facebook'ta denk geldim bu videoya dünyanın en dayanıklı arabaları demişler daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın.
Dünyanın en dayanıklı arabaları - Zapkolik Video
facebook'ta denk geldim bu videoya dünyanın en dayanıklı arabaları demişler daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın.
Dünyanın en dayanıklı arabaları - Zapkolik Video
hep böyle kullanmak istemişimdir çok zevkli gözüküyor![]()
Diger araclari bilemiycem de benim Beetle gercekten dayanikli(motoru katmazsak) Urdunun lanet yollarinda bile bir defa bile arizalanmadi, ki ben essege binercesine biniyorum, bu videodakinden pek farkim yok yani
Motor icin ayni seyi soyliyemiycem ki okudugum kadariyla dunyada motorundan memnun olan da cok az gibi![]()
bu video çok eski 90 lı yılların sonlarından kalma zaten modlelerdende anlaşılır bu videodan sonra zaten pek çok firmada kendi bu tip videolarını yapdı misal hatırladığım fiat opel mercedes var..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
vw sağlamlığı.
sağlamlığı diğer markalarla tartışılır ama eminim böyle sürmesi eğlencelidir![]()
artık corc-i zamanıcdti
Böyle birşeyde var daha önce izlemiştim
reno 5 yıldızo arabaları havada çarpıştırmıştı hhehheh çılgın proceydi valla
neyin kafasındalar hiç anlayamadım...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
ilk videoda 35. saniyede o araba bişeyleri kırıyor bence![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Video biraz abartılmış gibi, çoğunu günlük kullanımda istemeyerek yapmışızdır![]()
...
bence en dayanıklı gti serileri okadar drag roll redline na maruz kalmıs araçlar hala yollarda hondalarıda unutmamak lasım
kamera arkasını göremedikten sonra nereden bileyim sağlamlıgını![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)