despe Nickli Üyeden Alıntı sen nerden biliyon olum ben rexin içindeydim bende ercanın arabadaydım arkanızda acık ve net gördüm herşeyı
CNC MACHINE WORKS CUSTOM TUNE PARTS
kaç boy arkadan yanlış görmüşün
MTM-PROSTOCK GARAGE Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun
despe Nickli Üyeden Alıntı kanka ozaman b16 crx i geçmen lazım bu sonuca göre. çünkü bizde denedik b20 ile geçti bizi laa varya sen birleşmiş milletleri biribirine sokarsın tekerlek emre bana bi yürümeyen teg lazım 6000 e kadar deneme yapçam
PROSTOCK GARAGE SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
yalancının integrasının enkeyisi kırılsın
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı laa varya sen birleşmiş milletleri biribirine sokarsın tekerlek emre bana bi yürümeyen teg lazım 6000 e kadar deneme yapçam nesinee
ban' a 4 cü geldi
OKAN YILMAZ ..MTM & PRO STOCK GARAGE..
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı laa varya sen birleşmiş milletleri biribirine sokarsın tekerlek emre bana bi yürümeyen teg lazım 6000 e kadar deneme yapçam lan ihtiyar bak yaa beni yalancı durumuna soktunuz bu denon adisi bana kıllık olsun diye yalan söylüyo.
despe Nickli Üyeden Alıntı yalancının integrasının enkeyisi kırılsın yok o kaaa büyük beddua etme bircet
E0041 Nickli Üyeden Alıntı ban' a 4 cü geldi hah okanda geldi geçmedi mi olum bi o akşam b20
E0041 Nickli Üyeden Alıntı ban' a 4 cü geldi son gelen dağıtır kiyatları
despe Nickli Üyeden Alıntı lan ihtiyar bak yaa beni yalancı durumuna soktunuz bu denon adisi bana kıllık olsun diye yalan söylüyo. olm sen demedinmi vtec selenoidi çekipte deneyelim b20 ile diye
despe Nickli Üyeden Alıntı hah okanda geldi geçmedi mi olum bi o akşam b20 dururken geçmişti aga yolda olanları anlatsana olm frene bassana yaklaşsın diodun
E0041 Nickli Üyeden Alıntı olm sen demedinmi vtec selenoidi çekipte deneyelim b20 ile diye yalancı bu despe beaa , kıraldan cok kıralcı
E0041 Nickli Üyeden Alıntı olm sen demedinmi vtec selenoidi çekipte deneyelim b20 ile diye tamam dedim ama çekmedik selenoidi sadece tps %88 de kalmış bundan başka bişey yok. ha bide 5 e japonya üstünden atmıştın
DENON Nickli Üyeden Alıntı yalancı bu despe beaa , kıraldan cok kıralcı alpaya gaz verio heralde hemde büyük konuşam geçtiyse b16 tıyı söker dağıtırım aga
vay lan durduk yerde yalancı çıkardınız akiyu
E0041 Nickli Üyeden Alıntı alpaya gaz verio heralde hemde büyük konuşam geçtiyse b16 tıyı söker dağıtırım aga aynen beaa alpayı tava getirmee uuraşıyo , o akşam b20 ye b16 rex in en az 4-5 boyu var
şu tege b16 şanzımanı takılsa neler olacak
1991 HONDA CRX - TOTALLED 1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD 1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD 1990 HONDA CIVIC EF - SOLD 85-92 OLDSKOOL COMING SOON
despe Nickli Üyeden Alıntı vay lan durduk yerde yalancı çıkardınız akiyu aga nie yalan söleme gereği duyuyorsunki ben onu anlamadım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları