maşallah gti a subiyi yalan etmiş bravo![]()
maşallah 106 ya saxo ya subarayıda allah kaza bela vermesın..
saxonun motorunda ne çıktı merka ettim? bana sekman gibi geldi?
maşallah araçlara saxo nun basınc daha acık olmasına ragmen 106 geciyor turbolarda fark mı var ?
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Yorumlar için tekrar teşekkürler arkadaşlar ;
Saxo konusunda pek detaylı bilgimiz yok sadece turbolarımızın aynı olduğunu ancak sahibi pallerini kendi ayarlattığını değiştirdiğini söyledi. Aracın ek olarak belirli bir vites yada km sonra methanolu otomatik devreye soktuğu ve isteğe bağlı olarak ek nos da sıkılabildiğini söyledi. Yakın bir abimiz sahibi ancak kendi aracıyla sürekli uğraştığı için ne taktı ne söktü tam bilemiyoruz![]()
Dipnot : evet conta olma ihtimali yüksek arızanın
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
maşallah guzel gundu 106 hakedeni yaptı. saxo segaman kırdı yüzde doksan. 106'nın yenı vıdeoları cekıldı dıger arkadaşlarımızın yanındao da araya fare gıbı gezındı
bu ara yuklerler.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
hay maşşallah hay maşşallah cok begendım cok oil tank geldımı ?
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Geldi teşekkürler ancak o benim araç için değildi bir proje için alınmıştıbende en kısa zamanda aynısından temin edeceğim bir kendimi toparlayayımda
![]()
Masallah ata'nin araci cok iyi gidiyor dahada gidecek zamanla bi kac ekleme ve iyilestirme ile. olum diger videolar koysaniza la hafta sonu cekilenleri
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
videolar muhtemelen bu gece eklenir![]()
Videolar başka başlıkta eklendiyeni konulardan bakabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)