User Tag List

Sayfa 5/10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
175 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Clio RS vs. 106 GTI

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M U R A T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    performans açısından mı yoksa avrupa yapımı bi araca jap style bi parça takıldığı için mi kötü tercih?
    ben şöyle sölim 106 orta susturucu koyduğun zmn arabada üst deviler direk ölüyor ben 4-5 egzost deiştrmişimdir 51 lik tamam ok çok güzel bi seçim ama kıvrımları fln ii olcak tabi bende iskender arab borular vardı mesela sonda sıkıştırması daha ii olan ii bi ss koyarsan bence daha ii oluo yoksa şekil önemli deil yani araba gitsinde hks yarasa hks tak ama bence yaramıo

benim kullandıklarım magnex,remus,otto,ss bunlar arasında ss tecrübeyle sabttir
    hem ses çok inanılmaz güzel hemde performans

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .CeM. kardeşim tayyar için hangi son susturucuları tavsiye edersin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HKS nin önünde ufak bir orta susturucu olsa?

ben yanlış mı yapıyorum kendi arabamda diye merak ediyorum.
    60mm + ufak son susturucu + DC Sports
    ben senin yerinde olsam rc için tabi bu yazdıklarım üzerindeki boruları kulalnarak yada yenide yaptırabilrisn ama 60 lık idealdri ortaya dediğin gibi orta egzost ama içi boş olanlardan yani sadece sesi makul seviyeye getirmek için

sonada ss,scorpion,yada sebring gibi RC için birebir son susturucu kullanmak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .CeM. kardeşim tayyar için hangi son susturucuları tavsiye edersin...
    abi sizin arabalardan pek anlamamda japonlarda hks filan ii oluo bence ama en ii giden typerlardan birinde hatta en iiside denebilir dc sport var asıl önemli olan bence headers tan sona doğru olan borunun muazzam olması o işte tabi biizm iskender abmize kalıo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    asıl önemli olan bence headers tan sona doğru olan borunun muazzam olması o işte tabi biizm iskender abmize kalıo
    tşk ederim. en can alıcı yer benimkinde biraz cacık kalıyor sanırım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben şöyle sölim 106 orta susturucu koyduğun zmn arabada üst deviler direk ölüyor ben 4-5 egzost deiştrmişimdir 51 lik tamam ok çok güzel bi seçim ama kıvrımları fln ii olcak tabi bende iskender arab borular vardı mesela sonda sıkıştırması daha ii olan ii bi ss koyarsan bence daha ii oluo yoksa şekil önemli deil yani araba gitsinde hks yarasa hks tak ama bence yaramıo

benim kullandıklarım magnex,remus,otto,ss bunlar arasında ss tecrübeyle sabttir
    hem ses çok inanılmaz güzel hemde performans
    haklsın cem kardeşim, katılıoyrum sana remusa döncem bende farkınyadım kesinlike ilgin için sağol.,,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Videoda ayıp bişey yok Arda kardeş sövmemişiz,aşşalamamışız sen ki bazı forumlarda Clio Rs'i rahat geçiyorum diye bahsediyomuşsun,ki videoda gördük geçmişsinde..Bizde merak ettik senin arabayı [B]acaba dedik ? bidaha olsa geçermi ? Baktık ki sonuç çok farklıymış
    kısa şanzumanlı clio nun kısa şanzumanlı 106 yı 2 boy geçmesinde hiç bir sorun yok bunu bir başarı olarak görüyosanız sizin bilceğiniz iş,eğer + olarak hks ekzozun chipin var diosan gel dyno da kaybını gösteriyim ama ibrahim bunları + mod olarak yazmış ... ibrahim arkaşımzın cliosu stocktu denedğim zaman ve bir çok defa denedik gördük ben stock rs i alıyorum dedim farkındaysan...
    orji chip ve remus ekzoz ile aynı başarıyı bekliyorum...Ama birşey varki kimsenin kendinden emin konuşma hakkı yok

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .bu aksam kısasız rs le deneyelım hemen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok beklersın arda.bu aksam kısasız rs le deneyelım hemen.

sorun yok ibrahim beklemem ben seni geçtim sende beni olay tatlıya bağlandı ama ben seni geçtikten sonra sana çok beklersin demedim dimi ? neden bu benim kişiliğimden kaynaklanıyor yoksa kendimi zorla geçtirmek,video yaptırmak için niye çabalıyım değilmi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ARDA_E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sorun yok ibrahim beklemem ben seni geçtim sende beni olay tatlıya bağlandı, ama ben seni geçtikten sonra sana çok beklersin demedim dimi ? neden bu benim kişiliğimden kaynaklınıyor yoksa kendimi zorla geçtirmek,video yaptırmak için niye çabalıyım değilmi

neyse zaten aynı klasmanda deılız.
    sen bi istildoyla dene once hendı klasmanındakı basarını bı gorelım.

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kısa şanzumanlı clio nun kısa şanzumanlı 106 yı 2 boy geçmesinde hiç bir sorun yok bunu bir başarı olarak görüyosanız sizin bilceğiniz iş,eğer + olarak hks ekzozun chipin var diosan gel dyno da kaybını gösteriyim ama ibrahim bunları + mod olarak yazmış ... ibrahim arkaşımzın cliosu stocktu denedğim zaman ve bir çok defa denedik gördük ben stock rs i alıyorum dedim farkındaysan...
    orji chip ve remus ekzoz ile aynı başarıyı bekliyorum...Ama birşey varki kimsenin kendinden emin konuşma hakkı yok
    Arda neyse boş ver onları Fatih ablam ne demiş elalem ne derse desin hadee...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

-kısa deyıp gecme ıkısı aynı oranda kısa deıl.
    -2 boy?
    -verdıgı hp benı ılgılendırmez mod mod dur.
    -benı gectıgınde aynı cıp yokmuydu uzerınde.
    -sen benı rs ı ılk aldıgımda gectın.araba 42 bındeydı.7 yılda 6 kere bakıma gırmıs bı arabaydı.orjınal bujılerı uzerındeydı.fanın arkasında el kadar sunger fıltre vardı.
    bunları defalarca soledım hala soletıyosunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyse zaten aynı klasmanda deılız.
    sen bi istildoyla dene once hendı klasmanındakı basarını bı gorelım.
    Çağların sınavları varmış,kanını kıpraştırmayın..Standart olmasına rağmen Onun araba dehşet gidiyo 5-6 boy farkla biter o deneme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çağların sınavları varmış,kanını kıpraştırmayın..Standart olmasına rağmen Onun araba dehşet gidiyo 5-6 boy farkla biter o deneme
    ne yapmaya çalıştığnı bilmiyorum insanların mallarını aşalamak mı amacın otobanlarda arkamdan takip ettiğin günleri hatırlatırım sana,sonuçta bizde emek veriyoruz biterse biter hiç farketmez ama bunu söylemek sana düşmez haddini bil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne yapmaya çalıştığnı bilmiyorum insanların mallarını aşalamak mı amacın otobanlarda arkamdan takip ettiğin günleri hatırlatırım sana,sonuçta bizde emek veriyoruz biterse biter hiç farketmez ama bunu söylemek sana düşmez haddini bil
    Bak genç kardeşim Öncelikle seni aklını başına toplamaya davet ediyorum ! Dün cafede noolur abi Chip yapalım derken bugün saçma sapan konuşuyosun...
    Sonra senmi bana haddimi bildircen ? Sağda solda laf ediyomuşsun haberini alıyoduk ..Dünde denk geldi "haddini bildin"..Emek veriyosan emeğinin hakkını başka şekilde ara...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak genç kardeşim Öncelikle seni aklını başına toplamaya davet ediyorum ! Dün cafede noolur abi Chip yapalım derken bugün saçma sapan konuşuyosun...
    Sonra senmi bana haddimi bildircen ? Sağda solda laf ediyomuşsun haberini alıyoduk ..Dünde denk geldi "haddini bildin"..Emek veriyosan emeğinin hakkını başka şekilde ara...

size haddinize bildiremek tabiki bana düşmez bu benim aldğım terbiyeye ters ama bendn yaşca büyük olmanz bana saygızlık yapma fırsatını vermez ben kimseye saygısızlık yapmadım bu zamana kadar videoda görüldğü gibi "ardacan" ne oluyor hala düşenmekteyim.,chip konusuna gelince chipten menun olmadğımı söyledim siz söylediniz yardımcı olmaya çalışıtınız iliginize teşekkür ettim sadece,birden yalvarır duruma sokuyosunz msj larınz aşalığcı şekilde halada öyle yazıorsunz..daha fazla yazmıycam foruma verilen rahatsızlıktan dolayı kendi adıma özür diliyorum...saygılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar sakin olalım. böyle giderse deneyecek kimseyi bulamazsınız...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak arda ..ben samimi bulduğum insanlara "can" eki ile hitap ederim..sen rahatsız olduysan birdaha demem..Chip konusunda yalvardın demedim ..Nasıl bir İhtiyacının olduğunu sen söyledin bende o chipi sahibindende paralı satmama rağmen sana bedelsiz verebileceğimi söyledim....otoban vs. yazmışsın insanın içi sızlar ..Diğer arkadaşla karıştırmışsın herhalde..Her neyse özür dileyerek düzgün bir mesaj yazmışsın ..Bizde seni kızdırdıysak özür..

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne zmn olay karışır diodum kısmet 6. sayfayamış
    bende sabırsızlıkla bekliodum

boşverin gönüller bir olsun arkadaşlar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)