maşallah güzel araclar.
Printable View
maşallah güzel araclar.
maşallah videolar gerçekten çok güzel...
maşallah araçlara kazasız belasız...
video harika birde ilk gazlamada yalnıs duymadıysam 3. vitesde vitesseri geçilse ep3 koparacakmıs ilk rollingi
Ağzı olan konuşuyo,bizde iiki kelam edelım barı.Beyler zaten g*tü kalkık iddaalı bir insan değilim.Her önüne gelen b*klamış .bu geçen öylesine çektiğim bir video .Tabiki çok İYİ demiyorum ama Çok kötü değil be.
http://www.techturkey.com/forum/vide...a-turlari.html
BUDA HP İLE ARAÇ İÇİ.
typer rollıng - YouTube
maşALLAH araçlara...
İki aracada maşallah :)
iki aracada maşallah.
s2000 ciddi yürüyor.
masallah araclara
sesler goruntu kalitesi cok guzel
icim isindi
STP nin hic kopmamasi da cok hos bence
STP yeni sahibine hayirli olsun, ozur dileyerek daha tenha saatlerde denemenizi tavsiye edecegim
ilk bastiginizda STP 2-3 kez slalom yapti Allah korusun onde biri ters bir hareket yaparsa cok uzucu olabilir sonu
tekrardan masaallah ikisine de
Ben yeni aldigimda stp saldirmisti hatirlatirim
Ben kendisini yuzyuze tanimam ama vaktinde netteki tavirlarindan oturu stp ile denemem, arabayla alakali bir sikinti yok typer degil bisiklet denemem
Neyse aracin sahibi soylenecek her seyi soylemis zaten bize laf kalmamis
Maşaallah araçlara çok zevkli denemeler olmuş.
maşallah ıkı aracada cok guzel yurumus typer vıtes atıslarını bıraz daha ıyı yapabılır
yaw aradaki fark devede kulak ki gaz tepkisinden bile bu kadar fark olur. Finish geçseler sanise farkı olur. İkiside iyi yürümüş. s2000 in yukarıda ileri çıkması aerodinamiden kaynaklanıyor bence.
maşallah araçlara zevkle izledim karanlığın sesizliğini yarmışlar maşallah
Maşallah iki aracada HP sanırım fazlasıyla iyi gidiyor fakat stp viteslerde hafif arkaya salıyor kendini videodan görülen bu,biraz daha iyileşebilir bence.
Daha önce typer , s2000 sürmeden ,denemelerine bizzat katılmadan ve tam olarak hangi speclerde nasıl gider bilmeden o kötü bu kötü diyen arkadaşlar neye göre iyi neye göre kötü tam olarak biliyolarmı :D
İkisinede maşallah denk ve zevkli bir deneme olmuş