixture Controller, exhaust, oil cooler, external wastegates, Kansai carbon/Kevlar plug and cam gear cover; GReddy Type R three-row front-mount intercooler kit, Type R blow-off valves, downpipes, suction kit, oil pump, high-capacity add-on oil pan; Hypertune intake manifold, fuel rails; SP Engineering intake, ported and polished cylinder head, catch tank; ARP head stud kit; Denso 1,000cc injectors (x8); TITEK Innovations high-flow fuel pump; ARC radiator, over flow tank, breather tank; Garage Defend radiator diversion panel
Drivetrain Hollinger sequential transmission; OS Giken R3C triple-plate clutch; HKS axles
Suspension HKS Hipermax II coilovers; Cusco 24mm front sway bar, 24mm rear sway bar; Nismo bushing kit
Wheels/Tires 19x9.5 Volk Racing TE37 Time Attack Edition wheels; 275/30/19 Toyo Proxes T1R tires
Brakes Brembo GT kit w/ cross-drilled rotors (front and rear)
Exterior Top Secret front bumper, carbon fiber lip, under tray, FRP aero bonnet, hood dampers; Do-Luck side skirts, rear wing, shortened plate stands; ARC rear under-diffuser; Nismo carbon fiber door pillar covers
Interior Nismo gauge cluster, floor mats; Sparco Champion Limited Edition Steering Wheel; Works Bell quick release; Splash short hub; SP Engineering dry carbon panels
Kesin spec listini merak edin olurmuştur benim gibi.bu arada SP Engineering sağlam garaja benziyor sitenizi karıştırmanızda yarar var GT-R üzerine master yapmış adamlar Godzilla R35 1500 hp diyorlar.
Bu arada aracın sahibi ve garajında olan araçlar no küfür![]()
http://www.importtuner.com/features/...4/viewall.html
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
saat 02.15 tam yatacakken bakcagım son konuydu, kaçtı uyku!
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Yaw bu aletin bende kredisi sonsuz yaw. 40 yıl sonra bile al sana stock deseler bile alırım.
IN BOOST WE TRUST
Sustum oynamıyorum
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
hiçbir zaman eskimeyecek bir makina.saygı duydum tekrar videoyu izleyince![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)